calimero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ulan siz koca kari gibi tartismaya devam edin olan developerlara oluyo :( bu adamlar ne yer, ne icer, bi kod yaziyimda hepsinde calisssin diye nelerden fedakarlik eder dusunen yok.. hem C# hem java hemde objective C bilmenin, bilsende efektif yazmanin imkansiza yakin bir dunyada yasiyoruz ulan. sirf her platformda app'ler calissin diye patronlarimizin bize almadigi cihazlari test etmek icin biz aliyoruz cepte para kalmiyo sdfsdf evde android icin kindle ve note 2, ios icin ipad, kendime windows phone aldim.. belkide sirf test etmek icin iphone 6 alicam kucuk ekranli ios olsun diye.. ustune ustuk yillik ~$100 dolar windows phone + windows 8 marketplace, yillik ~$100 dolar ios developer account $25 dolar android icin sokuluyoz paralari :)o 2 satir kod yazip test etmek her platform icin ayri ayri tam bir zulum! bu ne laynnnnnnnn dellendirmeyin adami kahrolsun son tuketici! (lan?) yasasin multiplatform ve developer kardesligi! cok sinirlendim eeii o degilde nerde kalmistik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 daha cok insana ekmek lan iste, her platforma is yapan birileri olsun, bi adam hepsine yapicak degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Lumia 930 ile beraber bende windows phone'a geçicem, tek sorun app store gibi duruyor ama oda küçük bir sorun değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 @Sawer App olayi zamanla duzelecek birsey. Sizler aldikca developerlar daha cok gelecek. Zaten Whatsapp, Facebook vs. butun buyuk sirketlerin app'leri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 valla yazı samimi geldi, apple o kadar para vermek istemezsem bu telefonlara bakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ama apple a o kadar para vereceksin pastör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Sony Z kullanmayanlar lütfen yorum yapmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Apple'a o kadar para verilir mi ya al bi s4 geç (verdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 xetraynex said: @SenariouS kardes windows mobile obsoleted platform, yenisinin adi windows phone. once neyden bahsettigimizi bilelim pls. ayni bokun pembesi abi... Veya metro ui'si bide senelerin mobile developerina laf sokmaya calisman komik kaciyor yav. Bu sirada One diye bir firma oneplus diye bir telefon cikarmis. Fiyatida uygun. ENgadgetta nexus 5 killer diye yaymis ortaya. bide anlamiyorum nasil telefondan bikacak kadar cok kullaniyorsunuz. Ben developerim arada iphone factory reset atmam gerekiyor (genelde 3 ayda 1 kafayi siyiriyor alet). Ama yani son 2 senin android telefonlari veya iphonelari gayet yeterli telefonlar. Windows phone en soguk baktigim platform tizen'e bile daha sicak bakiyorum nedense. Ama yayginlasirsa onuda ogrencez yapacak bisey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyla alakasız ama WP'un uygulamalarında iOS ve androiddeki gibi reklam var mı? Aklıma takıldı. Bi de on numara yazmışsın bi solukta okudum fln. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Android iyi ve saglam calisiyor, sorun Xperia kalitesinde olmayan Android'lerin, Motorola urunlerinde kalitesinde olmayan Android'lerin calismamasi. Windows Phone'in Android'e ustun yani bence farkli farkli markalardan ciksa de platform uzerinde Microsoft buyuk bir kontrolu olmasi ve minimalist anlayisi. Android daha iyi diyene Linux'e bakmasini ve Steam'im Debian'i secmesiyle kurulan argumanlari okumasini tavsiye ederim. Hic akilli telefon kullanmamis 54 yasinda teyzeme verdigimde ise telefonu internete girmeyi ve bana e-posta atmayi becerdi 4-5 dakika kurcalayip. Telefon ve SMS zaten eline alir almaz yaptigi seyler. Bir durup dusunurseniz Windows Phone'un bunu basarmasinin nasil buyuk olay oldugunu anlarsiniz. Ayni teyzeme bundan sonra kiyas olsun diye Cyanogen yuklu bir Xperia verdim, Windows Phone ile yapmis olmasina ragmen hic birini beceremedi hizlica. Menuyu acana kadar bile ugrasti. Windows Phone'da ekrana dokunup saga sola elini kaydirinca zaten menuyu bulmustu, eline aldiktan sonra 5-10 saniye icinde ekrani nasil acacagini bulup menuye girmisti. Buyuk basari bu. Kim ne derse desin Windows Phone tasarim olarak en ustun akilli telefon bence. Hem minimalist yonuyle hem de bu kolaylik nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yaygın olanlarin bir cogunda var tabi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 simdi baktim ad sdksi var. Developer isterse koyar sanirim. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/advertising-mobile-windows-phone-sdk(v=msads.20).aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 o degilde simdi adversitementa baktim cok saglam rakamlar bulamadim sinir oldum. Neyse CPV (cent per view), CPC (cent per click) degerlerinde ios onde gibi gozukuyor. Hemen pesinden android. Ama windows phone baya sorunluymus. biraz arastirip makale yazmak lazim. Veya birisi bulursa koysun lan cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 neyi sorunluymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 para konusunda diyorlar. Makalede seyden bahsediyordu. En az kazandiranmis. Reklam talebi olmasina ragmen reklem veren yokmusmusmus. gecen senin makalesiydi. 2013 sene sonuna gore su CPV CPC degerlerini karsilastiran bi grafik bulamaidm ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 @SenariouS en az kullanilan olunca az kazandiriyor tabi. 1/10'u kadar kullanimi var su an Android'in. Bence kullanimina gore cok bile kazandiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ya olabilirdi sacma abi nette sunu karsilastiran bi site bulamayisim. bu sirada balckberry windows phoen daha fazla kazandiriyormus sanirim blackberry ne la? sene olmus 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 GERGE said: Android iyi ve saglam calisiyor, sorun Xperia kalitesinde olmayan Android'lerin, Motorola urunlerinde kalitesinde olmayan Android'lerin calismamasi. Windows Phone'in Android'e ustun yani bence farkli farkli markalardan ciksa de platform uzerinde Microsoft buyuk bir kontrolu olmasi ve minimalist anlayisi. Android daha iyi diyene Linux'e bakmasini ve Steam'im Debian'i secmesiyle kurulan argumanlari okumasini tavsiye ederim. Hic akilli telefon kullanmamis 54 yasinda teyzeme verdigimde ise telefonu internete girmeyi ve bana e-posta atmayi becerdi 4-5 dakika kurcalayip. Telefon ve SMS zaten eline alir almaz yaptigi seyler. Bir durup dusunurseniz Windows Phone'un bunu basarmasinin nasil buyuk olay oldugunu anlarsiniz. Ayni teyzeme bundan sonra kiyas olsun diye Cyanogen yuklu bir Xperia verdim, Windows Phone ile yapmis olmasina ragmen hic birini beceremedi hizlica. Menuyu acana kadar bile ugrasti. Windows Phone'da ekrana dokunup saga sola elini kaydirinca zaten menuyu bulmustu, eline aldiktan sonra 5-10 saniye icinde ekrani nasil acacagini bulup menuye girmisti. Buyuk basari bu. Kim ne derse desin Windows Phone tasarim olarak en ustun akilli telefon bence. Hem minimalist yonuyle hem de bu kolaylik nedeniyle. 54 yaşında teyze değilim ama iphonun en sevdiğim tek sevdiğim yanı, benim için kolay kullanılır olması, bu telefonlarda öyle ise il fırsatta alırım bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bide 54 yasindaki teyze smart phonelarin hedef kitlesi degil ki abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 SenariouS said: ya olabilirdi sacma abi nette sunu karsilastiran bi site bulamayisim. bu sirada balckberry windows phoen daha fazla kazandiriyormus sanirim blackberry ne la? sene olmus 2014 Bütün Afrika kullanıyor, konuşma pahalı mesaj çok ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 SenariouS said: ya olabilirdi sacma abi nette sunu karsilastiran bi site bulamayisim. bu sirada balckberry windows phoen daha fazla kazandiriyormus sanirim blackberry ne la? sene olmus 2014 neyi kazandirmiyor abi rakamlarla konusalim da mantikli bir dayanagi olsun . cpc, cpm bunlar industry term olarak 'cost per click' bu arada. ufak bi duzeltme yapalim. cent de diyen vardir da neyse standardi bu. MS pubcenter cpm ile calisiyor yani cost per impression. windows phoneda son zamanlarda ecpm dusuk oldugu icin eskiye nazaran bu aralar durum vahim ancak bi kac ay oncesinin kazancini gostereyim: toplam heralde bi 30 app+game var storeda benim ( 2-3 senedir publisher ediyorum), ama gelirin cogunlugunu 3-5 basit oyun sagliyor - part time hobi olarak yaptigim oyunlardan filan. gerci windows store da var bunun icinde sadece phone degil. tek problem guvenilir degil iste. ecpm cok farkedebiliyor aydan aya. bir ay 2.5 kazanirken diger ay 0.5 kazanabilirsin kullanici sayisi degismeden. dolar bu arada o degerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar