Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ooo Noyan-sama selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ooo Noyan-Sama Selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Kyra said: incdarkness said: seks cok guzel birseyde farkli kizlarla yatmak baydi artik (9-10 puanlar sayilmaz) bi tane olsun asik oldugun sevdigin olsun akisina biraktim bende asik oldugum kizla yaz sonuna dogru beraber tatile cikicaz 1 hafta Seni çok iyi anlıyorum ve tamamiyle aynı kafadayız diyebilirim. hatta insan hayatının belirli bir seviyesine geldiğinde ( ki yinede bu kişiden kişiye göre değişkenlik göstermesi çok olası) tek eşliliğe yöneliyor.. Bıktım ciddem random kızlarla takılıp sonra saçmalıkları ile uğraşmaktan.. Sevişirken ki sevgili olma beklentilerinden.. "Sen benim Erkeğim olsana ya" sıkıştırmalarına verdiğim cevap : " bu gibi konuları karar vererek oluşan şeyler değil bırakalım değiştirelemez olan gerçeklik kendisini göstersin" falan.. Oysa birlikte olmak istediğim tek bir kadın var. Goddess tier <3 ofz abi benimki biraz daha karmasik bide en yakin 5 arkadasinin 3 u ile yatmisim kizin :( (bu olay kamera sakasi gibi bu arada) gorsen ama tatlilik abidesi kiz inanilmaz kafa dans ogretmeni yine daldik gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 off ya forumda herkesin problemleri aynı arkadaş ne kadar adam varsa beğendiklerin kızın 5 arkadaşından en az 3 ile birlikte olduğundan şikayetci :( işleri keşke bu kadar zorlaştırmasa :( neden bu kadar güzel olmak zorundalar ki... paticik iyi ki var birbirimizi anlayabiliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 off yine kilitopörüsler havada uçuşuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Tam tuvalette okumalık konuymuş valla, işimi görürken bir çırpıda okudum. Teşekkürler noyan. taharret musluğu bozulmuş hay aq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dün tam bir hafta tamamlandı. Yani memleketinden dönmüş olsa gerek ( ya da söylediği yalanın vadesi doldu). Hmm şimdi ses etsem güzel olabilir gibi ama bir diğer yandan programım aşırı dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 seni loser of the year seciyorum kardes. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adam vakitsizlikten şövalyelik edemiyor. vakti olsa bi öpüp üfliycek kızın karakteri değişicek. az feyz alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 gleoddyn said: taharret musluğu bozulmuş hay aq! gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar