hattok Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 www.villagersandheroes.com Sitimde buldum runescape'in arkadan görünümlüsü ve lagsız hareket edilebilen modeli.Sevdim suanda level 9 um grafikler çok güzel çok hoş tam karton havası var. Oyunda Bug loredenen böcek avcılığı bile var cok tuhaf bi oyun 4 class var standart Warrior,Archer,Mage,Priest. bunların subclassları var sanırım henuz cözemedim ama mesela priest shadow priest olabiliyor elinde orakla gezebiliyor neyim.Tek eksiği quest tracker cidden cok kötü. Gathering crafting manyağı iseniz sarabilir. Combat de ağır ve ağır combatler hoşuma gittiği için (dark age of camelottan) combat de başarılı benim fikrime göre.Waryor oynuyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 steam diyince yanlış anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 A Mystical Land'miş bu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 merak edenlere de şunu koyalım madem: http://www.youtube.com/watch?v=08i0a4c9V6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Yukluyorum %60 da can sikintisina bakayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 abi, dayz'deki dalga var oyunda, mouseu hızlı hareket ettirince hızı kesiyor. bunu kapatmanın yolu var mı yoksa direk siliyorum oyunu. abi inanılmaz kötü kontroller, yukarı-aşağı mouse efsane hızlı, sağ-sol efsane yavaş. ayarları da yok gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Mouse sensitivity yavaslatirsan oluyor galiba, hangi serverdasinz ben Eu dayim girdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Ben de eudayım Nick Nuka Cola : D ingiltere serverındayım :3 Xenocide said: abi, dayz'deki dalga var oyunda, mouseu hızlı hareket ettirince hızı kesiyor. bunu kapatmanın yolu var mı yoksa direk siliyorum oyunu. abi inanılmaz kötü kontroller, yukarı-aşağı mouse efsane hızlı, sağ-sol efsane yavaş. ayarları da yok gördüğüm kadarıyla. Kontrollerde a ile d yi Strafe yapmazsan evet problem :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 direk sildim valla ne diyim. grafikler leş olur vs. bişey demem de kontroller leş olunca çok kötü oluyor. ayrıca grafiklerin cartoon olmasından rahatsız olmam hiçbir zaman lakin bunda lighting effect yok, shadow falan yok. baya kınayttan bile kötü geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Doğrudur abi benim hoşuma gitti baya grafikler.Evet animasyonlar dünya zemini ile uyumlu değil ama çok beterlerini içeriği var diye oynadığım için gözüme batmıyor. İçerik daha güzel geliyor bana ama dediğin doğru Oynanabilirlik kişiye rahat gelmiyorsa direk çöp benim gözümde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar