Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgın Oyuncu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şişko, kısa ve saç sakal uzun bi adam büyük ihtimalle. hayatta başka da bi başarısı olamaz çünkü tüm zamanını buna harcamış. buna şaşıracağınıza başarılı iş ve bilim adamlarına şaşırın mesela. level 80-90 warcraft charlarından daha değerli sanki
Mesaj tarihi:
İyi bir raid guildindeyse zaten gerisi dert değil o kadar. Vanilla'dan beri aynı hesapla oynuyordur.

Bunun yarısını yapmış dünya kadar adam vardır patide, oyunda geçirdikleri sürenin %40'ında Orgrimmar'da falan zıplıyorlardır.

Bu adam az zıplamış işte.
Mesaj tarihi:
iyide bunun yarısının yapmanın bi anlamı veya olayı yok ki, hatta bunun %90'ının bile yapmanın anlamı yok. Realm'de sadece 1 kere alınabilen achivementlar var sonuçta
Mesaj tarihi:
Method un gm i Sco borsa direktörü. gündüz işinde haftasonları ve bazı akşamlar wow oynuyor sadece. adamlar first kill yaptı. taş gibide sevgilisi var. bu iş değişken bişey. hayatta bibok olamayan adam wow oynarakta başarıyor bunu wowdan bi haber olmayarakta.
Mesaj tarihi:
Şu sonuncu postu görmeyeydim iyiydi. Raidler saat 12'de bitiyor işe gidemiyorum sabah, kızla ilgilenemiyorum diye guildden çıktım daha dün.

Arkadaş o kadar az uyuyup, hem de sabahın yedibuçuğunda işe nasıl
gidip günü de bir kenarda sims karakterleri gibi yere düşmeden tamamlayabiliyor insanlar,
http://4.bp.blogspot.com/-e5yk0K4KNe0/T-dfmFfNqFI/AAAAAAAAAhE/UAl1thM2g2Q/s1600/insan+ger%C3%A7ekten+hayret+ediyor.PNG
Mesaj tarihi:
Tori yukarıda adama İskandinav dedi ve İskandinavların hayattaki avantajlarından iki paragraf bahsetti. Sonra bir googlelayınca editledi. Evet olaylar böyle gelişti.
  • Yeni Oluştur...