Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Villagers and heroes [Steam mmorpg]

hattok

Öne çıkan mesajlar

www.villagersandheroes.com

Sitimde buldum runescape'in arkadan görünümlüsü ve lagsız hareket edilebilen modeli.Sevdim suanda level 9 um grafikler çok güzel çok hoş tam karton havası var. Oyunda Bug loredenen böcek avcılığı bile var cok tuhaf bi oyun 4 class var standart Warrior,Archer,Mage,Priest. bunların subclassları var sanırım henuz cözemedim ama mesela priest shadow priest olabiliyor elinde orakla gezebiliyor neyim.Tek eksiği quest tracker cidden cok kötü. Gathering crafting manyağı iseniz sarabilir. Combat de ağır ve ağır combatler hoşuma gittiği için (dark age of camelottan) combat de başarılı benim fikrime göre.Waryor oynuyorum ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de eudayım Nick Nuka Cola : D ingiltere serverındayım :3

Xenocide said:

abi, dayz'deki dalga var oyunda, mouseu hızlı hareket ettirince hızı kesiyor. bunu kapatmanın yolu var mı yoksa direk siliyorum oyunu.

abi inanılmaz kötü kontroller, yukarı-aşağı mouse efsane hızlı, sağ-sol efsane yavaş. ayarları da yok gördüğüm kadarıyla.

Kontrollerde a ile d yi Strafe yapmazsan evet problem :3
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur abi benim hoşuma gitti baya grafikler.Evet animasyonlar dünya zemini ile uyumlu değil ama çok beterlerini içeriği var diye oynadığım için gözüme batmıyor. İçerik daha güzel geliyor bana ama dediğin doğru Oynanabilirlik kişiye rahat gelmiyorsa direk çöp benim gözümde de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...