Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Alet temiz 4GB ram, 500 gb HDD Tumlesik ekran karti var (dota 2 oynayabiliyodum ben zannederim 512 mb ekran karti) Core 2 Duo islemcisi var Sarji 1 saat civari gidiyor, ilk aldigim zaman 3 saate yakin gidiyodu, zamanla performansi dustu tabi. Herhangi bir sorunu yok. Ekstra olarak; Ekranini -orijinal olarak- gecen yaz degistirdim Klavye takimini da degistirmesi icin servise gonderdim pazartesi ya da sali gunu elimde olacak Klavye ve ekran sifir anlayacaginiz. Uzerinde de windows 8.1 var orijinal. Formatlayip bellekle birlikte gondericem. Windows 8.1 le kullanacaksiniz. İstedigim fiyat 400 lira. Temsili resim: http://www.laptop-servisi.net/wp-content/uploads/2010/04/r522-lcd-ekran.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 aldın tabi akplinin laptopunu sat hemen emekçiyi. tatlı gün solcusu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Cok temiz kullanmis libos ya almadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 abi bu r520 lerle aynı ebat ve agırlıkta mı? tam model no verir misin bi bunların bisürü kodu ıvırı kıvırı oluo ya. almayı düşünürüm zira. artık tek yaşayacağım sanırsam, evde böyle ultima, internet fln takılmalık sorunsuz bişey arıyorum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Tek yasayacagim derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Rezerve edildi. Menfi bir durum olursa burdan yazarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Dworgian said: artık tek yaşayacağım sanırsam Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 öm attım durumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dworgian said: abi bu r520 lerle aynı ebat ve agırlıkta mı? tam model no verir misin bi bunların bisürü kodu ıvırı kıvırı oluo ya. almayı düşünürüm zira. artık tek yaşayacağım sanırsam, evde böyle ultima, internet fln takılmalık sorunsuz bişey arıyorum zira. bu aleti uzun süre kullandım. inanılmaz bi şey. sanırım yanlışlıkla çok güçlü yapmışlar, 1.200 civarı bir meblağa almıştım, 2.500'lük pavillionlara basıyordu. görünümü falan da estetik. sorunsuz bi şey arıyosan kesin al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 r620 var bende, bunun 16" olanı. teknik özellik olarak da pek bir farkı yok. 2009 ekimde aldım, hala kullanıyorum. Üstüne bir ssd çaktım, canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Cok ovdunuz lan satmaktan vazgecirceniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 gördüğüm en iyi bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ankara içi, yarın elden 300 veririm. satmak istiyorsan bana ulaş bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Elden bi gazoza fitim olum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 3250 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 3300 tl + 3 seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 3400 + 1 kasa molotof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ben bunu aldım arkadaş tatava yapmayın çekilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Satıldı hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Off nasıl kaçırmışım bu pcyi, Dworgian ne verdiyse 3 mislini verecem yeter ki bana sat Rıdvan, ondan geri al bana sat lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hahahaha 1.200 veriosan iban vereyim bilader. (rıdvan sana da yollarım karpayından) şaka maka. süper hizmet, güvenilir satıcı :D ama insan win7 de koysa içine iyi olurmuş. ben direk win7 kurabilir miyim acep format çakmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bu gene satilik ahali (: Dworgian'a hediye pc gelmis, geri aldim. Zaten 2 gun kullanabildi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ben 3 misline 1200e almaya hazırdım, beni tercih etmedin elinde patladı ya işte beeelee sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 anca wallpaper yükledim bir de win8 de win7 görünümü çaktım bu yani laskjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar