Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz yep yeni doritos reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam bi ara dellenio sonra çal yavuz abi bu tat için dio orası manyak işte tam o sırada arkadaki bıyıklı madenci adama dikkat edin elindeki cipsi tam ağzına götürcek ordan talimat gelio sanırım hatırlıo veya napçanı adam dumur yaşıo havaya kaldırıo öldüm lan puahahah[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
Yeni izledim,orada şehirleri sayıyor arada elinde tavşan tutan adama gelince "tavşanlı" falan diyor koptum orada,
:)
tabi reklam çok hoş olmuş ama bence ilki daha iyiydi
Mesaj tarihi:
O tavşan tutan bizim evin yan sokağında oturuyor. Adamın 10-15 senedir mağazası var. Sihirbazlık yapıyor şu sıralarda belki görmüşsünüzdür TV'lerde falan.

Kendisini hiç sevmem çünkü ben küçükken şaka malzemeleri, maytaplar falan satıyordu. Kuzenle gider alırdık bişeyler arada sırada. Bir kere girdik, bakınıyorduk, adam şey dedi: "çocuklar bişey almayacaksanız çıkın gidin."

O günden beri adamdan nefret ederim. Bu reklamda da şaklaban durumuna geldiği için acaip sevindim. Hayat, adamı şaklabana çevirir işte böyle.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
Way, 28 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
cem yılmaz yine 1 numara oldugunu gosterdi :) aklıma geldikce reklam guluyorum..

+1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
bu adam zeki ve komik. bunu görmemek ve kabul etmemek saçmalık.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
ya reklam fln çok güzel ama bişiy sorcam....o sondaki hatalıysam lütfen arayın numarasını arayan var mı içinizde?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
when you juuust dream about, it ı can see in your eyes..:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 30 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben beğenmedim, hiç de gülmedim.. çoğu insanın koparak izlediği bi reklamdı, bu ne lan modunda izledim, mizahından şüphe duymaya başladım cem yılmazın...[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse
sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma..
hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 28 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
O tavşan tutan bizim evin yan sokağında oturuyor. Adamın 10-15 senedir mağazası var. Sihirbazlık yapıyor şu sıralarda belki görmüşsünüzdür TV'lerde falan.

Kendisini hiç sevmem çünkü ben küçükken şaka malzemeleri, maytaplar falan satıyordu. Kuzenle gider alırdık bişeyler arada sırada. Bir kere girdik, bakınıyorduk, adam şey dedi: "çocuklar bişey almayacaksanız çıkın gidin."

O günden beri adamdan nefret ederim. Bu reklamda da şaklaban durumuna geldiği için acaip sevindim. Hayat, adamı şaklabana çevirir işte böyle.

ana sen göztepe parkının oralarda mı oturuosun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
said:
wespertilio, 30 Aralık 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
ben beğenmedim, hiç de gülmedim.. çoğu insanın koparak izlediği bi reklamdı, bu ne lan modunda izledim, mizahından şüphe duymaya başladım cem yılmazın...

edebiyat fakültesinde mi okuyosun?[signature][hline]DJ Tiesto
  • Yeni Oluştur...