Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özenti Blind Guardiancı olur mu?

Bone

Öne çıkan mesajlar

varmayın bone'un üstüne yahu.

ben şayet nerdeyse her türlü müzik dinlerim. death metal'inden punk'ına kadar. yeter ki sevdiğim bişey olsun.

siyah rengi severim. ama her türlü şey giyerim. üstümde şöyle rengarenk bir havai gömleğim, altımda beyaz şortum ve sandaletlerim ile gezerken o anda walkman'imde in flames çalıyor olması olasıdır mesela.

hatta yolda farkında olmadan o şekilde headbang yapan bir birini görürseniz benimde ehu. gerçi genelde tepkisiz dinlerim şarkıları ama neyse..

ayrıca müzikte özentilik olur bence. özellikle küçük yaşlarda oluyor. nedenleri de fazladır vs. mümkün olduğunca grup t-shirt'leriyle dolaşmamaya çalışıyorum. aha ben bunu dinliyorum şeklinde dolaşmak hoşuma gitmiyor ne bilim.

çoğu zamanda "aha özenti" şeklinde değerlendirilebiliyorsunuz. başkalarının ne dediği neyse de, benim hoşuma gitmiyor.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 June 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Caz eywallah iy dir güzeldir hoştur. Ama muziğin kralı? Bunu söylemen metalciler satanisttir demek gibi aşaı yukarı[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 02 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
..ama muzigin krali hepsinin ustunde yeri olan caz dir..

Çok haklı olduunu düşünüyorum. Netekim zevk de gelişen birşey. Ve gerçekten ulaşılan en son noktalardan biri de cazdır. Ama sadece o diil. Mesela çoğu insanın bööğğğ dedii o DJ ler işte aşmış elemanlar olabiliyo. O da extrem bi uç.( extrem dedim ya iğrencim. Ama uç bi uç olmuyo... Naapsak... Hah aşırı bi uç )

Extreme demişken aklıma michal angelo geldi. Speed kills i kazaa dan indirin bi bakiim.[hline]Ben akıllıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Caz a lafım yok. Olgun bir müzik türü olduğunu düşünüyorum ama "müziğin kralı" lafı bana komik geliyor. Tabi bu sizin kendi şahsi düşünceniz saygı duymak gerekir.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Sosyal ağlarda paylaş

ya jazszz demeyin hbaan dha veletken amcam bulaştırdı bana jazz sevgisini bende çok değişik türlerde n müzikler dinlesemde jazz diyinca akan sular durur -yazın jazz festivalindede çalışıyorum sabah akşam jazzz oooh ne güzel -

Jazz tamamen apayrıdır karıştırmayın metalle elektronikle ödöyle bödöyle[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Sosyal ağlarda paylaş

Jazz , caz birde blues var bende blues cok seviyorum bana gorede muzigin krali o .....
muddy waters , Chuck berry de var sonucta ogrendikce nekadar az bilidigini ogreniyosun...
Jazz festivalileri guzel oluyo bende gidiyorum burda[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier

[Bu mesaj canjovi tarafından 03 June 2003 06:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan yuh ya bir şey sorduk sadbutcher ve horacegoesskiing dışında adam gibi cevap veren çıkmamış. Bir taşlamadığınız kalmış beni.

arkadaşlar üstte söylediğim şeylere karşı olanlar bir de söylesin şuna da karşılar mı:
"bir insanın giyim tarzı, kişiliği, dinlediği müzik, hepsi çevresindekilerden ve yaşantılardan etkilenilerek olur."

Köyden gelmiş ve basit bir binada kapıcı olan bir ailenin, her gün evde dışarda türkü dinleyerek büyüdüğünü varsayarsak, cradle of filth hayranı olma olasılığı nedir? Bence çok düşük. Arabesk dinler, türkü dinler, türk halk müziği dinler, ama türk sanat müziği, metal gibi müzikleri dinlemez.

Kimsenin müzik tercihine veya giyim tarzına karışmıyorum. Ama sosyal yaşantıdan ve çevreden etkilendiğimizi de inkar etmiyelim lütfen.

Geçen sene okulda, bu sene üniversitede birçok arkadaşım var dream theater, blind guardian dinleyen. Daha rahat giyinmeyi seven insanlar onlar. Üsttekileri onun için söyledim. Ama meydan dayağı yemişe döndüm
(oh olsun sana - yorumcu)[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 02 June 2003 22:54 tarihinde demiş ki:
mor gomlekle akmarda bile dolastim ama at the gates falan dinlerim

boyle kaliplara sokmayin kendinizi
sen bi kalıba sokmuşsun ancak pek iyi bi kalıp değil :P
yani bilemiyorum mor gömlek falan.
bozar mı ? bence bozar :D[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence başta tam olarak olmasa da olabilir. Yani hip hop dinlerken onlar gibi giyinebilirsiniz. (ki bu bende olmuştu ne var yani bilmiyorsunuz ki başta müziği) ama daha sonra Metallica da dinlemeye başladım (ve çok severim). Ve bunu bi yerden özendiimi hatırlamıyorum bi arkadaşım dinletmişti küçükken (orta 1 falan heralde), aa güzelmiş demiştim onrasında kendim araştırmıştım. Sonra ne mi oldu? İstediğim müziği dinleyen biri oldum n'olcak... Mariah Carey de dinliyorum, System of a Down da, Guano Apes te, Tchaikovski de. Ayrıca Sting'in All This Time albümü sayesinde Jazz gibi müziklere de ilgim iyice arttı (ne kadar Jazz olduğu tartışılır o albümün ama olsun yine de öyle). Hem insan kişiliğini bulmuşsa, müziğe göre yaşamaz, yaşamına göre müzik seçer. Yani demek istediğim etkileşim sorunsalının cevabı budur. İnsanlar hep "metal dinlediği için siyah giyinio sakal bırakıyo" şeklinde düşünürler nedense. Bunun tersi çok nadir olur. Ayrıca okuldan sıra arkadaşım vardı (aaah aaah özlersin derlerdi inanmazdım :) daha bitmedi ama bitmiş gibi gelio okul yaa) adam Ahmet Kaya dinlerdi ama Metallica'ya ve Slipknot'a hastaydı. Bi arkadaşı vardı Ekrem diye, (Mirage bilir) Ekrem Ona Ahmet Kaya'yı O da Ekrem'e Metallica'yı sevdirdi. (Ki Ekrem Metallica'nın sözlerinden doğru düzgün bişey anlamazdı.) Daha sonra çoğumuzun (ben de dahil-ama Ahmet Kaya dinlediğinden değil halleriyle falan görmeniz lazım) kro diyeceği Ekrem, gitti Metallica'nın Türkçe'ye çevrilmiş sözlerinin yazdığı bir kitap aldı ne bu şimdi?
[Bi tane daha war; çok küçükken, daha okula bile gitmezken, arabada babamın dinlediği, Gary Moore'un "Still got the blues şarkısını dinleyip baba bu şarkı çok güzel demiştim. Buyrun burdan yakın][hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca halimin daha iyi anlaşılması için, winamp play listten seçme artistler : Celine Dion, Mariah Carey, Metallica, Toni Braxton, Avril Lavigne, System of a Down, Will Smith, Gary Moore, Sting, Sum 41, Limp Bizkit, Godsmack, Iron Maiden, Jennifer Lopez, Xzibit, Wyclef Jean, Sheryl Crow, Madonna, Robbie Williams, Michael Jackson, Red Hot Chilli Peppers, Jamiroquai, Incubus, Joe Cocker, Eminem, Creed, 666, Dr. DRE...... böyle gidiyo... Ayrıca istediğim şekilde giyinirim, bermuda da giyerim, bol pantolon da, levis kot, levis gömlek te... Kime ne ben istemiyor muyum kendimi ifade etmiyor muyum?!?[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 03 June 2003 10:42 tarihinde demiş ki:
Bence başta tam olarak olmasa da olabilir. Yani hip hop dinlerken onlar gibi giyinebilirsiniz. (ki bu bende olmuştu ne var yani bilmiyorsunuz ki başta müziği) ama daha sonra Metallica da dinlemeye başladım (ve çok severim). Ve bunu bi yerden özendiimi hatırlamıyorum bi arkadaşım dinletmişti küçükken (orta 1 falan heralde), aa güzelmiş demiştim onrasında kendim araştırmıştım. Sonra ne mi oldu? İstediğim müziği dinleyen biri oldum n'olcak... Mariah Carey de dinliyorum, System of a Down da, Guano Apes te, Tchaikovski de. Ayrıca Sting'in All This Time albümü sayesinde Jazz gibi müziklere de ilgim iyice arttı (ne kadar Jazz olduğu tartışılır o albümün ama olsun yine de öyle). Hem insan kişiliğini bulmuşsa, müziğe göre yaşamaz, yaşamına göre müzik seçer. Yani demek istediğim etkileşim sorunsalının cevabı budur. İnsanlar hep "metal dinlediği için siyah giyinio sakal bırakıyo" şeklinde düşünürler nedense. Bunun tersi çok nadir olur. Ayrıca okuldan sıra arkadaşım vardı (aaah aaah özlersin derlerdi inanmazdım :) daha bitmedi ama bitmiş gibi gelio okul yaa) adam Ahmet Kaya dinlerdi ama Metallica'ya ve Slipknot'a hastaydı. Bi arkadaşı vardı Ekrem diye, (Mirage bilir) Ekrem Ona Ahmet Kaya'yı O da Ekrem'e Metallica'yı sevdirdi. (Ki Ekrem Metallica'nın sözlerinden doğru düzgün bişey anlamazdı.) Daha sonra çoğumuzun (ben de dahil-ama Ahmet Kaya dinlediğinden değil halleriyle falan görmeniz lazım) kro diyeceği Ekrem, gitti Metallica'nın Türkçe'ye çevrilmiş sözlerinin yazdığı bir kitap aldı ne bu şimdi?
[Bi tane daha war; çok küçükken, daha okula bile gitmezken, arabada babamın dinlediği, Gary Moore'un "Still got the blues şarkısını dinleyip baba bu şarkı çok güzel demiştim. Buyrun burdan yakın][hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)

Şimddiii.Ben acayip metal müzik dinşleyen bir adamım.Bu türün özentilerinide çok gördüm.Adamalr sırf kızlara falan hava atmak için benden kaset alırlar:DYada Blind guardian t-shirt ü giyerler(Forgotten Tales.Sağlam bir kapağı var.t-Shirte uymuş)Bazı adamlar bana metallica dinliyorum diye gelirler.Hangi albüm diye sorarım.Atarlar bişieler bazen tutar.Şarkıyı sorarım.Adam bir süre üşünür sorna unforgiven der(O sırada arka planda bangır bangır Enter Sandman çalıyor ama)Tama metallica metal müzik yapmıyor.Ayrıca o kadar tanınan bir grubun çoğu şarkısı adını bilmesende dinlenir(tüm şarkıalr dinlenir gerçi.Mesela ben hala Blindin bazı şarkılarının adını bilmem)Ama gelipte hava atacaksan bari biraz bilgi al be adamım.Tip konsuuna gelince.Ben oldukça iyi bilinen bir metalciyim okul çevresinde(Bir gün okula blacksabbath t-shirtüyle gidin.Bütün okul rehberlik hocaları dahil sizi tanıyor)Hocalar satanist diye damga bastılardı.Genede tipim hiç metalciye benzemez.Tamam siyah giymeyi sevrim.Ama bu o kadar dikkat çekmez üzerimde.Bir sürü metal tişörtü(aman ne t-shirt yazıp duruomki:D)bulunmaz bende(sadece Blind'in birde blacksabbath.İkiside hediye)Hatta utanmadan dev gibi tazmanta canavarı resmine sahip siyah tişörtlerle gezerim.Bu metalci olduğum gerçeğini değiştirirmi?hayır.Ayrıca bu tipin bir iyi yanıo var.Bizim gibi etrafınız tamamen ezik metalcielre dalan hip-hop çı doluysa gider aralarına selam verir konuşursunuz(Arkadaş onlardan çıktı:D ik gün baya kıvrandık korkudan ama.malum bire 4 fazlalar)güvenlik açısından yararlıdır bir nevi(sırf siyah giyiyor diye burada bir adam çevirip dövdüelr.Sornada metalcielr onalrın....nese)[hline]We are not murderers.We are business man
Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D
Sosyal ağlarda paylaş

sizi bilmem ama neden olduğunu bilmesemde etrafımda birini grup t-shirt ü ile görürsem rahatsız oluyorum.....
-bune?
-ben bunu dinliyorum..........
-e iyi....
bu arada bonecrusher...
senin dediğin (türk sanat müziği fln) şey ile özenmek arasında fark var yanlışmıyım?
dediğim gibi annemin karnından Blind Guardian ile çıkmadım çeşitli ilişkiler sonucunda fln hoşlandım dinlerim dinlicemde......
bana göre "özenmek" derken sanki bişey olmak istemek var..........
yani o olmaya özeniyo.....anlatabildimmi?
aslında sevmiyo yani.......yanlışmıyım?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

ozenmek ile
bir insan grubu arasinda kabul gormek amacli olarak sevmedigi bir seyip yapmak arasinda fark vardir.
Ona gore dikkat edersek tartismalar azalir :)[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...
Sosyal ağlarda paylaş

Solutain ya özür dilerim ama ne anlatmaya çalıştın? Bana metalci özentisi :-) mi demek istiyosun bilgisiz mi yoksa ne?
Eğer metalci özentisi demek istiosan, diyebilirsin senin görüşün ama bana sorarsan alakam yok; sevdiğim için dinliyorum ve bu hangi müzik türü olursa olsun dinliyorum: çünkü seviyorum... Bilgisiz demek istiyosan onu da diyebilirsin ki kimse bilgili değil zaten aslında senin bildiğini ben bilmem, benim bildiğimi sen... ama tek bildiğim var, birilerine benzemeye çalışanlar veya ortama girmeye çalışanlar ve bunun için kişiliklerini (istemeseler de) değiştirenler özenti oluyo di mi ama ;)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...