Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç bir randevu

imamizer

Öne çıkan mesajlar

kızın öpüşmekten kaçınmasını niçin ''failure'' olarak algıladığını anlayamadım. bir kere kızın sana değer verdiği ortada. hasta olduğun için kendi evinde bakmaya hazırlamış kendisini. fiziksel yakınlaşma için henüz hazır hissetmiyor olabilir, ama belli ki güven vermişsin ona. her çeşit kadın ve erkek var. çeşit çeşit kişilikler var. her kadın ve her erkek, bir kaç buluşma ve bir kaç yakınlaşma sonrası hemen seks ilişkisine girmek istemeyebilir.

kız ayrıca senin ona yalnızca sex amaçlı yaklaştığını hissetmiş olabilir. eğer öyle ise seni denemek isteyebilir bir süre daha. ama aradığı, ya da kurmayı istediği ilişki f.k buddy liğin ötesinde bir ilişki ise, elbette bitirmek isteyecektir ilişkiyi. ama sana tahmin ettiğim gibi değer veriyorsa, hatta aşıksa zorlanacak ta olabilir bitirme konusunda.

şimdi sen yalnızca sex peşinde olduğuna göre, kıza fazla ümit verme derim.

ayrıca paticik üyelerinin, başkalarını aşağılamaya çalışarak, ego tatmini yapan, kendi aşağılık duygularını bu şekilde yenebileceklerini zanneden kesimini de takmaman gerektiğini biliyorsundur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

sevgilimi ilk öpmeye çalıştığımda o da geri çekilmişti. şimdi kaç yıllık sevgiliyiz yaşamadığımız bir şey kalmadı. olaya direk aha kezban diye bakmamak lazım. sevildiğini görmeden, hissetmeden fiziksel temasa geçmek istemez her insan. kız adam gibi ilgi bekliyor belki, cool çocuk triplerin yüzünden amacına ulaşamamış da olabilirsin.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

fistan yeter okul müdürüne kendini savunan ortaokullu gibi. Boş boş konuşup adamın yarasına tuz dökmeye kastın işte. Adam gelmiş kendi başından geçen bir faili geyik bir şekilde anlatmış. Fail olmayan pua olmaz abartmayın.
yaver dendi diye hemen geldin bana sardın sen de :d

tamam lan şaka şaka

sözlerimi geri alıyorum

gerçekten çok fazla kişilere yönelik değil ortada duran mesajlara cevap veririm genellikle
o yüzden 8 tane iyi, 2 kötü yazan ile 9 kötü, 1 iyi yazan adamda aldığı 1 cevapla, ikisinin de düşünceleri aynı doğrultuda olabiliyor
yapcak bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...