Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanların paraya tapma meselesi

sdeceokuyangenç

Öne çıkan mesajlar

Belli ki yapılan işin kalitesini,uzun ömürlülüğünü falan gayet iyi anlıyosun.Yeditepe süper :) Boşuna harcanma aç bi muayenehane millet gelsin evini arabasını yatırsın. Bu bilgi birikiminle harcanma başka yerlerde.

O kadar bilgilisin ki beslenme şekline bağlı olarak dişleri sağlıklı tutmak imkansız diye düşünüyosun :) kasma o zaman boşver üniversite hastanesine gidersin muhteşem idealist hocalardan darbeyi yiyince gidip de özeldeki bok attığın insanlara ağlamassın umarım. Pardon özeldeki laf söylediğin "insanların acizliğini kullanıp ne koparsam kardır mantığında çalışan insancıklara"

Bu kafada muhteşem bir gelecek seni bekliyor. Geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Garip olan olay ne? Onu anlamadim ben. Nerede yasiyorsunuz siz? Simdi adam bu dedigini bir kenara yazacak, sakin ola da yanina gidip rusvetini vermeyi unutma o firmayla calismaya devam edeceksen.

Biz adliyede kayip dosya bulunsun diye ne rusvetler veriyoruz. Ya da is yavaslatma yapilmasin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Demek ki yıllık 30 bin verdiğin üniversite de diş hekimliği fakültesi o kadar iyi değil keşke Yeditepe'ye gitseydin. Yazık olmuş. Dişlerimi fırçaladığım gibi diş ipi de kullanıyorum, insanlar genelde çocukluktan evlatlarına bu eğitimi veriyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki ortaçağ'da diş macunu ve diş ipi kullanmayan adamın diş yapısı ve dişleri sapasağlamken, 19.yy'dan itibaren ciddi bir bozulma görülüyor. 21.yy ile beraber bu doruğa çıkıyor acaba neden ? Birde diş macununu değiştir de oh tam kıvama gelsin. Diş hekimleri dünyanın bir numaralı diş macununu tavsiye ediyor.

kanka yanlış anlama, konuda anca bi kaç post okudum ama; yeditepeden gelenlerin meslektaşı olarak söyleyebilirim ki bin ağzım olsa yeditepeden çıkana birini emanet etmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...