Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FMV Işık Üniversitesi


songsteel

Öne çıkan mesajlar

Eğitim kadrosu fena değil. Düzgün hocalar var hep. Ama öğrencilerin bir kısmı gelecekte iyi yerlere gelecek insanlarken, diğerlerinden bir bok olmaz. Sana bakıyor is gene. Bu da öğretmenlerin sorularını ve ders anlatmalarını değiştirebiliyor tabiki. Beklemeyip, kendin sorman lazım millete bakmadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ışık endüstri müh . mezunuyum 07-12 arası okulda kaldım yurtlarda. ne istiyosan sorabilirsin.

tavsiye edermisin? dersler genel olarak zor muydu ortalama kasmak çok zormudur?
yurtdışında yüksek lisans olanakları falan var mı sıkıntı çıkar mı? erasmus konusu sıkıntılı mı birde
teşekkürlr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akademik kadro sağlamdı bizim dönemde. dersler layıkıyla işlendi her zaman. ortalama kasmak çok zor değil çünkü özel üni olduğu için düşük seviyeli adam sayısı az değil. çan genelde düşük çıkardı zor derslerde. ben sadece sınav günleri öncesi çalışarak 2.78 yaptım. hiç ders tekrar etmedim. yaz okulunada gitmedim hiç. okulun şöle bi dezavantajı var ki isminden dolayı fetocu okul olduğunu düşünen insan sayısı fazla. açıklama yapmak gerekiyo yok öle bişi diye :D

eğer iyi çalışırsan 3 buçuk ortalama yapmak çok zor değil. ben bunları end müh bölümü için yazıyorum bu arada. elektrik elektronik müh zordu mesela arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla. erasmus işleri falan gayet rahattı. sürekli yabancılar vardı bi ara okulda. bizden de bi okadar giden vardı erasmusa. yurtdışı yüksek olanaklarını pek kovalamadığım için bilgim yok ama etrafta çok fazla gördüm ışıktan sora yurtdışı yüksek lisans yapan. okul bu öğrencilerle övünürdü genelde. o yüzden baya desteklediklerini düşünüyorum.

kampüs çok güzeldir. benim son senemde baya bişiler daha eklenmişti.

bi tavsiyemde şu sana kesinlikle yurtta kal. yurtlar baya güzeldi ve hiçbi kısıtlaması yoktu. 1 seneye kız arkadaşımla yaşadığımı bilirim yani :D o yol her gün git gel çekilmez. çok arkadaşım vardı başlarda gidip gelen. hepsi soradan yurt aradılar. mutlaka yurtlara başvur soradan bulmak zor oluyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ne cemaati. 1245124512 senelik fevziye mektepleri vakfının üniversitesi. ışık kolejinin devamı işte. maslakta kocaman lise kampüsü var okulun. cemaatle falan alakası yok. hatta snaırım sırf bu yüzden üninin girişine kocaman atatürk'ün fmv'a yazdığı tebrik mektubunu falan asmıştı okul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...