Remus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 O dediğin zamanlar daha yeni örgütleniyorlardı (2007-2008 felan). 2006 da stad bittiydi. Ondan sonra organize olmaya başladı tribünler. O sıralar amigolar felan vardı paralı onların yerini bunlar aldı. 2009 gibi Azizle GFB'nin arası bozulmaya başladı. PS: tarihler 1-2 sene oynayabilir tam hatırlamıyorum.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 fener stadı 2006 dan daha önce yapılmadı mı ? 6 kasım 2002 de saraçoğlu yeni değil miydi mesela
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 remus doğru diyor, 2006'da son halini almış.
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 onu bırak yıl olmuş 2014 hala feneri tutan var lol
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 peşimden ayrılmıyor, taktı kafayı bana
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 kutuya dikkat et :) sırtını duvara ver duvara!!!
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Remus said: 2009 veya 2010dan beri tribünlerde çok olay çıkartıyolar diye bilet vermiyo bunlara. Kendi paraları ile geliyorlar. Birde çok pis herifler GFB'liler Tribünlerde nefret ediyor adamlardan. (Bu dediğim Akboy olmalarından ayrı bir durum) Remus said: O dediğin zamanlar daha yeni örgütleniyorlardı (2007-2008 felan). 2006 da stad bittiydi. Ondan sonra organize olmaya başladı tribünler. O sıralar amigolar felan vardı paralı onların yerini bunlar aldı. 2009 gibi Azizle GFB'nin arası bozulmaya başladı. PS: tarihler 1-2 sene oynayabilir tam hatırlamıyorum. gfb 1998'de aziz'in isteği ile kuruldu.uzun yıllar bedava bilet otobüs aldılar.aziz'in çok kirli işlerini yaptılar(rüştü'yü dövme vb.)detayını merak edenler için http://arielortega.blogspot.com.tr/2008/10/gfb-itiraf-ediyoruz-kullanldk-ancak_03.html tribünde olay çıkartıyorlar diye bedava bilet vermiyorlar kısmı palavra, aziz işine gelmeyince desteğini çekti.uzun yıllar milleti birbirine saldırttı, gfb yi bitirmek için. en son olarak da anadolu gfb diye grup kurdurttu, şu an migros tribünündeler.tamamen aziz'in paralı askerleri, çoğu fenerbahçeli bile değil.pis herifler derken onları kastettiğini düşünüyorum.her maç en az 1000 migros bileti gidiyor onlara, maç öncesi yoğurtçu parkında olanlar görüyordur zaten tipleri.ayrıca derneklere de sürüsüyle bedava telekom bileti veriyor aziz, desteklerini kaybetmemek için. gfb de sütten çıkmış ak kaşık değil ama birşey bilmeden o şöyle bu böyle diye sallamak hoş değil.aziz yıldırım zihniyeti bu hale getirdi kulübü.tayyip'i sevmeyen insanların, aziz'e tapması durumun vahametini gösteriyor zaten. http://t.co/85ByjYXAxo şu lafı söyledikten sonra, umarım o tribüne yaklaşmazlar bir daha.sizin yanınızda her zaman o tribündekiler vardı, yaptıkları ayıp.
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 benjani said: aziz yıldırım zihniyeti bu hale getirdi kulübü.tayyip'i sevmeyen insanların, aziz'e tapması durumun vahametini gösteriyor zaten.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ankaralıyım Ankara'da oturuyorum hayatımda gittiğim maç sayısı iki elin parmak sayısını geçmez. Son gittiğim maçta Ankaradaki kupa finali maçıydı. bu gfb taraftarını ilk kez adam akıllı o maçta gördüm maça girişleri maç sırasındaki hal ve hareketleri tamamen miğde bulandırıcıydı. ha dün yeri ve sırası değildi ama a.yıldırım bunlara az bile yapıyor. akgezenden baliciden bize dost olmaz.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Stada gitmeyenler anlamıyor işte bunlar tam tayyipçi kafadan olanlar aynen migros tribünü Full bunlarda, bu sezon bir maç orda izlemek zorunda kaldım resmen stadın 4te3ü her yer rüşvet diye inlerken biz birbrimizin suratına baktık ağzımızı açsak nolur diye çünkü 10 adım ötende bildiğin Tarlabaşı kaçkınları ıslıklıyor
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 benjani said: tribünde olay çıkartıyorlar diye bedava bilet vermiyorlar kısmı palavra, aziz işine gelmeyince desteğini çekti.uzun yıllar milleti birbirine saldırttı, gfb yi bitirmek için. Palavra değil gerçek deli gibi şikayet ediyoruz herifleri, hatta kaç sene sonra yerimizi değiştirdik artık dayanamadık. benjani said: en son olarak da anadolu gfb diye grup kurdurttu, şu an migros tribünündeler.tamamen aziz'in paralı askerleri, çoğu fenerbahçeli bile değil.pis herifler derken onları kastettiğini düşünüyorum.her maç en az 1000 migros bileti gidiyor onlara, maç öncesi yoğurtçu parkında olanlar görüyordur zaten tipleri.ayrıca derneklere de sürüsüyle bedava telekom bileti veriyor aziz, desteklerini kaybetmemek için. Bedava bilet olayı kalmadı, neden biliyorsun diyenler varsa alan insanları tanıyordum. Son 3-4 senedir vermiyorlar. Ha kendi kotasını dağıtıyorsa onu bilemem. benjani said: gfb de sütten çıkmış ak kaşık değil ama birşey bilmeden o şöyle bu böyle diye sallamak hoş değil.aziz yıldırım zihniyeti bu hale getirdi kulübü.tayyip'i sevmeyen insanların, aziz'e tapması durumun vahametini gösteriyor zaten. http://t.co/85ByjYXAxo şu lafı söyledikten sonra, umarım o tribüne yaklaşmazlar bir daha.sizin yanınızda her zaman o tribündekiler vardı, yaptıkları ayıp. Bir şeylerde biliyoruz ondan konuşuyoruz, GFB dediğin adamlar beş para etmez, ağır laf edilmelik bir topluluk. Telekomun üstünde yapmadıkları pislik kalmadı. Bildiğin beş para etmez adamlar. Kaç kere daldılar bize haddi hesabı yok. Tabi ortamda olmayan bilemez. Kısacası bildiğiniz it kopuk. Şunuda ekliyim ettiğm laflar AKboy oldukları için değil, gerçekten ortamadaki diğer AKboylarda sevmiyor adamları. O kadar aşağılık tipler.
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Red said: fener stadı 2006 dan daha önce yapılmadı mı ? 6 kasım 2002 de saraçoğlu yeni değil miydi mesela Çok uzun sürdü yapımı. 2006 dami 2007 demi ne bitti. Sonra 2009 da UEFA finalini aldık işte.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 heryer taksim diye bagırılırken allhuekber diye bagıran grup işte bunlar. savunulacak bir yanı yok. alex'i her fenerli sever ama orada alex diye bağırmak saçmalıktı. ayrıca ister aziz ister başkası almasın öyle adamları stada gerçekten. en büyük yararı yaparlar.
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 barbu said: heryer taksim diye bagırılırken allhuekber diye bagıran grup işte bunlar. savunulacak bir yanı yok. alex'i her fenerli sever ama orada alex diye bağırmak saçmalıktı. ayrıca ister aziz ister başkası almasın öyle adamları stada gerçekten. en büyük yararı yaparlar. Statdaki AKboylarda sevmiyor bunları.
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 sleepingdeath said: Ankaralıyım Ankara'da oturuyorum hayatımda gittiğim maç sayısı iki elin parmak sayısını geçmez. Son gittiğim maçta Ankaradaki kupa finali maçıydı. bu gfb taraftarını ilk kez adam akıllı o maçta gördüm maça girişleri maç sırasındaki hal ve hareketleri tamamen miğde bulandırıcıydı. ha dün yeri ve sırası değildi ama a.yıldırım bunlara az bile yapıyor. akgezenden baliciden bize dost olmaz. çok iyi, çocuk gibi miğde yazmış.
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Remus said: Biyik said: zamanında bedava bilet verip kendisi palazlandırdı, şimdi ağlamasın. akp-cemaat kadroları ilişkisi gibi aynı. 2009 veya 2010dan beri tribünlerde çok olay çıkartıyolar diye bilet vermiyo bunlara. Kendi paraları ile geliyorlar. Birde çok pis herifler GFB'liler Tribünlerde nefret ediyor adamlardan. (Bu dediğim Akboy olmalarından ayrı bir durum) deplasmana giderken yağma ve adam öldürme sicilleri de var
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 gfb'ye giydirenler, hepimiz gfb'den tiksiniyoruz ama bu pisligin bu kadar fevri olmasinin nedeni zamaninda aziz'in verdigi destektir. simdi dr. frankestein gibi canavariyla cebellesiyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 gfb bu ara hükümetin tetikçiliğini yapıyor.geçen yıl sefa,çağlayan ın makamına ziyarette bulunmuştu.gezi olaylarından sonra da polisle fotoğraf çektirmişti (uA lideride vardı orada). aziz 3-5 daha fazla para verse tekrar en büyük azizci olurlar.ayriyetten aziz de rte ye ne kadar benzediğini dün tekrar kanıtladı
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hadi ben miğde yazmışım sen biyik yazmışsın ne olacak ahaha adamın takıldığına bak.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 gfb ve metin feyzioğlu ne kadar kutup noktalarsa rte ve a.yıldırım da o kadar kutup noktalardır.
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Aziz RTE'ye benziyor kabul, zaten adam mütahit ne belersinki :) GFB'ye başta destekde verdi onada kabul. Adam sonradan zaten yanlış yaptığını görüyo. Ama gerçekten bütün stad illallah dedi adamlardan, devamli sorun çıkartıyorlar adam. Dün yaktıkları meşallaleri alt tribüne attılar, kaç kişinin sırtı yandı, bir çocuğun göz kısmından yüz yandı. Adamların sağında solunda oturuyorsun, deli gibi bağırmazsan hemen dalıyorlar tekme tokat. Kaç kere girişte gişelerde olay çıkarttılar, sayelerinde biber gazı yedik. Telekoma geldiler Unifebide bitirdiler, kimsenin bağırası kalmadı bunların yüzünden. Çok doluyum resmen.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 sleepingdeath said: gfb ve metin feyzioğlu ne kadar kutup noktalarsa rte ve a.yıldırım da o kadar kutup noktalardır.başkanın orada atarlanması yanlış.zaten 5 dk sonra hepsi susacak.kupa kaldırıldıktan sonra basın önüne çıkar bağırır çağırırsın ama o ortamda bağırması rte nin danıştay töreninde yaptığından hiç bir farkı yok. sefa ile feyzioğlu nu benzetmiyorum aziz ve rte yi bir birine benzetiyorum.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ben aziz yıldırımı atatürke benzetiyorum
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Cons said: ben aziz yıldırımı atatürke benzetiyorum https://i1.ytimg.com/vi/EHPKwA47mKE/mqdefault.jpg
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Tayyibin değişk bir versiyonu. Fenerbahçeli isen ve Fenerbahçenin yarırına çalışıyorsan süper bir tatlı bir adam oluyor. Ama bu iki duruma uymazsan hiç çekilmez :)
Öne çıkan mesajlar