octopus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 adam bi ara dellenio sonra çal yavuz abi bu tat için dio orası manyak işte tam o sırada arkadaki bıyıklı madenci adama dikkat edin elindeki cipsi tam ağzına götürcek ordan talimat gelio sanırım hatırlıo veya napçanı adam dumur yaşıo havaya kaldırıo öldüm lan puahahah[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yeni izledim,orada şehirleri sayıyor arada elinde tavşan tutan adama gelince "tavşanlı" falan diyor koptum orada, :) tabi reklam çok hoş olmuş ama bence ilki daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 cem yılmaz'ı sevmem ama güzel reklam[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 O tavşan tutan bizim evin yan sokağında oturuyor. Adamın 10-15 senedir mağazası var. Sihirbazlık yapıyor şu sıralarda belki görmüşsünüzdür TV'lerde falan. Kendisini hiç sevmem çünkü ben küçükken şaka malzemeleri, maytaplar falan satıyordu. Kuzenle gider alırdık bişeyler arada sırada. Bir kere girdik, bakınıyorduk, adam şey dedi: "çocuklar bişey almayacaksanız çıkın gidin." O günden beri adamdan nefret ederim. Bu reklamda da şaklaban durumuna geldiği için acaip sevindim. Hayat, adamı şaklabana çevirir işte böyle.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Şimdi dikkat ettimde, Sadri Alışık'tan bir esinlenme olmuş gene. (buda mı reklam kısımları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: klavye, 28 Aralık 2004 01:54 tarihinde demiş ki: http://www.delphiman.net/doritos4high.avi ahhahaha supppppper saolasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Way, 28 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki: cem yılmaz yine 1 numara oldugunu gosterdi :) aklıma geldikce reklam guluyorum.. +1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 reklam kopardı hele ardagan manısa edırne muhabbetı yıktı benı ya adam komık ya komık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 cem yılmaz'ı tek geçerim harika bir reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… somebody Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu adam zeki ve komik. bunu görmemek ve kabul etmemek saçmalık.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya reklam fln çok güzel ama bişiy sorcam....o sondaki hatalıysam lütfen arayın numarasını arayan var mı içinizde?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://www.delphiman.net/doritos4high.avi şöle verin linki yahu :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 30 Aralık 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gayet hos bi reklam Doritos a la turca serisinin en basarili reklami olmus[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 when you juuust dream about, it ı can see in your eyes..:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 30 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 o numarayı arayan var mıdır acaba? :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yuu kennn iziliii sdfsdfds adam resmen bole soluor çok komik[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cok guzel :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 aradim ben o noyu calio calio acan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben beğenmedim, hiç de gülmedim.. çoğu insanın koparak izlediği bi reklamdı, bu ne lan modunda izledim, mizahından şüphe duymaya başladım cem yılmazın...[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 AHAHAH bugün gördüm yarıldım sonuna yetiştim ama heralde zaten olay sonu. mükemmel ahuaha[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: LathspeLL, 28 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki: O tavşan tutan bizim evin yan sokağında oturuyor. Adamın 10-15 senedir mağazası var. Sihirbazlık yapıyor şu sıralarda belki görmüşsünüzdür TV'lerde falan. Kendisini hiç sevmem çünkü ben küçükken şaka malzemeleri, maytaplar falan satıyordu. Kuzenle gider alırdık bişeyler arada sırada. Bir kere girdik, bakınıyorduk, adam şey dedi: "çocuklar bişey almayacaksanız çıkın gidin." O günden beri adamdan nefret ederim. Bu reklamda da şaklaban durumuna geldiği için acaip sevindim. Hayat, adamı şaklabana çevirir işte böyle. ana sen göztepe parkının oralarda mı oturuosun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ben bu adama aşıktım bir daha aşık oldum. Boyle bir senaryoyu yazan kafa oysa, aşık oldum ona tekrar... yokbole bişi..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ehehe guzel reklam bence...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 easily:=[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: wespertilio, 30 Aralık 2004 21:37 tarihinde demiş ki: ben beğenmedim, hiç de gülmedim.. çoğu insanın koparak izlediği bi reklamdı, bu ne lan modunda izledim, mizahından şüphe duymaya başladım cem yılmazın... edebiyat fakültesinde mi okuyosun?[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 reklam kopardı hele ardagan manısa edırne muhabbetı yıktı benı ya adam komık ya komık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 cem yılmaz'ı tek geçerim harika bir reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu adam zeki ve komik. bunu görmemek ve kabul etmemek saçmalık.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya reklam fln çok güzel ama bişiy sorcam....o sondaki hatalıysam lütfen arayın numarasını arayan var mı içinizde?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://www.delphiman.net/doritos4high.avi şöle verin linki yahu :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 30 Aralık 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gayet hos bi reklam Doritos a la turca serisinin en basarili reklami olmus[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 when you juuust dream about, it ı can see in your eyes..:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 30 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 o numarayı arayan var mıdır acaba? :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yuu kennn iziliii sdfsdfds adam resmen bole soluor çok komik[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cok guzel :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 aradim ben o noyu calio calio acan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben beğenmedim, hiç de gülmedim.. çoğu insanın koparak izlediği bi reklamdı, bu ne lan modunda izledim, mizahından şüphe duymaya başladım cem yılmazın...[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 AHAHAH bugün gördüm yarıldım sonuna yetiştim ama heralde zaten olay sonu. mükemmel ahuaha[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: LathspeLL, 28 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki: O tavşan tutan bizim evin yan sokağında oturuyor. Adamın 10-15 senedir mağazası var. Sihirbazlık yapıyor şu sıralarda belki görmüşsünüzdür TV'lerde falan. Kendisini hiç sevmem çünkü ben küçükken şaka malzemeleri, maytaplar falan satıyordu. Kuzenle gider alırdık bişeyler arada sırada. Bir kere girdik, bakınıyorduk, adam şey dedi: "çocuklar bişey almayacaksanız çıkın gidin." O günden beri adamdan nefret ederim. Bu reklamda da şaklaban durumuna geldiği için acaip sevindim. Hayat, adamı şaklabana çevirir işte böyle. ana sen göztepe parkının oralarda mı oturuosun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ben bu adama aşıktım bir daha aşık oldum. Boyle bir senaryoyu yazan kafa oysa, aşık oldum ona tekrar... yokbole bişi..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ehehe guzel reklam bence...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 easily:=[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: wespertilio, 30 Aralık 2004 21:37 tarihinde demiş ki: ben beğenmedim, hiç de gülmedim.. çoğu insanın koparak izlediği bi reklamdı, bu ne lan modunda izledim, mizahından şüphe duymaya başladım cem yılmazın... edebiyat fakültesinde mi okuyosun?[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar