Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OnePlus One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben alıp bir denicem. Sonra satar veya kullanmaya devam ederim.

Ayrıca isteyen olursa üzerine biraz yol parası koyup getirebilirim, ama kayıtsız olurlar.

Telefon bi çıksın bakalım, ilk 1 ay belli olur ne mal olduğu.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
invite'lar dağıtılmaya ve ilk siparişler verilmeye başlandı. bu ay sonuna kadar tamamen erişilebilir olcak diyorlar. temmuzda alıcam sanırım bi tane
Mesaj tarihi:
Kendileri dediler Haziran sonuna kadar satın almak isteyen herkes alabilcek diye. Yine invite ile olcak muhtemelen de herkese dağıtcaklar sanırım.

Ben de pek sanmıyorum da Temmuzda amerikaya gitcem, o zaman alabilsem fena olmaz
Mesaj tarihi:
ben de ya bunu ya lg g3'yi alıcam. bu çıkarsa bu, çıkmamışsa lg g3.

ki bence oneplus one çıkmayacak public şekilde, çünkü oppo ile aynı yerde üretiliyormuş ama oppo da şu anda out of stock durumdaymış falan filan.
Mesaj tarihi:
opo talebi şu an daha çok ama invite sistemini 1'den fazla alımları frenlemek için yapıyorlar sanırım. alıp satma işine giremicek bi süre kimse

çin'de şu an public olarak satılıyor, çin sitesinden alınabilir durumda sanırım. bunlar da aynı yerde üretiliyordur muhtemelen, o yüzden üretimle ilgili çok ciddi bir sıkıntı olcağını sanmam.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Yeni bir marka doğacağını sanmıyorum, Çin telefonlarını biraz aşar öyle kalır sonra.

oneplus'ın one'ı ve huawei'nin son 2 yıldır cıkardığı ürünler top tier. marka oldu zaten bunlar. EU ve US pazarlarına girmediler sağlam fakat Latin Amerika ve Asya'da popülerler.

S5 yerine Ascend 7 hayli hayli alınır. Çok değil 3 sene içerisinde tavan yaparlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
xaty said:

Davetiyem geldi sonunda

meh bana da şimdi geldi. ama tr'ye yollamıyorlar. yakında yurtdışından gelecek biri de yok. ayrıca ne kadar süre sonra yollayacaklarını bile bilmiyorum. o yüzden kullanmıcam galiba.
Mesaj tarihi:
Elimde invite var bi tane fazladan. İsteyen varsa özelden ulaşsın. Gerçekten telefonu alabilcek durumda birisiyseniz ulaşın.

Türkiye'ye yollamıyorlar

24 saat içinde almanız lazım. (bu süre daha da azaldı tabi)
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...