Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok pis bir yılbaşı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlarla oturuyorduk dışarı cıktık kızlı erkeklı ve eskısehır gıbı bır genc mekanı yuksek yerde.. uzerımıze saldırdılar fena sekılde dovduler yanı ne desek ne yapsak anlam veremedık acıkcası...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun..İçki insana neler yaptırıyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
Çok içmişlerdir tiplerini beğenmemişlerdir belki erkekli kızlı takıldıklarından olabilir eskişehirde manyak cokta nerede olduğunu merak ettim adalarmı doktorlarmı kuytudamı nirde?
Geçmiş olsun bu arada biraz ayrıntılı anlatırsan merak ettim..
Gerçi ayılmayı beklesen daa iide olabilir hani =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Mesaj tarihi:
İlginç bir yer gerçekten Eskişehir. Biraz İstanbul'a benzeme iddiasında. Medeni insanların da, ayıların da bolca bulunduğu bir yer. Karmaşık.

Geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadığım şehirde böyle şeylerin olması beni çok üzüyor.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Bren - Gnome - Warlock
Mesaj tarihi:
Bilmezmisiniz öle tipleri."Neden bakıyorsun" diye adam bıçaklanan bir ülkedeyiz arkadaşlar.
Acı ama gerçek...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun.. yuh be..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Harbi qecmis olsun...[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
  • Admin
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun
bir değişik hali benim 2 sene önce ki ev arkadaşlarımın başına gelmişti
sakaryada serdivan da sabah evden cıktılar okula gidicekler bi 50 metre fln yürüyüp minibüse binicekler
evden cıktıkları gibi saklanan 6 tane kafası kar maskeli bereli ellerde sopa olan herif üstlerine çullanmış
kafalarına atılan dikişin haddi hesabı yok
ölümden dönmüşlerdi

eh tabi adamlar organize kaçarken hepsi farklı yöne dagılmış polisde bulamadı üstüne üstlük birde 3 saat ifade verdik karakolda sanki biz dövmüşüz gibi

(ps: arkadaşların hiçbir vukuatı yoktur ben neysem benden 10 kat daha zararsız tipler)
ama işte öküz yerlerin öküz halkı halan daha anlayamadı oralarda ekonominin öğrenci tarafından döndürüldügünü

yani yapcak bişi yok , Allah belalarını versin.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
  • Yeni Oluştur...