Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoklama kacagi olarak yurtdisina cikmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patiler bu ay itibariyle yoklama kacagiymisim ve mayis basina yurtdisina cikmam gerekli. bulgar pasaportuyla giris cikis yapiyorum fakat turk kimligini de istiyorlar pasaport kontrolde. neler gelebilir basima? okudugum kadariyla ya teblig imzalatip cikis izmi veriyolarmis ya da askerlik subeye sevk ediyorlarmis aninda. var mi bilgisi olan ya da boyle bi olay yasamis olan?
bu arada yoklama kacagi haberi gelmeden 1 ay once sorunsuz cikmistim yurtdisina ama delicesine tirsiyor, tirsiyor insan.
Mesaj tarihi:
ben 4 yıl yoklama kaçağı gezdim
bir çok kez de tebligat geldi
10 dan fazla yurtdışı giriş çıkışım oldu bu süreçte
askerlikle ilgili hiç kimse hiç birşey demedi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

yoklama kacaklari gbt'te cikiyormus artik sanirsam. en son ne zaman cikmistin yurtdisina fistan?

askerlik subesini arayip sordum onlarda kesin birsey soyleyemediler. ya subeye teslim edilirsin ya da teblig imzalayip gecersin diyorlar. yurtdisina cikis yasagi konulmadan cikmam engellenemez gibime de geliyor ama bilemedim ne olacak haftaya.
Mesaj tarihi:
bulgar pasaportuyla gec turk kimligini alma yanina? yok benim turk kimligim de. nasi is o?

ben aralik ayinda turkiyedeydim bi ay kadar. otele checkin yaparken kimlik falan aliyorlar. bi sabah 5 te resepsiyondan aradilar polis geldi diye. yollayin dedim yukari, avukatim ben. tebligat imzalattilar orda subeye gidicem yoklamami yaptiricam diye.

olayda burdaki konsoloslugun ertleme islemi belgelerimi yollamamis olmasindan henuz. ama her sekilde asker kacagiydim yani iste.

hic bi yere gitmedim, bastim gittim donus tarihim gelince de. fuck the police.
Mesaj tarihi:
2011 aralikta gittim askere
ondan önce çıkmıştım
gbt de çıksın çıkmasın
yurtdışına çıkarsın bişey olmaz
o gbt de artık çıkıyormuş muhabbeti de geyikten öte bişey değil
10 yıldır söylenir o
asker kaçağı oldugun gbt de çıkıyormuş kanka artık diye sdfs
Mesaj tarihi:
su 4-5 ay içinde asker kacagı olupda yurtdısına cıkan birini hiç gormedim kimse o riski almıyor halbuki biri alıp cıksa rahatlıcaz
Bende bir soru söriyim askere gitcem die saglık kontrolüne girsem saglık kontrolunden bu adam saglamdır deseler ama onda sonra ben askere gitmesem o sürede yurtdısında calısma izni alsam yurtdısına cıkabilir miyim level 15 rogue sorusu oldu gerci bu
Mesaj tarihi:
Ben yurt disi icin vize alirken + calisma izni icin basvururken askerlik tecil belgesini gondermistim. Gecerli bi uygulamamiydi bilmiyorum ama 6 aydan kisa vakit kaldiysa askerligine reddebilirler denmisti.
Mesaj tarihi:
ahha evet aslinda turk kimligim yok demegi dusunuyordum bu sefer. other nationalities bolumune giriyorum surekli fakat israrla istiyorlar turk kimligimi. her seferinde de vermek zorunda kaliyorum. cift vatandas oldugum kabak gibi cikiyor sanirim orda.

oldun said:

su 4-5 ay içinde asker kacagı olupda yurtdısına cıkan birini hiç gormedim kimse o riski almıyor halbuki biri alıp cıksa rahatlıcaz

yoklama kacagi olarak haftaya cikmayi deneyecegim ben, sonuclari yazarim:)

fistan gonullere su serptin resmen haha
Mesaj tarihi:
canim benim o other yemiyor. memur görüyor pc de istiyor. onun disinda tecil edilirsede kisa zamanda isleniyor. ha kacaksan hersekil görüyor adam. gg normk.
Mesaj tarihi:
1 yıl önce bir arkadaşım gelmişti yurtdışından. Gelmeden önce beni aramıştı bu olayı bir emniyet müdürü tanıdığıma sormam için. Bir sıkıntı olmaz demişti o da, çıkmıyor hiçbir yerde. 1 yılda birşey değişmediyse sıkıntı yaşamazsın sanırım.
Mesaj tarihi:
desislaf said:

Fistan said:

yoklama kacaklari gbt'te cikiyormus artik sanirsam. en son ne zaman cikmistin yurtdisina fistan?

askerlik subesini arayip sordum onlarda kesin birsey soyleyemediler. ya subeye teslim edilirsin ya da teblig imzalayip gecersin diyorlar. yurtdisina cikis yasagi konulmadan cikmam engellenemez gibime de geliyor ama bilemedim ne olacak haftaya.

fistanın ipiyle kuyuya inmek
Mesaj tarihi:
Artık polis bakmıyor jandarma bakiyor o yüzden sorun yok havalimanıdır vs.. ama jandarma kontrolünde olan yerdeysen sıçtın :D
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
aquila said:

yurtdisina niye cikamayasin, hakkinda tutuklama karari mi var, yurtdisina cikma yasagi mi koymuslar, nedir?

Ornek veriyorum , celp donemi Kasim ve hic bir islem yaptirmadim. Kasimdan sonra ciksam kapida sikinti olmuyor dediniz fakat benim gidip gitmedigime bakipmiyor mu kapida

2. Olarak bu kagit inzalatma mevzusu ne zaman oluyor. Pasaport kontrolunden gecerken memur " sen celp donemin gelmesine ragmen gitmedin kacaksin bla bla...15 gun icinde basvur " demiyor mu ?
  • Yeni Oluştur...