FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Adam aşmış beyler.. 2057/2057 Achievement %100 completed http://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/tum-world-of-warcraft-basarimlarini-yapan-cilgin-oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 şişko, kısa ve saç sakal uzun bi adam büyük ihtimalle. hayatta başka da bi başarısı olamaz çünkü tüm zamanını buna harcamış. buna şaşıracağınıza başarılı iş ve bilim adamlarına şaşırın mesela. level 80-90 warcraft charlarından daha değerli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sen de aptalsin, ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Olmaz ben buna şaşıracağım. Bak şaşırdım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 başarım ne lan diyodum achivementı çevirmişler hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 orda bitane 205 lik niye boş.. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 iş adamlarının nesine şaşırıcam hepsi şarlatan bu adam en azından samimi ne yaptığı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 http://topofcool.com/wp-content/uploads/2012/09/wow-nerd-south-park-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yavuz mu lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Adamın bir kız arkadaşı karısı varsa %80inizden daha başarılı hayatta. Ki adam rusmuş kesin vardır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 hayır hayır hem sosyal olup hemde oyunları iyi oynuyor cok oynuyor olmaz mumkun deil yoksa eziklik duygusu patiyi öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Oyunun çıkalı 10 yıl oldu.. Kafaya taktın mı zor değil :D Mühim olan kafaya takmak. Yapacam demek.. Adam programlı bir şekilde yapmış :D Helal ossun ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Yok Cnm akıllıya benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 İyi bir raid guildindeyse zaten gerisi dert değil o kadar. Vanilla'dan beri aynı hesapla oynuyordur. Bunun yarısını yapmış dünya kadar adam vardır patide, oyunda geçirdikleri sürenin %40'ında Orgrimmar'da falan zıplıyorlardır. Bu adam az zıplamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 iyide bunun yarısının yapmanın bi anlamı veya olayı yok ki, hatta bunun %90'ının bile yapmanın anlamı yok. Realm'de sadece 1 kere alınabilen achivementlar var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Method un gm i Sco borsa direktörü. gündüz işinde haftasonları ve bazı akşamlar wow oynuyor sadece. adamlar first kill yaptı. taş gibide sevgilisi var. bu iş değişken bişey. hayatta bibok olamayan adam wow oynarakta başarıyor bunu wowdan bi haber olmayarakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Şu sonuncu postu görmeyeydim iyiydi. Raidler saat 12'de bitiyor işe gidemiyorum sabah, kızla ilgilenemiyorum diye guildden çıktım daha dün. Arkadaş o kadar az uyuyup, hem de sabahın yedibuçuğunda işe nasıl gidip günü de bir kenarda sims karakterleri gibi yere düşmeden tamamlayabiliyor insanlar, http://4.bp.blogspot.com/-e5yk0K4KNe0/T-dfmFfNqFI/AAAAAAAAAhE/UAl1thM2g2Q/s1600/insan+ger%C3%A7ekten+hayret+ediyor.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 edit2: Adam iskoçmuş lan. Türkiyede olmaz abi öyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Tori yukarıda adama İskandinav dedi ve İskandinavların hayattaki avantajlarından iki paragraf bahsetti. Sonra bir googlelayınca editledi. Evet olaylar böyle gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Öm geldi hain quixef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 attığım mesajdan utandım şu anda. kendimi bu haftasonu (da) eve kapatıp hayatımı gözden geçireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar