songsteel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Nasıl bilirsiniz? Mühendislik yazacağım.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yatılı kalıcaksan şimdiden burun deliklerini hazırla
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Eğitim kadrosu fena değil. Düzgün hocalar var hep. Ama öğrencilerin bir kısmı gelecekte iyi yerlere gelecek insanlarken, diğerlerinden bir bok olmaz. Sana bakıyor is gene. Bu da öğretmenlerin sorularını ve ders anlatmalarını değiştirebiliyor tabiki. Beklemeyip, kendin sorman lazım millete bakmadan.
songsteel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mulgear6 said: yatılı kalıcaksan şimdiden burun deliklerini hazırla yok otobüslü kalıcam gidip gelcem :DD
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ışık endüstri müh . mezunuyum 07-12 arası okulda kaldım yurtlarda. ne istiyosan sorabilirsin.
songsteel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mokoko said: ışık endüstri müh . mezunuyum 07-12 arası okulda kaldım yurtlarda. ne istiyosan sorabilirsin. tavsiye edermisin? dersler genel olarak zor muydu ortalama kasmak çok zormudur? yurtdışında yüksek lisans olanakları falan var mı sıkıntı çıkar mı? erasmus konusu sıkıntılı mı birde teşekkürlr
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 akademik kadro sağlamdı bizim dönemde. dersler layıkıyla işlendi her zaman. ortalama kasmak çok zor değil çünkü özel üni olduğu için düşük seviyeli adam sayısı az değil. çan genelde düşük çıkardı zor derslerde. ben sadece sınav günleri öncesi çalışarak 2.78 yaptım. hiç ders tekrar etmedim. yaz okulunada gitmedim hiç. okulun şöle bi dezavantajı var ki isminden dolayı fetocu okul olduğunu düşünen insan sayısı fazla. açıklama yapmak gerekiyo yok öle bişi diye :D eğer iyi çalışırsan 3 buçuk ortalama yapmak çok zor değil. ben bunları end müh bölümü için yazıyorum bu arada. elektrik elektronik müh zordu mesela arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla. erasmus işleri falan gayet rahattı. sürekli yabancılar vardı bi ara okulda. bizden de bi okadar giden vardı erasmusa. yurtdışı yüksek olanaklarını pek kovalamadığım için bilgim yok ama etrafta çok fazla gördüm ışıktan sora yurtdışı yüksek lisans yapan. okul bu öğrencilerle övünürdü genelde. o yüzden baya desteklediklerini düşünüyorum. kampüs çok güzeldir. benim son senemde baya bişiler daha eklenmişti. bi tavsiyemde şu sana kesinlikle yurtta kal. yurtlar baya güzeldi ve hiçbi kısıtlaması yoktu. 1 seneye kız arkadaşımla yaşadığımı bilirim yani :D o yol her gün git gel çekilmez. çok arkadaşım vardı başlarda gidip gelen. hepsi soradan yurt aradılar. mutlaka yurtlara başvur soradan bulmak zor oluyo.
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 2008 den beri yurtlarında kalıyorum , istediğini sorabilirsin
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sene 2014, ışık kolejlerini bilmeyen var hala
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dersler zor muydu ne lan? Zorsa yazmican, dersleri kolay olan muhendislik mi arican?
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 eeth dersleri zor olan mühendisliği napiyim
songsteel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yurtta kalmayı düşünmüyorum zaten kadıköydeyim 1 otobüs şile çekerim ben zevk alıyorum yol çekmekten başka zevk alan varmı bilmem
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 valla kolay gelsin ozaman benden sana tavsiyeydi. zaten muhtemelen bi noktada ya yurtta kalmaya kasıcaksın yada şilede falan eve çıkarsın. haberin olsun.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ondan sonra gelsin bonglar gitsin kovalar
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 benim dönemde baskın yapmıştı jandarma yurtlara sfasafdasf 2 kişiyi almışlardı
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Isik cemaat universitesi degil miydi lan ? Gelse gelse maklube gelir bos tepsi gider.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yok abi mokoko açıklamış işte gerçek ışık üniversitesi bu değil.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yok abi ne cemaati. 1245124512 senelik fevziye mektepleri vakfının üniversitesi. ışık kolejinin devamı işte. maslakta kocaman lise kampüsü var okulun. cemaatle falan alakası yok. hatta snaırım sırf bu yüzden üninin girişine kocaman atatürk'ün fmv'a yazdığı tebrik mektubunu falan asmıştı okul.
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dershane miydi ozman o cemaatin olan? Oyleydi galiba.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 eski bafilerimden biri ışık mezunu, istediğini sorabilirim, bu sayede kanal açarım keh keh. edit: bafi değil badi. farketmiyor lan gerçi, kalsın öyle.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paralelsin diye iş bulamazsın sonra
Öne çıkan mesajlar