sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Belli ki yapılan işin kalitesini,uzun ömürlülüğünü falan gayet iyi anlıyosun.Yeditepe süper :) Boşuna harcanma aç bi muayenehane millet gelsin evini arabasını yatırsın. Bu bilgi birikiminle harcanma başka yerlerde. O kadar bilgilisin ki beslenme şekline bağlı olarak dişleri sağlıklı tutmak imkansız diye düşünüyosun :) kasma o zaman boşver üniversite hastanesine gidersin muhteşem idealist hocalardan darbeyi yiyince gidip de özeldeki bok attığın insanlara ağlamassın umarım. Pardon özeldeki laf söylediğin "insanların acizliğini kullanıp ne koparsam kardır mantığında çalışan insancıklara" Bu kafada muhteşem bir gelecek seni bekliyor. Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 paparnoz ne saçmalamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Adam sizin paraları kibrista kari kızla kumarda eziyor benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 gecen disim curumus, fircaladim gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Garip olan olay ne? Onu anlamadim ben. Nerede yasiyorsunuz siz? Simdi adam bu dedigini bir kenara yazacak, sakin ola da yanina gidip rusvetini vermeyi unutma o firmayla calismaya devam edeceksen. Biz adliyede kayip dosya bulunsun diye ne rusvetler veriyoruz. Ya da is yavaslatma yapilmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Örnek bakire kız kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 valla özel muayenahaneye gidiyorum ben de. herifte pos cihazı bile yok. bu kadar pipisi testisine denk bir işletme daha görmedim. belki bir de sultanahmet köftecisi olabilir. gelirsen ekime gelmezsen dişime kadar diyor adam. nakit varsa gel yoksa hiç uğrama. bi ara hallederiz. vay anasını dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 paparnoz said: Demek ki yıllık 30 bin verdiğin üniversite de diş hekimliği fakültesi o kadar iyi değil keşke Yeditepe'ye gitseydin. Yazık olmuş. Dişlerimi fırçaladığım gibi diş ipi de kullanıyorum, insanlar genelde çocukluktan evlatlarına bu eğitimi veriyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki ortaçağ'da diş macunu ve diş ipi kullanmayan adamın diş yapısı ve dişleri sapasağlamken, 19.yy'dan itibaren ciddi bir bozulma görülüyor. 21.yy ile beraber bu doruğa çıkıyor acaba neden ? Birde diş macununu değiştir de oh tam kıvama gelsin. Diş hekimleri dünyanın bir numaralı diş macununu tavsiye ediyor. kanka yanlış anlama, konuda anca bi kaç post okudum ama; yeditepeden gelenlerin meslektaşı olarak söyleyebilirim ki bin ağzım olsa yeditepeden çıkana birini emanet etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar