SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ya salak apple iphone 6yi buyuk ekran yapmazsa alirim bundan test aleti lazim olacak sonucta bana ekran cozunurlugu degistiginde. zaten telefonu test disinda kullanmamaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 16 gb olanı 1200 tl'den fazla olmaz ama kim getirtecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Darqainu said: Fiyatlar cok iyiymis yahu, amerikadan getirtip kaydettirsem mi acaba Getiriyosan koliyle getir ben dahil baya alıcak çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ben alıp bir denicem. Sonra satar veya kullanmaya devam ederim. Ayrıca isteyen olursa üzerine biraz yol parası koyup getirebilirim, ama kayıtsız olurlar. Telefon bi çıksın bakalım, ilk 1 ay belli olur ne mal olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Başta satışları invite üzerine yapacaklar ve ilk invitelar için giveaway başladı. İlgilenen varsa buradan inceleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bu muhtemelen türkiyeye gelmicek ya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Türkiyeye bu uygun fiyattan getirilse discovery ve moto-g'nin yerini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Düzgün tanıtılır ve desteklenirse daha bir sürü modelin yerini alır. 3 basamaklı bi fiyattan satılması lazım. hatta 890tl max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 invite'lar dağıtılmaya ve ilk siparişler verilmeye başlandı. bu ay sonuna kadar tamamen erişilebilir olcak diyorlar. temmuzda alıcam sanırım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bu ay sonuna kadar bok olacak diye okudum ben de. ağustos belki falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Kendileri dediler Haziran sonuna kadar satın almak isteyen herkes alabilcek diye. Yine invite ile olcak muhtemelen de herkese dağıtcaklar sanırım. Ben de pek sanmıyorum da Temmuzda amerikaya gitcem, o zaman alabilsem fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben de ya bunu ya lg g3'yi alıcam. bu çıkarsa bu, çıkmamışsa lg g3. ki bence oneplus one çıkmayacak public şekilde, çünkü oppo ile aynı yerde üretiliyormuş ama oppo da şu anda out of stock durumdaymış falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 opo talebi şu an daha çok ama invite sistemini 1'den fazla alımları frenlemek için yapıyorlar sanırım. alıp satma işine giremicek bi süre kimse çin'de şu an public olarak satılıyor, çin sitesinden alınabilir durumda sanırım. bunlar da aynı yerde üretiliyordur muhtemelen, o yüzden üretimle ilgili çok ciddi bir sıkıntı olcağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Iddialara gore kullanilan hardware'in fiyatlarinin dusmesiyle paralel uretim ve satisi da arttiracaklar. Suan hype+marketing kasiyorlar bos durmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Yeni bir marka doğacağını sanmıyorum, Çin telefonlarını biraz aşar öyle kalır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Davetiyem geldi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Elinde fazladan invite olan var mi? iphone 4s'ten android bir telefona gecmek istiyorum sonunda. Xiaomi MI3 ile OnePlus One arasinda kaldim. Invite bulursam OPO'i dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yeni bir marka doğacağını sanmıyorum, Çin telefonlarını biraz aşar öyle kalır sonra. oneplus'ın one'ı ve huawei'nin son 2 yıldır cıkardığı ürünler top tier. marka oldu zaten bunlar. EU ve US pazarlarına girmediler sağlam fakat Latin Amerika ve Asya'da popülerler. S5 yerine Ascend 7 hayli hayli alınır. Çok değil 3 sene içerisinde tavan yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 xaty said: Davetiyem geldi sonunda meh bana da şimdi geldi. ama tr'ye yollamıyorlar. yakında yurtdışından gelecek biri de yok. ayrıca ne kadar süre sonra yollayacaklarını bile bilmiyorum. o yüzden kullanmıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 mailbox.de falan gibi siteler var. daha once amazon.de'den kindle alip macaristana yollatmistim. turkiye'ye bilmiyorum nasil ama bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 fazla invite i olan varmi acaba ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Invite ı olan var mı acaba.Bu invite ile Almanya veya Polonya'ya gönderim yaptırabilip yaptıramayacağımı nerden en sağlıklı şekilde öğrenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 almanyaya kesin gönderebiliyorsun, polonyadan emin değilim ama gönderiliyordur muhtemelen. kendi sitelerinde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Elimde invite var bi tane fazladan. İsteyen varsa özelden ulaşsın. Gerçekten telefonu alabilcek durumda birisiyseniz ulaşın. Türkiye'ye yollamıyorlar 24 saat içinde almanız lazım. (bu süre daha da azaldı tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 isteyen varsa hala XUWW-LTQV-REMK-2F6G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar