Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Abi hepsi güzel telefonların gerçekten ama ios aldım ve artık tatava yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adam'da ne issiz mi arkadas oturup liste kasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 xetraynex said: @Silphatos Mecbur yapacaklar zaten. O kadar paralari var, paralarini harcamayi da goze aliyorlar. Basarisiz olma ihtimalleri yok. Gererkise Android'de iOS'ta calisanlara deli para verip aynisini ve daha iyisini Windows Phone'a yaptiracaklar. şu mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA neyse zevkler ve renkler ama microsoft windows mobile'i kesin basarili yapacak diye bir sey yok. Buna microsoft karar vermiyor, kullanici karar veriyor. Bu yaz eger iphone 6 buyuk ekran cikarsa gene satis rekorlari kiracak. Bu generasyonun flagshiplerinin eski jenerasyona gore cok bir nanesi yok. microsoft windows mobile kasmadan win 8'i duzeltsin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Abi 4,7 uzerinde ekran buyuklugu eger telefonda buyumek zorunda ise gerekli degil ya. Phabletler bence gereksiz aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Kullanılan bellek miktarı, cihazda herhangi bir problem olmadıkça umrunuzda olmamalı. "Kullanılmayan RAM ölü RAM'dir" diye bir laf var. Ha bu durum Android'in bellek yönetimini ve firmaların, donanımları için özelleştirdikleri Android'i iyi yaptıkları anlamına mı geliyor? Elbette hayır. Her iki taraf da kullanıcıya eziyet çektiriyor resmen. Canları cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ADIOS, APPLE. I’M LEAVING IOS FOR ANDROID http://justinseeley.com/editorial/adios-apple-im-leaving-ios-android/ Why I am leaving Android for WP8 http://forums.androidcentral.com/phone-wars/292210-why-i-am-leaving-android-wp8.html I'm leaving Windows Phone for iOS, begrudgingly https://theoreticalideations.com/2014/01/22/im-leaving-windows-phone-for-ios-begrudgingly/ http://guyism.com/wp-content/uploads/2013/02/Barack-Obama-deal-with-it.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ahahahahahahah iste zevkler ve renkler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 @SenariouS kardes windows mobile obsoleted platform, yenisinin adi windows phone. once neyden bahsettigimizi bilelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Gluskap said: Kullanılan bellek miktarı, cihazda herhangi bir problem olmadıkça umrunuzda olmamalı. "Kullanılmayan RAM ölü RAM'dir" diye bir laf var. Ha bu durum Android'in bellek yönetimini ve firmaların, donanımları için özelleştirdikleri Android'i iyi yaptıkları anlamına mı geliyor? Elbette hayır. Her iki taraf da kullanıcıya eziyet çektiriyor resmen. Canları cehenneme. iste ben de onu diyorum. butun messenger applerini yukle viber whatsapp tango vs. vs. ondan sonra tekrar soyleyemezsin "kullanilmayan ram olu ramdir" diye. Bizzat denedim biliyorum yani. Yoksa banane isterse 1.2gb kullansin 1gb ramden. kasilmadiktan sonra sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bende s1 muadili lg var bitane hala. facebook + fb messenger + whatsapp yüklü. viber'ı yüklediğim an patladı telefon herşey hata vermeye, kitlenmeye falan başladı. 512 ram puf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Neden Android ve iOS'u birakip Windows Phone'a geciyorum? Cunku malim. Su cevabi verebilmek icin 3 sayfa beklediginize inanamiyorum lan. Bazen forum oldugumuzu unutuyomussunuz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 gerge zaten wp kullaniyo, cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kullanmıyo demedik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ben Lumia 1320 aldım, 950tl ye. 1520 gereksiz pahalıydı benim için (daha yüksek kamera, full hd gibi farkı vardı hiç umrumda olmayan). Gayet memnunum, özellikle batarya ömrü eski nokyalarla yarışır. Oyun falan zaten oynamayacağım, genel anlamda stabilitesi çok çok iyi, herhangi bir tekleme toklama görmedim. 4 mail sürekli açık sync halinde, bana lazım olan office, onenote falan da kurulu, üstüne 6" ekran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Genwa said: Ben Lumia 1320 aldım, 950tl ye. 1520 gereksiz pahalıydı benim için (daha yüksek kamera, full hd gibi farkı vardı hiç umrumda olmayan). Gayet memnunum, özellikle batarya ömrü eski nokyalarla yarışır. Oyun falan zaten oynamayacağım, genel anlamda stabilitesi çok çok iyi, herhangi bir tekleme toklama görmedim. 4 mail sürekli açık sync halinde, bana lazım olan office, onenote falan da kurulu, üstüne 6" ekran var. 6" tasimasi zor oluyor mu? Cebe sigiyor mu? Oturup kalkarken rahatsiz eder gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Tinder yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 günün birinde WP'un başarılı olacağını ben de düşünüyorum ama 10 seneden önce degil=) o zamana kadar androide devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yau birah adam ne guzel aciklamis iste sizi gibi dandroidciler sizi hadi ordan hadi ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Abi osden öte bence iphone 5s ile gelen bütünleşik motion sensor ve moto x ile gelen ses algılama sensörü önemli şeyler. iphone artık bütün hareketlerini sen bir app açmana gerek kalmadan algılıyor, gps en çok gittiğin yerleri kayıt ettiği için sadece kullanıcağın zaman açmana gerek yok hep açık bırakabilirsin. Bu sayede pil tasaruffu app kapamaya gerek kalmadan en üst seviyede. Moto X sürekli açık ses algılama sensörü var aletin sesle kontrol pratikte ne kadar kullanışlı bilmem ama teoride mütiş bir olay. Onun dışında OS'ler arasında ve specler arasında artık hayati farklar olduğunu düşünmüyorum. Alınrıken OS'den ziyade build quality ön planda olmalı. Ve tasarım en çok hoşuna giden hangisi ise onu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 iosu bırakan aptaldır at fava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hala iOS kullanan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar