Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 en iyi 5li topic i üzerine bunu açmaya karar verdim ama bu sadece Türkiye Ligi içi olsun...Türkiye de oynayan yabancılarda olur.... 1-Rüştü 2-Ümit Özat 3-Song 4-Luciano 5-Tomas 6-Gökdeniz 7-Tümer 8-Alex 9-Ersan Martin 10-Tuncay 11-Nobre hade yazın bakem.... edit:İmla[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! [Bu mesaj Mandooo tarafından 30 Aralık 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Nobre yerine Necati'yi koy. Luciano da yok orda.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... [Bu mesaj -Wissy tarafından 30 Aralık 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kaleye Şenolu koy rüştüyü Ortaya al[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yaw beyler sizde benim gibi liste halinde yazın isterseniz...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 1) rüştü 2) ibrahim üzülmez 3) thomas 4) ibrahim toraman 5) cihan 6) gökdeniz 7) aurelio 8) alex 9) tuncay 10) nobre 11) necati sağ kanat, sol kanat,forvet için türkiyede adam gibi oyuncu yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 GK 1_Rüştü (FB) DL 2_Ümit Ö. (FB) DR 3_Ali Güneş (BJK) DC 4_Song (GS) DC 5_Emre A. (BJK) ML 6_İbrahim A. (BJK) MR 7_Tuncay Ş. (FB) MC 8_Tümer (BJK) MC 9_Krita (Samsun) yanlış yazdıysam özür tam bilmiyom... FC 10_Nobre (FB) FC 11_Dos Santos-Tita (Ank. Büy. Bel.) Bana göre böyle... genelde FB ve BJK ağırlıklı ama napalım gs dende koymaya uğraştım...[signature][hline]HeRKeZ KaZaNMaK iÇiN oYNaR aMa HeRKeZ KaZaNaMaZ SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa... msn= [email protected] e-mail= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hakkaten ya aurelio yu unutmuşum :)[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 senin fikrin senin en iyi onbirin[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gk - rüştü dr - cihan haspolatlı dl - ümit özat :) dc - servet çetin dc - tomas mr - gökdeniz ml - ibrahim akın mc - aurelio amc - alex fc - zafer biryol fc - fatih tekke[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Millet yazmış aklımdakini aslında... rüştü ali tandoğan tomas song ümit özat gökdeniz aurelio alex tuncay nobre necati[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mondragon i.üzülmez tomas song cihan h.şaş sabri wederson tümer necati hakan[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 rüştü cihan tomas song ümit özat gökdeniz hüseyin alex tuncay ibrahim akın necati[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 volkan luciano çağdaş baki mercimek tolga seyhan yusuf şimşek alex mehmet yozgatlı gökdeniz nobre mehmet yılmaz[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Rustu Onder Turaci - Servet - Tomas - Umit Ozat Kemal - Serkan Balci - Aurelio - Tuncay Alex Nobre dunya da ilk 11 die de yapariz topicin ilerleyen bolumlerinde heh[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mondragon ve h.şaş Çok ilgimi çekti yaw keşke koysaymışım..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 1-Volkan 2-Önder 3-Ümit Özat 4-Tomas 5-Song 6-Aurelio 7-Yozgatlı 8-Tümer 9-Alex 10-Tuncay 11-Nobre[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ----------------Rüştü---------------- Cihan----Song----Tomas----İ. Üzülmez ------------------------------------- Gökdeniz----Aurelio----Alex----H. Şaş ------------------------------------- ----------Necati----Tuncay---------- ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Aklımdan geçen oyuncular ve gerçek yerleridir bence şu an Türkiye liglerinin en kaiteli ve uyumlu onbiri bu olur yani ufak değişmeler olabilir tabii ki ama bu kadro en iyisi hem öyle cm yi fm yi açıp da oradan bakmakla olmuyor bu işler bazı arkadaşlara söylüyorum :) ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 31 Aralık 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 eh iyi de abi adam başka bir yerde daha güzel oynayamıyorsa orası gerçek yeridir benim görüşüm tabii bu.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 1)Mondragon 2)Ali Tandoğan 3)İbrahim Üzülmez 4)Song 5)İbrahim Toraman 6)Gökdeniz Karadeniz 7)Tümer Metin 8)Alex 9)Aurelio 10)Fatih Tekke 11)Tuncay Şanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 volkan ali tandoğan ibrahim üzülmez ibrahim toraman çağdaş atan gökdeniz ibrahim akın kemal emre bel. (yabancı hakkı :D ) tuncay necati alın size gelecek 10 seneyi kurtarıcak A milli takım.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Koskoca Türkiyede sol kanat oyuncusu yok herhalde.Fenerde mecburen solda oynayan Ümit Özat yine listelere girmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ah şimdi fortinbras burda olcaktı iki kadro kurcaktı ders vercekti hepinize ehe ;-) Ben yerlerini kafamdan yazamam şimdi rezil olmayim biraz kopya çekiyorum ama rüştü önder tomas song ümit gökdeniz aurelio alex tümer nobre necati veya tuncay iyi giderdi heralde[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Buffon Nesta Carnavaro Roberto Carlos Figo Ronaldinho Zidane Nedved Henry Ronaldo Shevchenko[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 pardon ama somebody bu 11 11 yer.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 oo ok pardon.. e ben de bu adamlar türkiye liginde oynasa ne güzel olurdu diye düşündümm..:)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar