Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bir aile sitenin köşesine 5m2 kadar biyer tel çevirip yuva yapmışlardı beyaz golden yavrusuna. Şimdi büyüdü tabii çok tatlı bi piç oldu. Ama kulübesinde 2 tane çelik mama tası var ve birinde su oluyor ama hayvan pek göremiyor sanırım bu 2-3 parmak suyu. Böyle koyun postu gibi de postu var uzun tüylü, ne kadar su içmesi lazım bunun bu 1-1,5 yaşındayken normal irilikte yani, yazın ne kadara artar ihtiyacı. Geçen dili dışarda hızlı hızlı soluyordu tas falan buldum içirdim, tel kafes kilitli bu arada, ama sahibiyle konuşmadan bi sorayım dedim ne kadar su içer bu tür, büyük kova falan mı koysunlar? Plastik kemirmeyi de çok seviyor, metal kova olur heralde kovaysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 suyunu eksik etmeyin, istedigi zaman icer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Aynen... Ve goldenlar dehset su tuketir yazin. Litre litre koysunlar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 MrLevie said: Aynen... Ve goldenlar dehset su tuketir yazin. Litre litre koysunlar gayet. Litre litre deme abi bana ortalama rakam ver lütfen, nettede baktım koy o içsin diyorlar. Ama Bi sabah bi akşam bakıyor galiba sahipleri, yani ne kadar koysun sabah mesela? Baya semirmiş uzun postlu erkek hayvan bu arada. 1-2 büyük yangın kovası koymu diyeyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 2-3 litre koy günlük yeter koşmasına oynamasına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Kafadan 3ltsi var hareketli bir hayvansa gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ben ayda 3 lt su içmiyorum lan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 MrLevie said: Kafadan 3ltsi var hareketli bir hayvansa gunluk. Hmm 3lt diyosun, bi de şu var paso yatıyo garibim gölgede pek kafesten salmıyorlar sanırım, heralde akşamları gezdiriyordur sahibi ama gündüzleri yatıyor damızlık gibi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Deathblade said: Ben ayda 3 lt su içmiyorum lan oha. O da iyi değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 oğlum o kadar gıcık oluyorum ki köpekleri böyle göt kadar kafeslerde tutan insanlara... yani hayvanın ne kadar alanı var bilmiyorum ama benim goldana enerji geliyordu aniden, 160m2 ev dar geliyordu resmen. neyse 3lt iyidir günlük. havalar iyice ısınınca bir 5-6 litreye çıkarmak lazım olabilir buharlaşmadan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Daralıp devirebilir su tasını onu da hesaba kat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bir aile sitenin köşesine 5m2 kadar biyer tel çevirip yuva yapmışlardı beyaz golden yavrusuna. Şimdi büyüdü tabii çok tatlı bi piç oldu. Ama kulübesinde 2 tane çelik mama tası var ve birinde su oluyor ama hayvan pek göremiyor sanırım bu 2-3 parmak suyu. Böyle koyun postu gibi de postu var uzun tüylü, ne kadar su içmesi lazım bunun bu 1-1,5 yaşındayken normal irilikte yani, yazın ne kadara artar ihtiyacı. Geçen dili dışarda hızlı hızlı soluyordu tas falan buldum içirdim, tel kafes kilitli bu arada, ama sahibiyle konuşmadan bi sorayım dedim ne kadar su içer bu tür, büyük kova falan mı koysunlar? Plastik kemirmeyi de çok seviyor, metal kova olur heralde kovaysa? oha bizim ev lan bura ? ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 suyun golden olmasina gerek yok, musluk suyu da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/478/abov-ne-bicim-espri-lan-bu-kacin_556208.jpg gece gece yarabbem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kimse yokken birakim dedim, sen nabiyon bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 content management :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kullanilmis corap sitesine foto mu upload ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 daha kötü magazin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aquila said: suyun golden olmasina gerek yok, musluk suyu da olur.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Churel said: "Tatar Ramazan" said: Bir aile sitenin köşesine 5m2 kadar biyer tel çevirip yuva yapmışlardı beyaz golden yavrusuna. Şimdi büyüdü tabii çok tatlı bi piç oldu. Ama kulübesinde 2 tane çelik mama tası var ve birinde su oluyor ama hayvan pek göremiyor sanırım bu 2-3 parmak suyu. Böyle koyun postu gibi de postu var uzun tüylü, ne kadar su içmesi lazım bunun bu 1-1,5 yaşındayken normal irilikte yani, yazın ne kadara artar ihtiyacı. Geçen dili dışarda hızlı hızlı soluyordu tas falan buldum içirdim, tel kafes kilitli bu arada, ama sahibiyle konuşmadan bi sorayım dedim ne kadar su içer bu tür, büyük kova falan mı koysunlar? Plastik kemirmeyi de çok seviyor, metal kova olur heralde kovaysa? oha bizim ev lan bura ? ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar