Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Android ve iOS'u birakip Windows Phone'a geciyorum

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
neyse zevkler ve renkler ama microsoft windows mobile'i kesin basarili yapacak diye bir sey yok. Buna microsoft karar vermiyor, kullanici karar veriyor.

Bu yaz eger iphone 6 buyuk ekran cikarsa gene satis rekorlari kiracak. Bu generasyonun flagshiplerinin eski jenerasyona gore cok bir nanesi yok.

microsoft windows mobile kasmadan win 8'i duzeltsin bi zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanılan bellek miktarı, cihazda herhangi bir problem olmadıkça umrunuzda olmamalı. "Kullanılmayan RAM ölü RAM'dir" diye bir laf var.

Ha bu durum Android'in bellek yönetimini ve firmaların, donanımları için özelleştirdikleri Android'i iyi yaptıkları anlamına mı geliyor? Elbette hayır. Her iki taraf da kullanıcıya eziyet çektiriyor resmen. Canları cehenneme.
Sosyal ağlarda paylaş

ADIOS, APPLE. I’M LEAVING IOS FOR ANDROID
http://justinseeley.com/editorial/adios-apple-im-leaving-ios-android/

Why I am leaving Android for WP8
http://forums.androidcentral.com/phone-wars/292210-why-i-am-leaving-android-wp8.html

I'm leaving Windows Phone for iOS, begrudgingly
https://theoreticalideations.com/2014/01/22/im-leaving-windows-phone-for-ios-begrudgingly/

http://guyism.com/wp-content/uploads/2013/02/Barack-Obama-deal-with-it.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Gluskap said:

Kullanılan bellek miktarı, cihazda herhangi bir problem olmadıkça umrunuzda olmamalı. "Kullanılmayan RAM ölü RAM'dir" diye bir laf var.

Ha bu durum Android'in bellek yönetimini ve firmaların, donanımları için özelleştirdikleri Android'i iyi yaptıkları anlamına mı geliyor? Elbette hayır. Her iki taraf da kullanıcıya eziyet çektiriyor resmen. Canları cehenneme.

iste ben de onu diyorum. butun messenger applerini yukle viber whatsapp tango vs. vs. ondan sonra tekrar soyleyemezsin "kullanilmayan ram olu ramdir" diye.

Bizzat denedim biliyorum yani. Yoksa banane isterse 1.2gb kullansin 1gb ramden. kasilmadiktan sonra sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Lumia 1320 aldım, 950tl ye. 1520 gereksiz pahalıydı benim için (daha yüksek kamera, full hd gibi farkı vardı hiç umrumda olmayan).

Gayet memnunum, özellikle batarya ömrü eski nokyalarla yarışır.

Oyun falan zaten oynamayacağım, genel anlamda stabilitesi çok çok iyi, herhangi bir tekleme toklama görmedim. 4 mail sürekli açık sync halinde, bana lazım olan office, onenote falan da kurulu, üstüne 6" ekran var.
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Ben Lumia 1320 aldım, 950tl ye. 1520 gereksiz pahalıydı benim için (daha yüksek kamera, full hd gibi farkı vardı hiç umrumda olmayan).

Gayet memnunum, özellikle batarya ömrü eski nokyalarla yarışır.

Oyun falan zaten oynamayacağım, genel anlamda stabilitesi çok çok iyi, herhangi bir tekleme toklama görmedim. 4 mail sürekli açık sync halinde, bana lazım olan office, onenote falan da kurulu, üstüne 6" ekran var.

6" tasimasi zor oluyor mu? Cebe sigiyor mu? Oturup kalkarken rahatsiz eder gibi sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi osden öte bence iphone 5s ile gelen bütünleşik motion sensor ve moto x ile gelen ses algılama sensörü önemli şeyler.

iphone artık bütün hareketlerini sen bir app açmana gerek kalmadan algılıyor, gps en çok gittiğin yerleri kayıt ettiği için sadece kullanıcağın zaman açmana gerek yok hep açık bırakabilirsin. Bu sayede pil tasaruffu app kapamaya gerek kalmadan en üst seviyede.

Moto X sürekli açık ses algılama sensörü var aletin sesle kontrol pratikte ne kadar kullanışlı bilmem ama teoride mütiş bir olay.

Onun dışında OS'ler arasında ve specler arasında artık hayati farklar olduğunu düşünmüyorum.

Alınrıken OS'den ziyade build quality ön planda olmalı. Ve tasarım en çok hoşuna giden hangisi ise onu alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...