Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Selam, İbreye pek bakan biri olmadığımdan denizli antalya yolunda sık sık ceza yiyorum. Genellikle cezalar arkadan geliyor bunlar puan durumumu etkilemiyor dimi? Ayrıca şu radarların yerini belirlemek için bir app.bişi yokmu? Son olarakta %30-50 hız aşımından dolayı ceza yedim 340tl mi ne ancak internetten yatırmaya kalkınca 420 civarı bir para ödemek zorunda kaldım bunun sebebi nedir acaba? Şimdide 172tl lik bir ceza var elimde yine internetten bankadan bakınca 300 tl den fazla gösteriyor. Oysa ki 15günden önce yatırırsam %20 indirim oluyordu değiştimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Waze vardi bir ara app olarak. İzmirde calisiyodu da baska yerlerde nasildir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 abi radar olduğu zaman mutlaka uyarı koymak zorunda. yoksa ceza yazamıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Alet ise EDS falan diye belirtmesi gerek. Eğer arabadan yapılan ölçüme yakalaniyorsan onu belirtmek zorunda değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 vivavale said: abi radar olduğu zaman mutlaka uyarı koymak zorunda. yoksa ceza yazamıyor diye biliyorum. 2014 ile o yasa değişti. artık her yere pusu kurabiliyorlar. hatta çoğu zaman gezici radar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Trapster diye bi uygulama vardı, o iş görür. Ya da iGo Primo navigasyon kur, onda da var trafik uyarı olayı. Hatta igo primoda online trafik bilgi akışı var, bi bölgede trafik sıkışıklığı fln varsa alternatif güzergah öneriyor vs. Ben Bursa-Manisa-Bursa yaptım şirket aracıyla. Bütün eds ve radar noktalarında uyardı. Radar 1 noktada vardı, diğerlerinde yoktu (önceden biri işaretlemişse var diye o yüzden dikkat et diye ötüyor) ama eds'leri fln noktası noktasına buldu hep. Olmasaydı herhalde 2 bin liralık bi fatura gelirdi arkamdan sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 igo apple uygulamasımı yoksa direkt navigasyonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Trapster pil düşmanı tam, birde telefon hayvan gibi ısındı hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Dragonfire said: igo apple uygulamasımı yoksa direkt navigasyonmu? Navigasyon. appleda da var sanırım, ben androidde kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bakayım bidaha, androidde bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar