Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 7-8 sene önce irc chat yaparken, yada seneler önce snn forumlarında laflarken, uotr açıldığında buraya yazarken.. Hep çoluk çocuktuk be, hep 16-17 yaşındaydık. Herkes küçüktü, 20 yaş üzeri biri görünce büyük olurdu. Şimdi bakıyorum herkes büyümüş. Sanki biz bu kültürün bayrağını taşıyan, ön sıralarda koşan kişiler olmuşuz. Şimdi 30 yaşında birini görmek farklılık oldu, sonra 40 mı olacak dersiniz? :) Bunu düşündüm bir an, hoşuma gitti :) edik: Ay yannış yazmışım, başlıkta büyük'ü büyüdük yapıverin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 02 Ocak 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 heheh yaşlandınız[signature][hline]SEMRA TEYZEYİ KESELİM ASALIM ZEHİRLEYELİM DOMUZ BAĞI UYGULAYALIM!!!!!!!!!!!
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yaşlanmayı kabul etmiyorum. benim hala ruhum genç.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hehe ben daha 18 i doldurmadım bile:)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 10 yil sonra cocuk bakimi bolumu istenecek, herkes evlenip coluga cocuga karismis olacak sanirim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 orda bir ali cengiz oyunu döndü de ben de anlamadım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 patide bir 10 yıl sonra yeni bir nesi lolacak sanırım bizim çocuklarımız falan hehe[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Harbi ha 12 veya 13 yaşındaydım[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ömrümüz internettemi geçcek acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 E mesleği gereği zaten çoğu insan sürekli araştırma vs. yapmak zorunda , bu da sürekli internetin kullanımını gerektiriyor[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Hmmm.... Acaba ilerde burda Bonzi_Jr. adında bi üye olacak mı onu merak etmeye başladım şimdi :lol:[signature][hline]Bonzi
Berk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 haklısın be qui, yahu liseye yeni geçmiştik ilk zamanlarda, bence herkesin düğününde bir pati.com masası olacak =)
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 In a galaxy, far far away... Internet yeni gelmişti, o zamanki bilgisayarım 16 MB ramdi ve bundan gurur duyardım be... MMX denen bir şey vardı, pentium 2 benim için yurtdışından getirilmişti de buradaki MMX pentiumlara ne hava atmıştım. O zamanlar 33.600 modemlerimiz vardı, sayfalar 3 dakikada açıldı mı hızlı derdi beee... Windows 95 kullanırdık, 98 görünce şok olmuştuk, vaayy bee demiştik. Güzel yıllardı, yaşlandık artık. Aaa Gameshow vardı lan, bak anılarımla geçmişe döndüm, Mac vardı gittiydi Zebani gelmişti onun yerine, mektup falan yazartık, acayipti.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 arkadaşım 32 mb ram , p 233 mxx bilgisayar alıyorum demiştim . "Ah! alırsın sen o bilgisayarı" demişti. Almıştım gerçi ama en kral bilgisayar oydu o zamanlar. Hala duruyo ama upgrade oldu biraz p celeron 1100 ama 512 ram falan ama hala eski biraz :p[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Herseyın ılkı guzeldır ...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Apache Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hehe hakikaten oyle.snn de oynarken birinin 40 yasinda amcasi vardi quake oynardik birlikte cok buyuk gozuyle bakardim.acaba 40 yasinda bende quake9 oynarken baska birisi gelip bana buyuk gozuyle bakacakmi?[signature][hline]shinsetsu desu..
nameless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Berk, 02 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki: haklısın be qui, yahu liseye yeni geçmiştik ilk zamanlarda, bence herkesin düğününde bir pati.com masası olacak =) +1 :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
screamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Benimde aklıma direk Medicgs serverlarında takılan 30 yaş grubu starcraftçılar geldi[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yakında dinozor olcaksınız[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Her ne kadar Paticik'in ilk günlerini görememiş de olsam, burdaki ortam çok sıcak geliyo. Yani insanların birbirleriyle olan ilişkilerini izlemek bile keyif veriyo.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Emekli olmıcaz, hayır yaşlanmıcaz!!![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Elbet bı gun yaşlancaz ve daha sonrası .........[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yaş ortalamasını 23 civarı alırsak , 15 sene sonra paticik nüfüsunun min. 2 kat artıcağını düşünebiliriz :) tunch_jr ler nukem_jr ler :) acaba onlara özel bi balon falanda verirmiyiz ? :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 e bizim ikinci nesil patilerimizden duru yokmuydu babasından bi yorum bekleriz artıkın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 medicgs. [NoD] [f] böle miydi clanların ismi? cs'nin o zaman ki versiyonu kaçtı ki? izliye izliye sc ögreni$im vs vs.. amaan çok zaman geçti çok. bugün babamla konu$tum hatta telefonda. aylık 44$+kdv veriomu$uz superonline'a.. peh
Öne çıkan mesajlar