Somon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 2 dürüm söledim benden mutlusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Baba olmadın mı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 nese editliyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 neyse ya edit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 @Somon ahahahahfada inşallah bu defa olacak panpa asgadfsas. Seni de gördüm inci.Paylaş abi paylaşma demiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 golden shot yap da anlamı olsun hayatının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 27 yaşındaysan olur ama daha büyüksen bırak tabi salak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sigarayi alkolu birak digerlerine devam et ensesi kalin. ufkun genislesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 senko said: cocuğun yokmuydu senin ya uyuşturu fln manyakmısın abi çocuğa mı içiriyor? çocukla ne alakası var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 akollü baba gece gelip çocuğunu öper. hadi o tamam. da uyuştucu kullanan baba nabacak gece gelip "la uyan skrillex dinleyecez patlıyom ben" derse nolacak lan. o değil de senin yerine bırakacak adam tutaydın hacıt parasıyla. niye kendin bıraktın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Sulu kuru yapmayın hep ondan bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Nicotine Addiction 101 Sadece nikotin değil, diğer bağımlılıkların da kimyasını anlatıyor. Oldukça öğretici bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Laraken said: akollü baba gece gelip çocuğunu öper. hadi o tamam. da uyuştucu kullanan baba nabacak gece gelip "la uyan skrillex dinleyecez patlıyom ben" derse nolacak lan. o değil de senin yerine bırakacak adam tutaydın hacıt parasıyla. niye kendin bıraktın ki? ahahahhahah:D zamane babaları bambaşka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Laraken said: akollü baba gece gelip çocuğunu öper. hadi o tamam. da uyuştucu kullanan baba nabacak gece gelip "la uyan skrillex dinleyecez patlıyom ben" derse nolacak lan. o değil de senin yerine bırakacak adam tutaydın hacıt parasıyla. niye kendin bıraktın ki? Ya bi git sdfghjsdfghjsdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Sequo said: 4 aydır onu deneyim bu çok güzel şu şöyleymiş hadi şu festivale hadi şu partiye hadi parti veriyoruz falan filan derken piskolojim resmen s*kildi. Dün gece aldığım karar itibaren alkol, kimyasal, çimen ne varsa sigara (parlament) haricinde herşeyi bırakıyorum. Bunu buraya yazıyorum ki aklıma gelirse gelip okuyum lan ne iradesiz adamsın diyip kendi kendime söveyim diye. Siz siz olun sakın bişey denemeyin arkadaşlar. Eğer maddi durumunuz yerindeyse özellikle herşeye ulaşmanız çok kolay hatta ayağınıza geliyor. Denemeyin hayattan zevk almayı bırakıyorsunuz. Ben şuan hiç bişeyden zevk alamıyorum arabalardan bile. O yüzden eski hayatıma geri dönebilmek için her türlü kafa yapan maddeyi bırakıyorum. Aşağıya başlarsan tekrar götsün, şusun busun iradesiz pis bir bağımlısın yazabilirsiniz çokda mutlu olurum. Tişikkirler. yapma be Sequo... Levelleri boncuk gibi topluyorum diyordun, çok tatlı normal insanların yapmayacağı sevgi patlamalarını içtenlikle yapıyordun... olmadı bu başlık.. daha yaşanacak çok şey vardı.. Neyse yaşadığın şeyin durumu şu... sürekli mutlu edicilerle kendini şımarta şımarta dopamin ve serotinin salgı bezlerini kuruttun. Bu yüzden aynı şeyleri yaparak daha fazla mutlu olamayacağın gibi default mutlu olma oranlarında kuruyan salgı bezlerinden dolayı hayatın tadı gitmiş gibi. Bol bol ceviz ve kiwi yemeni öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben her sabah 1 adet kivi ve 1 avuç ceviz yiyorum sabahları 6 senedir kahvaltıyla beraber hakikaten acayip mutlu bir insanım. noyan ilk defa doğru bir tavsiye verdi. buradan paticiğe sesleniyorum. ulan ne biçim bir komünsünüz siz. olgar buraya ilk geldiğinde nerd nerd modifiyeli arabaları paylaşan patinaj bölümünde alelade bir adamdı. iyi kötü 2&half men walden'ın türkiye versiyonu, anadolu genci adamı uyuşturucu bağımlısı, supplementle vücut yapmaya çalışan, kişilik bozukluğu belirtileri gösteren bir freak haline çevirdiniz saldıra saldıra. bu nasıl bir ezikliktir içinizdeki, bu nasıl bir beyaz türk olma kompleksidir ki ben senden daha iyiyim çünkü bunları bunları tecrübe ettim, böyle biriyim sen bilmemezsin, asla bizim gibi olamayacaksın ne kadar zengin olsan da pis keko diye diye adamı ne hale getirdiniz. adam da hırslı, her konuda domine edeyim diye kendini şekilden şekile soktu kaç ay içerisinde. değilsiniz abi. ne olgardan daha iyisiniz ne de bizim bakkalın endüstri meslek lisesine giden oğlundan daha iyisiniz. onlar da sizden daha iyi değil. 20.000 sene sonra o aptal vücutlarınızın bütün zerreleri toprağın yüzlerce metre altında çoktan çürümüş halde kaldığında şu an böbürlendiğiniz aptal özelliklerinizin, sahip olduğunuz ve marifet zannetiğiniz hiçbir şeyinizin bir anlamı kalmayacak. isminizi bile kimse hatırlamayacak. kimsenin umurunda da olmayacaksınız. bir üçüncü dünya ülkesinde iletişim kurulabilir düzeyde biri olmak marifet değil. çıkın bu saçma psikolojiden artık. güzel meme ve seksi fotoğraflar göndermek isteyen varsa özel mesaj yoluyla bana ulaşsın. mailleşelim, tanışalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 burasi paticik, you win or you dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hadi len oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 chrome gittikçe gerizekalılaşıyor. durduramıyoruz. uyarıyoruz daha kötü oluyor falan. zaten çok zeki değildi ama boyut kapısı falan açtı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 E said: değilsiniz abi. ne olgardan daha iyisiniz ne de bizim bakkalın endüstri meslek lisesine giden oğlundan daha iyisiniz. onlar da sizden daha iyi değil. 20.000 sene sonra o aptal vücutlarınızın bütün zerreleri toprağın yüzlerce metre altında çoktan çürümüş halde kaldığında şu an böbürlendiğiniz aptal özelliklerinizin, sahip olduğunuz ve marifet zannetiğiniz hiçbir şeyinizin bir anlamı kalmayacak. isminizi bile kimse hatırlamayacak. kimsenin umurunda da olmayacaksınız. bir üçüncü dünya ülkesinde iletişim kurulabilir düzeyde biri olmak marifet değil. çıkın bu saçma psikolojiden artık. Müthiş yazmışsın. burada birilerini aşağılayarak ya da alay ederek mutlu olmaya çalışanların çoğu umutsuz mutsuzlar. ama 20k sene örneğini abartı buldum. merak ediyorum 20 yıl sonra patiye tekrar login olsam.. aynı adamlar hala aynı umutsuz mutsuz tavırı sergileyerek mutlu olmaya çalışıyor olurlar mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-aP5jSxFFFrs/ULeYKanPEuI/AAAAAAAAQrA/mxSWNZpfKDI/s1600/Albert-Einstein.jpg albertcimin suratini koymuslar ama lafi diyen kim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 lafı diyen albert zaten ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 degil de... http://mkalty.org/wp-content/uploads/2014/02/chatroulette-trolling-internet-quotes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 2 saat sonra kalkmam lazım gün içinde enerji vercek bişeyler söyle akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 LAHMACUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar