paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Selam, Noterden yapılan 2. el araç alımlarında noter ücreti ne kadar oluyor du? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Her türlü satış ve devir işleminde alınır : 25,60 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Daha 1 ay önce ilk arabamı aldım. Neler için verdim hatırlamıyorum ama 100TL kadar vermiştir noterde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Selam, E birşey değilmiş, telaş etmeye gerek yok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 96.40tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 hayırdır ne geliyo? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 alim satimda vergi de artik noterde yatmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Selam, Şirkete alımlarda da mı o şekilde? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 100 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Selam, İyiymiş o zaman :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 plaka değişirse 300 tl gibi bir ücretti sanırım. Plaka aynı kalırsa 101 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Selam, Plakası aynı kalsın, dert değil de ufak bir pürüz var: Araçta kredi borcu var ve ilk önce satış için onun kapatılması gerekli. Satışa güvenip de nasıl bankaya ödeme yapılır ki : Alıcıyı da garantiye alan bir yol var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mutlaka vardır, bankayla konuşman lazım abi. Ya krediyi senin üstüne geçirirler veya bloke çek bırakırsın bankaya o şekilde hallederler ama fek yazısı olmadan noter'de satış nası yapılır onu bilemedim :) çözümü bankanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Devlet borcu olmadığından bankayla görüşüp borcuyla beraber devralma imkanın olması lazım. Ya da daha mantıklısı borcu hesaplatıp paranın kalanını adama devirde verip kendine odemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Selam, Pazartesi günü göreceğiz bakalım; Renault Finans'dan kredi kullanmışlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben cuma günü satın aldım 101,00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Selam, Benimki yarına kaldı. Bugün bankaya olan kredi borçlarını ödedim; yarın da satışı alacağım KISMETSE. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Araç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Selam, Scenic :D 2013 model Kısa model adın da anlaşılacağı üzere. Zar zor bulabildiğim düz vites. <20bin km Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bi onceki sayfada renault finans i gorunceki halim http://galeri3.uludagsozluk.com/133/yapma-iste-bunu-yapma_250262.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Selam, Banka faizlerine oranla daha avantajlı fiyat ile almışlar ama. Renault Boğaziçi G.Müdürü'nü tanıyorlarmış sanırım, belki o avantaj sağlamıştır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Scenic ne bi ya naaptın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Selam, Belimde sıkıntı olduğu için sedan tarzı sürüşler bana uygun değil. Yüksek oturma pozisyonu için MPV veya SUV almam gerekiyordu. MPV çok daha uygun benim için. Dün alıp geldim; Scenic II'de şikayetçi olduğum noktalar çözülmüş gibi; yayık ayranı gibi sallayıp durması ve ses izolasyonu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar