Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Arkadaşlarla oturuyorduk dışarı cıktık kızlı erkeklı ve eskısehır gıbı bır genc mekanı yuksek yerde.. uzerımıze saldırdılar fena sekılde dovduler yanı ne desek ne yapsak anlam veremedık acıkcası...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gecmis olsun dostum[signature][hline]shinsetsu desu..
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Nerede oldu bu olay!![signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 serseriler.geçmiş olsun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
daverc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gecmis olsun sn soulbringer.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 neden saldırdılar ki?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Predator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Soulbringer nereye takıldınız abi bende Eskliyimde nerde saldırdılar üzerinize ?[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Suark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 geçmiş olsun..İçki insana neler yaptırıyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Çok içmişlerdir tiplerini beğenmemişlerdir belki erkekli kızlı takıldıklarından olabilir eskişehirde manyak cokta nerede olduğunu merak ettim adalarmı doktorlarmı kuytudamı nirde? Geçmiş olsun bu arada biraz ayrıntılı anlatırsan merak ettim.. Gerçi ayılmayı beklesen daa iide olabilir hani =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Adam da bir anlam verememiş ki zaten açıklayamamış[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
acgur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İlginç bir yer gerçekten Eskişehir. Biraz İstanbul'a benzeme iddiasında. Medeni insanların da, ayıların da bolca bulunduğu bir yer. Karmaşık. Geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadığım şehirde böyle şeylerin olması beni çok üzüyor.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Saeros, 01 Ocak 2005 02:55 tarihinde demiş ki: neden saldırdılar ki?
Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bilmezmisiniz öle tipleri."Neden bakıyorsun" diye adam bıçaklanan bir ülkedeyiz arkadaşlar. Acı ama gerçek...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 geçmiş olsun.. yuh be..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Harbi qecmis olsun...[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ne diye dövdülerki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yuh ya geçmiş olsun...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Biz de gece yusuf yusuf zor döndük. Herkes zaten sarhoş bide kızlı erkekliyiz... Geçmiş olsun soul...[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 geçmiş olsun bir değişik hali benim 2 sene önce ki ev arkadaşlarımın başına gelmişti sakaryada serdivan da sabah evden cıktılar okula gidicekler bi 50 metre fln yürüyüp minibüse binicekler evden cıktıkları gibi saklanan 6 tane kafası kar maskeli bereli ellerde sopa olan herif üstlerine çullanmış kafalarına atılan dikişin haddi hesabı yok ölümden dönmüşlerdi eh tabi adamlar organize kaçarken hepsi farklı yöne dagılmış polisde bulamadı üstüne üstlük birde 3 saat ifade verdik karakolda sanki biz dövmüşüz gibi (ps: arkadaşların hiçbir vukuatı yoktur ben neysem benden 10 kat daha zararsız tipler) ama işte öküz yerlerin öküz halkı halan daha anlayamadı oralarda ekonominin öğrenci tarafından döndürüldügünü yani yapcak bişi yok , Allah belalarını versin.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Gecmis Olsun Banada Olsun :D Aksam Cok Icmisim :([signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 oha ya hayvan herifler,geçmiş olsun dostum[signature][hline]R+
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İnsan değil bunlar... Geçmiş olsun[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
sheref Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dövelim gidip o elemanları[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çok üzücü.. bu yüzden bu ülkeden ve insanlarından nefret ediyorum[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Öne çıkan mesajlar