Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özenti Blind Guardiancı olur mu?

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 03 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki:
ozenmek ile
bir insan grubu arasinda kabul gormek amacli olarak sevmedigi bir seyip yapmak arasinda fark vardir.
Ona gore dikkat edersek tartismalar azalir :)[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...

özetle bunu demek istedim[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

"Metal" dinliyorum diye yandan yemiş bir çanta siyah bi t-shirt ilemi gezmem gerek? saçmalamayın.asıl öyle olunca ben metalciyim tarzım ve karizmam bunu gösterir demeye çalışılıyor gibi geliyor bana.yani metallica yada başka bi grubun t-shirt ünü giymem mümkünse. konserlerde belki giyebilirim bilemem onu.yani ben çiçekli gömleğimi giyerim kulağıma takarım opethimi amorphisimi dinlerim.kimse bişey diyemez söyleyemez laf edemez.asıl bu benim kişiliğimi gösterir kendi tarzımın ayrı olduğunu , renkli bir insna olup değişik bakış açılarına sahip olduğumu gösterir.kendimce.

yok ben metalciyim siyah giyerim.yok hiphopçıyım kırmızı don giymem falan boş işler.nasıl istiyorsanız öyle giyinin öyle takılın nasıl müzik istiyorsanız onu dinleyin.[hline]Balon Adam
www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Mirage aslinda aralarinda okdar super bir fark yok....
ama soyle birsey duymustum dogrulu nekadardir bilemem ama
iyi bir jazz guitarist olmak icin en once iyi bir blues guitarist olmasin diye soylentiler oldugunu biliyorum :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

Craven KEnKcim burda denmek istenen farkındaysan kim nasıl giyinmek ne dinlemek istiyosa onu dinlemek hakkına sahip, buna karşı çıkamazsın, ayrıca siyah tshirt giymeyip ben özenti değilim demek bambaşka bi özentilik olur... (olmaz mı :-) )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Craven, 03 June 2003 23:59 tarihinde demiş ki:
"Metal" dinliyorum diye yandan yemiş bir çanta siyah bi t-shirt ilemi gezmem gerek?

ne demek istediğimi anlamamışsın herhalde.

ben metal dinliyorsun diye "illa ve illa" siyah t-shirt giymek zorundasın

diye bir şey demedim.

ama clubberlar ve metalciler arasında fark vardır. Çünkü yaşayış biçimleri, dinledikleri müzikler, kişilikleri farklıdır demek istiyorum. Giyim tarzı da o mesele. Yoksa metal müzik dinliyorsun o zaman siyah tshirt giymek zorundasın diye birşey demedim ki..

ulan bir soru sorduk zçtiniz topiğin içine.

Sadece şu soruyu cevaplayın yeter:
"Özenti blind guardiancı olur mu?"

ha illa birşeyler tartışmak istiyorsanız:
"özenti nedir?"
"kimlere özenti diyebiliriz?"
"özentiler yaptıklarını neden yapar"

konularını tartışın.
BİR LAFIMA TAKILDINIZ AYNI ŞEYİ TEKRARLIYIP DURUYORSUNUZ!
TAMAM BEN DE BİLİYORUM BİR İNSANIN METAL MÜZİK DİNLEMESİ İÇİN SİYAH T-SHİRT GİYMESİ ZORUNLULUĞU OLMADIĞINI!!!!!![hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 04 June 2003 17:26 tarihinde demiş ki:
özentilik metallicanın ardından eminem dinlemektir

böyle tiplerin çounun müzik zevki yoktur
o dönemde ne popülerse onu dinlerler[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program]

Bu kadar keskin bi şekilde söküp atamazsın.. Nerden bilebilirsin ki özenip özenmediimi ben burda yalan söölüyosam benim kişiliksizliimdir, sen ne karışıyosun onu anlamıyom. Bişey yazarken biraz düşün yazmış olmak için yazma lütfen. Ayrıca böyle bişeyin kanıtı da olamaz olmaz. "Renkler ve zevkler tartışılmaz" diye bi klişe vardır ya senin gibi "klişe konuşanlar" için geçerli bana sorarsan...ayrıca sakın bunu hakaret falan sanıp ta konuyu mahvetme lütfen. OK?

[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 04 June 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lol diyimde bi önce.
Benim ne uzun sakalım , ne saçım var nede her zaman siyah t-shirtle gezerim. Ama hem Bg hemde metallica dinlerim... Ayrıca millet kıl oluyor böyle metal dinliyenlere bizim buralarda genelde bu yüzden yani özenti olmanın pek mantığıda yok. Özentiler genelde hip-hop çı falan olur.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 03 June 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
Solutain ya özür dilerim ama ne anlatmaya çalıştın? Bana metalci özentisi :-) mi demek istiyosun bilgisiz mi yoksa ne?
Eğer metalci özentisi demek istiosan, diyebilirsin senin görüşün ama bana sorarsan alakam yok; sevdiğim için dinliyorum ve bu hangi müzik türü olursa olsun dinliyorum: çünkü seviyorum... Bilgisiz demek istiyosan onu da diyebilirsin ki kimse bilgili değil zaten aslında senin bildiğini ben bilmem, benim bildiğimi sen... ama tek bildiğim var, birilerine benzemeye çalışanlar veya ortama girmeye çalışanlar ve bunun için kişiliklerini (istemeseler de) değiştirenler özenti oluyo di mi ama ;)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)

Adım Solufain'dir:DNeyse bu kısmı atlayalım.Aslında ben oraya seninle aynı görüşte olduğumuda yazacaktım.Yani bende her türlü müziği dinlerim.(yeterki kulağıma iyi gelsin ve müzik olsun.Şu tekno gürültülere müzik diyorlarya öldürüyor o olay beni)Ama dalgınlığıma gelmiş yazmamışım.Hata için üzgünüm.Yoksa ne minasabet bilgisiz demek.Ben gerçkete tanışmadığım kimse için bir sıfat belirtmem yani:D[hline]We are not murderers.We are business man
Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 04 June 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
Lol diyimde bi önce.
Benim ne uzun sakalım , ne saçım var nede her zaman siyah t-shirtle gezerim. Ama hem Bg hemde metallica dinlerim... Ayrıca millet kıl oluyor böyle metal dinliyenlere bizim buralarda genelde bu yüzden yani özenti olmanın pek mantığıda yok. Özentiler genelde hip-hop çı falan olur.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya

Ha bak bende birşey diyeyim bu konuda.Hani belki hepimiz özenti başlamışsızdır bunları dinlemeye.Birinde duymuşuzdur müziği wauw falan demişizdir.Ama sonradan bu sıfattan kurtulduk hepimiz değilmi?Ama bazı elemanlar vardır.Hip-Hop çılar mesela özentilikten kurtulamazlar.(en azından tanıdıklarım arasında sadece 1 tanesi aşmıştır özentiliği)Adamlar o müziğe vurulmaz çünkü.Hip-Hop çıların yaşam tarzına özenirler.Sırf kızlara hava atmak için çıkar en kalabalık yerde hiphop yeteneklerini sergilemeye çalışır.Ne dersiniz buna şimdi(sakın bişi demeyin yüzlerine.Diyecek olursanızda spor ayakkabı falan giyin.)[hline]We are not murderers.We are business man
Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D
Sosyal ağlarda paylaş

Özenti bence son derece sinir bozucu bir kelime. Sonuçta kimse anasının karnından pink floyd idnleyerek çıkmıyor. Herkes blind i ya da opethi birisinden duyarak dinleyerek seviyor. Sonuçta özeniyor. Bu manada bence ayıp değil özenmek.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

Konu özentinin anlamına kaymaya başladı... Duyarsın, beğenirsin dinlersin, beğenmezsin dinlemezsin.... Özenirsen beğenmesende dinlersin ya da beğensen de dinlemezsin, başkalarına dinlemediğini gösterirsin...
Bu arada isim için sorry :) Solufain[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...