bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 başlık biraz saçma oldu kusura bakmayın, başlığa nasıl sığdırıcam bilemedim. şimdi kısaca olayı anlatıyorum. projemizle ilgili bir dijital ajansla birkaç ay önce anlaşma yaptık. süper bir development ve tasarım yakaladık. fakat bu süreçte bazı değişiklikler oldu (her yerde özgün tasarım, sayfa sayısında artış vs.), ajans bizden bu değişiklikler için ekstra ücret istemedi çünkü anahtar teslim anlaşmıştık ve onlarda yaptıkları işi çok beğendiler, çok iyi bir referans olduğu için ses çıkarmadılar. fakat sonlara doğru baya rahatsızlık belirtmeye başladılar, şimdi sitenin açılışında olmayacak bazı featleri eklemek için ajanstan teklif aldık. örnek quiz/anket sayfaları falan. ajans 3-7 bin tl arasında teklif geçmiş her biri için. bu paraları vermemiz imkansız ilk olarak, ikinci olarak biz bu sistemi sürekli geliştirmek istiyoruz, bu mantıkla her 6-7 tane eklediğimiz feat'de yeniden store/portal satın almış oluyoruz rakamsal olarak. çok kısa açıklayamadım, kusura kalmayın. sorum şu : bu adamların herşeyi open source ve bizimle paylaşıyorlar. ben bu sistem geliştirme/eklentilerini dışarıdan birini tutup yaptırsam olur mu? ne türlü problemler olur? deneyim paylaşırsanız sevinirim. tahminim sistemi bilen birinin 7 günde yazacağı bir şeye bir programcının 2 aylık maaşını vermeyi doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Abi ben şirket açiyore oylamaya quize 7bin ne lan sdşlfk Bu arada istediğiniz şey hiç zor birşey değil kodlar çok karışık olsa dahi dışarıdan müdahele edilecek şekilde (yani sayfanın admin paneli değilde /survey/admin gibi) extra yapılandırıp ana sayfanıza/template'e gömülebilir kodlar. Çünkü başka birinin yaptığı siteyi düzenlemek yeniden yapmaya eş değer olabilir içeriğine göre. Sitenizin yazıldığı dili de söyle burdan freelance bakmak isteyen olabilir. Çalıştığınız yerle yapmanızın tek artısı sisteme sorunsuz entegrasyonu denilebilir.Tam olarak sayfanızın içeriğini hacmini vs bilmediğimden yorumlar isabetli olmayabilir fakat dediğim gibi en kötü yamayarak girilebilir sisteme 7 bin ne ya lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 olay bence şuna döndü biz size 3 birimlik teklif verdik siz bize 6 birimlik iş yaptırdınız, aradaki farkı bunlarla kapatıcaz mantığı. yani 22 gün süre geçmişler. 22 gün ne abi. bu arada ajans inanılmaz ona lafım yok yani yaptıkları işler hep triple A ama sorun benim bu sistemi geliştirmeye devam etmem gerek ve bu fiyatlarla bu imkansız. dili bugün öğreneyim, biz ajanstan sürekli olarak destek alıyoruz bu arada. aylık ödeme yapıyoruz, cuzi bir rakam. eğer ki biz dışarıdan birine proje bazlı iş verip yaptırtsak, ajans yardımcı olur mu entegrasyon için? ya adamlarla hiç kötü olmak istemiyorum, bu kadar yıldır çalıştığım en iyi ajans ama eşşeğin kulağına suyu kaçırdılar quiz sayfasına 7 bin tl isteyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Yardımcı olmaz entegrasyon için zaten olay entegrasyon quiz/survey kodunda bir olay yok nette tonla free içerik bulabilirsin.En fazla sana yardımcı olacakları şey ftp/db/panel bilgisini sunmaktır eğer onlarda host ediyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 skype aç ama bingil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 En büyük handikap eğer sistemi kendileri host ettilerse başlar.O zaman ajansla papaz olmadan adım atman imkansız çünkü adamlardan sistem için kullandıkları kaynak kodu istemen gerekecek.Vereceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 hosting i bizim şirketin kiraladığı serverda yapıyoruz ayrıca sorun olmaz anlaşırken başından beri kendilerini övdükleri bir nokta bu open source herşeyimizi paylaşıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar