logtrig Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bir kaç parçayı elden çıkarıyorum. Kargo alıcıya ait olmak üzere fiyatları böyle belirledim. Sigg Matara - 30 TL Bir heves aldım, bir kaç kez kullandım. http://imageshack.com/a/img843/8030/ndo7.jpg Beymen Kartlık - 10 TL http://imageshack.com/a/img835/8413/zsbv.jpg Bir kaç adet orjinal dvd var elimde, çöpe gitmesin. Hepsini alırsanız 70 TL Millenium Üçlemesi - 10 TL (3 adet ayrı kutulu dvd) İkiz Tepeler (David lynch, özel kutulu) - 15 TL Magnolia (özel kutulu, 2 disc) - 25 TL Y tu mama tambien - 5 TL 8 1/2 - 4 TL Suspiria - 6 TL Videodrome - 10 TL 12 (12 angry man'in rus çevrimi) - 5 TL Öldürme üzerine kısa bir film - 5 TL Bir kaç adet kitap da şunlar; (Doktor Jivago hariç diğerleri yenidir. Kondisyonları 100% dür) Hepsini almak isteyen olursa fiyat 45 TL. P.K.D. - Ubik (8 TL) P.K.D. - Aksın gözyaşlarım dedi polis (10 TL) P.K.D. - Çığrından çıkmış zaman (5 TL) Ingeborg Bachmann - Malina (10 TL) Boris Pasternak - Doktor Jivago (1958 basımı kondisyonu çok iyi) - 10 TL Alfred Bester - Yıkıma Giden Adam (6 TL) Göethe - Genç Werther'in Acıları (2 TL) Yusuf Atılgan - Aylak Adam (4 TL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Hepsi tamam da matara nedir ya, öbüşür gibi mataranı mı kullanacak millet, gey forumu diye bukadar da yapılmaz ki, ha yok kızsan tenzih ederim elbet alan çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 aga matarayı alalı 1 yıl oldu bi kaç kez su içmiştim ama periyodik olarak sürekli sıcak su ile yıkıyorum, yatıyor kenarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Kusura bakma da mataraya hallenmediğini nereden bilicez? Resimlerde damacana da göremedim zaten iyice kıllandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Oo espriler gırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 "Tatar Ramazan" said: Hepsi tamam da matara nedir ya, öbüşür gibi mataranı mı kullanacak millet, gey forumu diye bukadar da yapılmaz ki, ha yok kızsan tenzih ederim elbet alan çıkar sdf ele baksana o elle kız mı olunur intihar sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 matarayı gönder gelsin, para falan vermem, zaten temizlik malzemesine vericem 50 lira. kargosunu öderim ayıbediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 pkd'leri ve yusuf atılgan'ı alabilirim. kapaklarının fotoğraflayıp koysan iyi olur, hangi baskılar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 p.k.d. ler 6.45'in baskıları. http://www.645dukkan.com/collections/bilim-kurgu yusuf atılgan http://www.edebiyatdefteri.com/resim/kitap/aylak-adam-5196-47609.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 abi ben boyle seyleri freecycleda verip geciyorum lan. satmaya ugrastigina degmez allaasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Drall said: abi ben boyle seyleri freecycleda verip geciyorum lan. satmaya ugrastigina degmez allaasen abi para lazım öyle deme. borçlar artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Sigg matara 30 tl mikemmel fiyat bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 kaç franka almıştım hatırlamıyorum ama netten baktım fiyatlara ona göre 30 dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 millet iphonundan su içiyor artık ne matarası gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 götenin kitabı mı kurtarıcak, adres vereyim kargo benden yolla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 filmler ve jivagoya talip olabilirim ben resimlerini atabilir misin kondisyonları nasılmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Promenader said: götenin kitabı mı kurtarıcak, adres vereyim kargo benden yolla :P yüzlercesi vardı elden çıkardım, şu an memleketteyim kalanları da alayım dedim. adresi alayım özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bunneh said: filmler ve jivagoya talip olabilirim ben resimlerini atabilir misin kondisyonları nasılmış diye özel kutuluların resmi ve jivagoyu çektim. diğer dvdlerde bir sıkıntı yok hepsini tek tek çekmeyeyim dedim, istersen özellikle çekerim de, şimdi liverpool maçına koşuyorum. http://imageshack.com/a/img842/3306/k81t.jpg http://imageshack.com/a/img845/9002/akao.jpg http://imageshack.com/a/img836/3695/bza7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 tamam özelden yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 kitap satılır mı lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Hiç, sobaya at ısınırsın yada mangalda kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 dvd'lerin hepsi satıldı. kitaplardan da şunlar kaldı: P.K.D. - Ubik (8 TL) P.K.D. - Aksın gözyaşlarım dedi polis (10 TL) P.K.D. - Çığrından çıkmış zaman (5 TL) Yusuf Atılgan - Aylak Adam (4 TL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 mataraya piknikte 5 evde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Dvd ve kitapların hepsi satıldı. Alanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar