GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Arkadaşlar nikimin lamerliği ile lütfen burada geeyik dalga vs yapalım konularda yapıyorsunuz ayıp oluyor konu dağılıyor sdlfjdslfj .... hem nikimle ilgili de açıklama yapayım böyle bir beyan gibi bulunsun : "lm burda gokturk niye eve deki nikim oydu yazdım yazdım kabul etmedi bende soyadımı yazdım karakterle kişiselleşeyim diye sad smiley turkleader da çooook eskiden kullandığım ib nikti ondan steam de yazdım öyle kaldı dedim community beni böyle bilsin o zaman küçüktük ne bilem lamer olacağını. " EDIT: GEYİK YAPIYORUM HÜÜH DALGA GEÇİYORLAR DEMİYORUM DALGA GEÇİN DİYE AÇTIM ZATEN ANLAYAMAYANLAR VAR ÇÜNKÜ DEME İHTİYACI HİSSETTİM.. sdşfkmdsfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/txso.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 first page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi boşver ya bırak geçsinler onların ezikliği o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kim ne yapmis bilmiyorum da su aciklamayi yaparak hepsini haketmis oldun. Sene olmus 2014, yaslar olmus 20+, nick'imle dalga geciyorlar diye topik acmak ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ya olm geyik yapıyoruz lan ahhaha şikayetim yok şikayet oalrak algılamayın sarcasm bu sarcasm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bence nickindeki k harfi büyük olsa dalga geçilmezdi. GoKTuRK daha karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 benim her seyimle dalga geciyorlar abi bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ya abi zaten geçin diye açtım ben konuyu ya lan ne kadar anlatamadıysam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 boşver yahu bırak dalga geçsinler ne takıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 dlskfnsdklf olm beni mi trollüyonuz dşslfkdsf geçmesinler demedim ya ahahah ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 http://inciswf.com/olumvallacokkomik.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 nikim şekil önümden çekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 önümden çekil ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 benim nickim hepinizin nickini döver. ve çelik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 niki bilmem ama adam dotada cok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Seele said: niki bilmem ama adam dotada cok kötü. dsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 GokTuRK said: ya olm geyik yapıyoruz lan ahhaha şikayetim yok şikayet oalrak algılamayın sarcasm bu sarcasm. :) beyler adam terliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bence nick insanin kendine yakisani giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 turkleaderla da dalga gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 aquila ne o zaman agadan türemiş aqility eklenmiş hayır ne olmuş. turkleader yine rteden iyidir. göktürk yanındayım, çok anarişiğimdir, baktım bunlar sana karşı birlik olmuş, hemen döverim ben bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hee wildstar da geçildi, geçilmedi de nick ten karakter tahlili yapmaya kalktı bir lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 lavuk dedim de, bizim orda lavuğa lavuk derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ooo kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 beyler toplanın kavga var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar