moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Marty said: kiz gelse nolcak, daha cok kavga daha az sex olur daha az sex olmayacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 fistan yeter okul müdürüne kendini savunan ortaokullu gibi. Boş boş konuşup adamın yarasına tuz dökmeye kastın işte. Adam gelmiş kendi başından geçen bir faili geyik bir şekilde anlatmış. Fail olmayan pua olmaz abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kızın öpüşmekten kaçınmasını niçin ''failure'' olarak algıladığını anlayamadım. bir kere kızın sana değer verdiği ortada. hasta olduğun için kendi evinde bakmaya hazırlamış kendisini. fiziksel yakınlaşma için henüz hazır hissetmiyor olabilir, ama belli ki güven vermişsin ona. her çeşit kadın ve erkek var. çeşit çeşit kişilikler var. her kadın ve her erkek, bir kaç buluşma ve bir kaç yakınlaşma sonrası hemen seks ilişkisine girmek istemeyebilir. kız ayrıca senin ona yalnızca sex amaçlı yaklaştığını hissetmiş olabilir. eğer öyle ise seni denemek isteyebilir bir süre daha. ama aradığı, ya da kurmayı istediği ilişki f.k buddy liğin ötesinde bir ilişki ise, elbette bitirmek isteyecektir ilişkiyi. ama sana tahmin ettiğim gibi değer veriyorsa, hatta aşıksa zorlanacak ta olabilir bitirme konusunda. şimdi sen yalnızca sex peşinde olduğuna göre, kıza fazla ümit verme derim. ayrıca paticik üyelerinin, başkalarını aşağılamaya çalışarak, ego tatmini yapan, kendi aşağılık duygularını bu şekilde yenebileceklerini zanneden kesimini de takmaman gerektiğini biliyorsundur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 idil haklı bence. çok kabasınız beyler biraz saygılı olun. idil merhaba nasılsın? ben de çok severim catcher in the rye'ı hayatımı özetliyor diyebilirim. Herkes maske takıyor kendim gibi dürüst birisini bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 idil selam tatlı şey keşke uzun uzun yazmasaydın parmaklarına yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Glatheros said: bingildak tam bir attention whoremuş bulaşmamak lazım. fistana yanıt verirken araya bir şey gibi girip ilgi toplamaya çalışan adamın ağzından çok anlamlı olmuş ah yaver ahhhh noyan olaydı böyle olmazdı :( efendisi olmadan yaver bir hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kaos ortamından istifade millet de nefretini kusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingil parazit yapma "=(" odaklandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 µh said: sevgilimi ilk öpmeye çalıştığımda o da geri çekilmişti. şimdi kaç yıllık sevgiliyiz yaşamadığımız bir şey kalmadı. olaya direk aha kezban diye bakmamak lazım. sevildiğini görmeden, hissetmeden fiziksel temasa geçmek istemez her insan. kız adam gibi ilgi bekliyor belki, cool çocuk triplerin yüzünden amacına ulaşamamış da olabilirsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 İdil zaten amaç odaklı insanlar çok boş değil mi? önemli olan yolu yürümek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Glatheros said: çilek şarap iyi detay, fakat 2 şişe şarap daha iyi olurdu, bir şişe az. en temizi votka olurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 parmaklara bak ya minicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 idil 84303196 eklersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 buraya yazana kadar daha mutluydum lan. olaylar aklıma geldikçe gülüyordum. ne pis adamlarmışsınız. ben kızı dövmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 FİSTAN AKILLI OL ÖRGÜTÜ BARINA YIĞARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bıyık ta amma doluymuş imam'a karşı, ahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: buraya yazana kadar daha mutluydum lan. olaylar aklıma geldikçe gülüyordum. ne pis adamlarmışsınız. ben kızı dövmeye gidiyorum. mesaj atma, arama. Olay mahalline geri döner nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sizin yuzunuzden gidip zorla kisa sahip olacak adam. sorumlusu sizlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: ben kızı dövmeye gidiyorum. biri yazmıştı bulamadım şimdi "ne yaparsan yap kızı öp" diye bence dene gitmişken en kötü tecavüze döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kızı döverken "cezalandır beni babacığım! çok çok kötü bir kız oldum!" diyerek üstüme atlarsan 12 sayfalık ilişki tespitlerinizden yeni bi başarısızlık öyküsü çıkacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 idilik said: bıyık ta amma doluymuş imam'a karşı, ahah... ahah aynen. kıvranıyor cevap vereyim diye. anlamadımki nerden düşman edindi beni. ilk defa postlarını bu konuda gördüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Glatheros said: fistan yeter okul müdürüne kendini savunan ortaokullu gibi. Boş boş konuşup adamın yarasına tuz dökmeye kastın işte. Adam gelmiş kendi başından geçen bir faili geyik bir şekilde anlatmış. Fail olmayan pua olmaz abartmayın.yaver dendi diye hemen geldin bana sardın sen de :d tamam lan şaka şaka sözlerimi geri alıyorum gerçekten çok fazla kişilere yönelik değil ortada duran mesajlara cevap veririm genellikle o yüzden 8 tane iyi, 2 kötü yazan ile 9 kötü, 1 iyi yazan adamda aldığı 1 cevapla, ikisinin de düşünceleri aynı doğrultuda olabiliyor yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: kızı döverken "cezalandır beni babacığım! çok çok kötü bir kız oldum!" diyerek üstüme atlarsa hmppsss aquila paralel rapecall'umuzu hissetmişsindir umarım, ben iliklerimde hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 lorem ipsum dolor sit amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 idilik en haklı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar