Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 yaş civarı Golden su ihtiyacı?

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bir aile sitenin köşesine 5m2 kadar biyer tel çevirip yuva yapmışlardı beyaz golden yavrusuna. Şimdi büyüdü tabii çok tatlı bi piç oldu. Ama kulübesinde 2 tane çelik mama tası var ve birinde su oluyor ama hayvan pek göremiyor sanırım bu 2-3 parmak suyu.
Böyle koyun postu gibi de postu var uzun tüylü, ne kadar su içmesi lazım bunun bu 1-1,5 yaşındayken normal irilikte yani, yazın ne kadara artar ihtiyacı.
Geçen dili dışarda hızlı hızlı soluyordu tas falan buldum içirdim, tel kafes kilitli bu arada, ama sahibiyle konuşmadan bi sorayım dedim ne kadar su içer bu tür, büyük kova falan mı koysunlar? Plastik kemirmeyi de çok seviyor, metal kova olur heralde kovaysa?
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Aynen... Ve goldenlar dehset su tuketir yazin. Litre litre koysunlar gayet.

Litre litre deme abi bana ortalama rakam ver lütfen, nettede baktım koy o içsin diyorlar. Ama Bi sabah bi akşam bakıyor galiba sahipleri, yani ne kadar koysun sabah mesela? Baya semirmiş uzun postlu erkek hayvan bu arada. 1-2 büyük yangın kovası koymu diyeyim mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum o kadar gıcık oluyorum ki köpekleri böyle göt kadar kafeslerde tutan insanlara... yani hayvanın ne kadar alanı var bilmiyorum ama benim goldana enerji geliyordu aniden, 160m2 ev dar geliyordu resmen.

neyse 3lt iyidir günlük. havalar iyice ısınınca bir 5-6 litreye çıkarmak lazım olabilir buharlaşmadan ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bir aile sitenin köşesine 5m2 kadar biyer tel çevirip yuva yapmışlardı beyaz golden yavrusuna. Şimdi büyüdü tabii çok tatlı bi piç oldu. Ama kulübesinde 2 tane çelik mama tası var ve birinde su oluyor ama hayvan pek göremiyor sanırım bu 2-3 parmak suyu.
Böyle koyun postu gibi de postu var uzun tüylü, ne kadar su içmesi lazım bunun bu 1-1,5 yaşındayken normal irilikte yani, yazın ne kadara artar ihtiyacı.
Geçen dili dışarda hızlı hızlı soluyordu tas falan buldum içirdim, tel kafes kilitli bu arada, ama sahibiyle konuşmadan bi sorayım dedim ne kadar su içer bu tür, büyük kova falan mı koysunlar? Plastik kemirmeyi de çok seviyor, metal kova olur heralde kovaysa?

oha bizim ev lan bura ? ehueh

Sosyal ağlarda paylaş

Churel said:

"Tatar Ramazan" said:

oha bizim ev lan bura ? ehueh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...