Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Fenerbahçe - 2013-2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

bu old boyzlarda silke sürecek akıl yok arkadaş, ne gerek var caddeye çıkıyorsunuz ne ayak yani. bizim sahadaki derbiden sonra taraftar öldürüldü gidip fb taraftarıda şimdi gslimi kessin biçsin ne kafalar ya.

http://www.odatv.com/n.php?n=bagdat-caddesinde-tehlikeli-gerginlik-2804141200

TF2 CTF oynuyorlar sanki...
Mesaj tarihi:
uefa kupasi, super kupa ve avrupa kupasi basketbol bayanlar

bu fenerliler herseyi uefa kupasi olarak goruyor fsfsd bizim muzede var bi gidin bakin da kendinize gelin.
Mesaj tarihi:
galatasaray'ın bu durumlara düşmesi en çok benim gibi futbol sevdalılarınını üzüyordur buna eminim. ve önlem alınmazsa (allah muhafaza) birkaç yıl içinde galatasaray sivasspor seviyesine inebilir. çünkü şike ve teşvikin artık ortadan tamamen kalkması ilk başta fenerbahçe zararına gözükse de uzun vadeli galatasaray'ın zararınadır.

çünkü en çok galatasaray'ın yararlandığı, hatır şikesi diye tabir ettiğimiz anadolu takımlarının galatasaray'a yatması durumu artık olmayacak. o yüzden de galatasaray'ın çatır çatır top oynaması lazım. ama gidişat öyle değil. narin türk futbolcular ve huysuz yabancılarla bu iş yürümez.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

O kadar manasız şeyler yazıyosun ki bazen ne okuduğumu anlayamayabiliyorum gerçekten, oluyor arada.

aklının yetmediği yerde boku karşı tarafa atma yahu.
azıcık eylemlerinin sorumluluğunu al, delikanlı gibi anlamadım yaz.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

galatasaray'ın bu durumlara düşmesi en çok benim gibi futbol sevdalılarınını üzüyordur buna eminim. ve önlem alınmazsa (allah muhafaza) birkaç yıl içinde galatasaray sivasspor seviyesine inebilir. çünkü şike ve teşvikin artık ortadan tamamen kalkması ilk başta fenerbahçe zararına gözükse de uzun vadeli galatasaray'ın zararınadır.

çünkü en çok galatasaray'ın yararlandığı, hatır şikesi diye tabir ettiğimiz anadolu takımlarının galatasaray'a yatması durumu artık olmayacak. o yüzden de galatasaray'ın çatır çatır top oynaması lazım. ama gidişat öyle değil. narin türk futbolcular ve huysuz yabancılarla bu iş yürümez.

http://www.vanolay.com.tr/images/haberler/beyin_apsesi_nedir_ve_nasil_gelisir_h2879.jpg
Mesaj tarihi:
o tshirtler ne ya hahaha zavallılıkta çığır açtı gs camiası.

neyse şikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mesaj tarihi:
Ersun umarım devam etmez.

Olur da Galatasaray Lucescu gibi kurt bir hoca getirirse seneye bütün defolarını görürüz. Bu sene Gs mantara bağladı da kotardı işi. Takıma kattığı birşey de yok bence. Aykut Hocanın bıraktığı hazır takımın ekmeğini yedi.
  • Yeni Oluştur...