incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 mangalda kuzu beyni pisirilir mi? edit: kofteci muhabbeti falan da dondugune gore mangal keyfi yapalim dedim topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 pisirilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 gergedan taş... askdaslşfkaşslfk yap abi afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 kizartilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ciddi soruyorum bea haslama yapmak istemiyorum hazir mangal varken sagol gondar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Adam gibi pirzola pisir, beyin olmaz. Gerci tavada kizartinca guzel oluyor, mangalda da olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Kizartmak icin de once az bir hasliyorsun ama. Haslamadan yolu yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 mangalda pişer ama baya kötü olur suda kaynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 pişiriceksen barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 20 dakka orta ateste tuz ile dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 10 dakika hasla. Sonra kuru, bayat ekmek ve yumurta sarisiyla harman edip mangalina koy. Bir parca koy once, begenirsen hepsini koyarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ciddi isen yapicam var bobrek pirzola falan zaten yaninda buda olucak cok acim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bu dedigim tavada, yagda yapilir; mangalda ne kadar olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 koc yumurtası alın ya tam mangallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Olm anadolu yakasında güzel sokak köftecisi biliyorsanız söylesenize? Ekmek arası köfteyi özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 GERGE said: Bu dedigim tavada, yagda yapilir; mangalda ne kadar olur bilmiyorum. yedim 6.5/10 not bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar