Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Renklerimin dansını göremiyorsan Utanmalısın. Ezgilerim kulağında ahengi oluşturmuyorsa Eğmelisin başını. Ulaşmıyorsa ruhuna çizdiklerim Korkmalısın. Konuşuyorum bak, duydun mu fısıltıyla çalan müziği? Ah sen, savrulmuş varlık! Hala değilsin farkında acizliğinin. Kıçındaki don fazla rahatsız etmiş olmalı seni. Sadece elindekileri kaybetmekten korkar haldesin. Farkında değilsin aslında kendini yitirdiğinin. Öyle güzel aldatıyorsun ki benliğini Zevk duyuyorum seyrederken seni. Fanusunun sana yetmesi garip değil. Aptal! Yaşadığın evren benim kalemim, benim boyam halde Sen hala sanıyorsun, Sensin resim. Öğüdüm olsun sana güzelim, Bahsettiklerimde ahengi, görsel şöleni hissedemiyorsan Ben rol yapıyorum Sen aldanıyorsun Sen körleşiyorsun.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 şiirden anlamam da, sonu olmamış gibi geldi. gerisi olmuş mu onu da bilmiyorum tabi. hani düz yazı sevdiğim için vurucu, akılda kalıcı son severim. şiirde daha da bi beklerim akılda kalması için. "artık resimleri göremiyorsun" yazsan sonuna daha bi aklımda kalırdı mesela. bi de "güzelim" gg normk.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yan yana yazsan düz yazı bile olmuyor :< aslında beğenmedim değilde aşırı sıradan mı geldi desem. bilemedim. hani herkes özgün şuan ve çok özgün olmuş.
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Eleştirilerinizi dikkate alacağım. Ben de isterim kusursuz olsun. Ama ulan özgünse niye aynılaştırayım şimdi. ^^
Öne çıkan mesajlar