Konn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Cüneyt, dostum sen dar görüşlüsün, Cüneyt, dostum sen buldumcuksun, Cüneyt, dostum sen hayırsızsın, Cüneyt, dostum sen ne menem bir adamsın? Evet arkadaşlar, öncelikle Galatasaray maçında faul vermediği şarj ve şimdi de Caceres'in popo vuruşu ile ne kadar Dünya Kupası heyecanına kapıldığını görebiliyoruz. Tam bir yedirmece startejisiyle davranıyor resmen. UEFA'yı memnun edecek ne kadar karar varsa onlara imza atıyor arkadaş. Aynı önceden hazırlanmış Cannes Festivali filmleri gibi. Varsa bu adamla derdiniz hadi burda yağlayalım bu adamı. Pis herif :(
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 türkiye kupasında ki gs - fb maçında yaptığı gs eyyamından belliydi zaten bu adamın olayı.
Konn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Belli olabilir ama zaten her halinden belli. Konumuz bu adamı yağlamak, ikinci post gibi üstü kapalı bu adama sövmek.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 overrated bi hakem olduğunu söylüyordum hep. şimdi içerde bile net saçmalıyor. TR derbisi verilmez bu adama.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 her hakem politikacı gibi davranır (collina gibi psikopatlar hariç) o yüzden çok şaşırmamak lazım. zaten zevki de bu, hata yapacak, dedikodusu dönecek, 40 saat konuşacağız. basketboldaki gibi zamanı durdurup hakem masasına gelip pozisyon mu tartışılsın. iyi böyle.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10262090_1023787184328164_907785303443842163_n.jpg
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Biyik said: basketboldaki gibi zamanı durdurup hakem masasına gelip pozisyon mu tartışılsın. iyi böyle. yan hakem, kenar hakemi, uzatma gibi kavramlar duydun mu? basketboldaki gibi oyunun durmasına gerek yok. topa çip taktın mı, kenarda yayın sistemi oldu mu hakemliğin bütün sorunları sona eriyor. ama işte bunu gidip zimbabwe'de de uygulamak zorunda olmak gibi dertleri var FIFA'nın. über konservatif olmaları da cabası. hakemimizi yedirmeyiz global bir politika zaten.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 futbolda teknolojiye karşıyım. hakeme sövemedikten sonra ne zevki var bu işin.
Konn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Hata yapmıyor ki adam, kasıtlı yapıyor. Ne kadar naif düşünceler, hata yapan hakem...
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kasıtlı yapıyor çünkü o fenerli :(((((((((((((
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 fenerli falan değil eyyamcı. tek derdi günü kurtarmak. aynı kafayla avrupa'ya da gidiyor. kendimize verdiğimiz zarar yetmiyor CL'nin kaderini değiştiriyoruz.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tabii ya tüm hakemler über bi çakır eyyamcı. kendi hesabına çalışmayan mı var bu alemde. bu gözler selçuk dereli gibi bi adamı gördü valla çakır bana peygamber gibi geliyor.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sadece çakır eyyamcı demedim ki, çakır eyyamcı dedim. değil mi yani? öbür hakemlerle ilgili yazdığım birşey de yok, ki çoğu kötü. senin derdin başka. lafı spesifik bir takıma getirmeye çalışıyorsun. kaale alıp takım ismi vermiyorum.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 takım ismi vermiyorsak a takımı b takımı diye politically correct konuşalım o zaman ne dersin, hem o zaman hassas kalplerimiz zedelenmez.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bazı arkadaşların hakemlik müessesini alamadıkları görmek üzücü. hakem, görevli olduğu durumda, duruma uygun kanunlar hükmünde tarafsız karar vermesi beklenen kişidir. hata yapma, taraf tutma vb. gibi aksaklıklar yapması beklenemez. en hafif tabiri ile etik değildir
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hata yapma ve taraf tutma gibi iki apayrı eylemi aynı sepette kullanman da çok komik. nası hata yapmayacak hakem? var mı böyle bir ihtimal.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hakem hata yapabilir ama, hakemin hata yapma ihtimali var diye peşinen kabul edilmesi sakıncalı bir durum bu kafanın değişmesi lazım, hatayı yapan sonucuna katlanır, hakemin hata yapmak gibi bir lüksü yoktur
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 HAKEMİN HATA YAPMAK GİBİ BİR LÜKSÜ YOKTUR çünkü onlar peygamber
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Hanginiz Terry'i attığında gururlanmadınız? Bırakın tavatayı
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hem demagoji, hakemin hata yapma lüksü var ama diğer maaşlı hiçbir çalışanın hata yapma lüksü yok? o zaman niye ilk pozisyonda hemen penaltı ve kırmızı kart veriyor? futbolcu hata yapmış olamaz mı? belki kuralları karıştırdı, belki topu görmedi gerçekten eline çarptı? futbolcu için bu kurallar kesin ve tam uygulanırken hakemin bu kararları uygularken ki tutumu niye iyi niyet karinesine takılıyor. tekrar ediyorum, hakemlik müssesinin varlığı ile ilgili bazı arkadaşların kafası ciddi karışık
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 futbolcular hakemlerden daha sahtekar
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Valla hakemlik bakış açısı ve görme işi. Bakış açısı Türkiye'de benzersiz. Gayet iyi. Görmek? Bi Howard Webb görüşü var mı? Nope
Öne çıkan mesajlar