Aceace Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Pasaport kaydı şeysi olmasa alcam da... Yakın zamanda yurt dışına gidecek ya da yurt dışından gelecek tanıdık kimse yok. Daha doğrusu var da 2 yılda bir kaydettirme zamazingosu bela resmen. Millet sapık gibi 250-300 lira para istiyo. Pfff... Elemanın teki imei şeysini halledebiliyormuş ama güvenemiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bugün verdim bitane sipariş bakalım nasıl. İş arkadaşlarımdan bazıları kullanıyor, yorumlar vs. de çok iyi. https://www.youtube.com/watch?v=MvD2vqqBd6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 nexus vermiyolar mi size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 corporate phone olarak veriolar, kişisel telefona ihtiyacım vardı. takside iphone 5 imi düşürdüm geçen hafta, aradım numaramı açmadı, bir daha aradım 2-3 dakka sonra, kapalıydı. Polise gittim, imei falan filan verdim ama yok bulamadım yalan oldu yani. iphone 6 aliim dedim 700 euro burda. baktım bu oneplus one 350 euro, kullanlar da var burda çok memnun. kaptım bir tane. bakalım. macera ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 trdemi düşürdün lan banada oldu aynısı çünkü dublinde düşürdüysen ordakide ilk düşüncem ya dubine gitmiş kürt yada türktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dublinde düşürdüm havalimanından eve gelirken ve adam irlandalıydı gayet de düzgün bi adamdı. Tüm yol sohbet ettik. herif yardım etti bana inerken, bavulumu taşıdı vs. el sıkıştık. HAtta ilk telefonun düştüğünü farkedince içim rahattı, hah adam getirir hemen geri falan dedim. Ama öyle olmadı. Ya bir ihtimal benden sonra birisi atlayıp taksiye, bulup arka koltukta cebe indirmiş olabilir. Telefonum sessizdeydi çünkü aradığımda duymamış olabilir. Çünkü insanlara ve polise anlatınca bu hikayeyi, taksici o riski almaz tahminen arkandan binen biri almıştır dedi. neyse cana değil mala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 senden sonra binen kürttür o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kaybedilen/unutulan telefon kötü niyetli birinin eline geçtiyse aradığında adamın yaptığı ilk iş telefonu kapamak olur. sen arayana kadar veya bir süre kapamaz ama telefonu, içini kurcalar. onun için eğer çalınma riski varsa ilk önce aletimi bul tarzı (iphone veya android için her neyse) uygulamadan telefonun yerini tespit etmekte fayda var. bi de bu uygulamayı mutlaka önceden test edin, bi tatbikatını yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar