diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 dün gece arabayı aldım otoparktan eve dönüyorum. sileceğe ilan iliştirmişler. sağ sileceğe. bende farketmedim. hafif yağmur attı sileceği çalıştırdım. o zaman farkına vardım ilanın. 20km hızla seyrediyorum. gözüm silecekteki ilana takıldı bi gidiyo bi geliyo. neresiymiş bu diye okumaya çalışırken yol kenarındaki babalara vurdum tamponu. indim arabadan. tampona bakıp sigara yaktım. ilanı aldım. çiğ köfteciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Çok teşekkürler kıymetli paylaşımın için sevgili diaboliq. Yüreğine, kalemine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 eywallah gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 abi hiç işi bilmiosun. camını açıp elini böyle ön cama ulaştığı yere kadar uzatcan sonra sileceği çalıştırıp silecekleğin hareketiylen beraber eline yaklaştığı anda şık bir hareketle cama bastırıp çekicektin ilanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 ahahahahaah o da mantıklı. gelmedi aklıma. ben her gelişinde bi kelime okuyayım da ne olduğunu çözeyim diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bir ankara hikayesi mi bu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 babalar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ben ankaradayım hergün sileceğimde masaj salonu kartı. Ben napıyım ? Benzer salaklığı ben bi apartmana asılan bişeyi okumaya çalışırken yaptım. Düz yolda yayaların geçmesi için yapılan kaldırımın aralığının köşesine çarptım. Bende tampon değil aks falan dağıldı çekici geldi hasar aldı araba. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 ahah ahanda bu ve türevleri http://www.hidrolikbariyersistemleri.com/mantarbariyer/yolbabasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 kusadasinda bir tane x5 ara sokaga girmeye calisirken sunlar tak diye cikmisti, adam gormemisti bodozlama dalmisti. etrafimdaki herkes abi ama x5 diye gozyasi dokmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Şimdi herkes bu konuyla ilgili yaşadığı bir olayı bizimle paylaşsın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 benim kavgada bu babalardan birini söküp dalmış arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 benim bunlardan birini söküp götüne sokan arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 anlatım güzel, agatha christie romanı okur gibi hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 gerzeksen gerzeksindir ne diyelim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 sıkma canını keke, sana bişi olmamış. bu arada araba ney.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Git zararı kendisinden tahsil et abi, konu çiğ köfte olunca ibo sana yeni bir araba bile alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 vivavale said: sıkma canını keke, sana bişi olmamış. bu arada araba ney.sdf 2001 palio benzin 1,4 motor. fakat hissettirdiği 1,2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 np abi o zaman. ben de yeni nesil araçlardan sandım. sıkıntı yok sana bişi olmamış sadaka falan ver, fakir doyur. sfsdfglkdfgjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 benim de yan cama masaj salonu kartı koymuşlardı. açıp alıyım derken camın arasından kapının içine düştü kart :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Giovanni said: Çok teşekkürler kıymetli paylaşımın için sevgili diaboliq. Yüreğine, kalemine sağlık. asdsadsadqwd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Gerzeklik bir hastalık değildir. Gerzekliğin farkındayım, onların yanındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ben pederin arabası ile patileri öldürüyordum sadfsa kim vardı bakim gangren,cüce,xunn vardı daha baya bi kişi sc2:wol CE kuyruğuna girmiştik gece gece dönüşte hadi bırakayım sizi dedim kutular mutular açılıyor kıç kadar arabada 10 kişi aa oo uu derken kaldırım kavis yapmış renklendirmemişler fosforlu görmedim ön sol tekerleği vurmuştum yandan ama sanarsın bizon ezdik araba at gibi şaha kalkmıştı asdfsa sonuç : direksiyon ayarı bozuldu düzelttirmek için uğraşmıştık baya. patilerin yüzdeki o korku ifadesi ise : priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar