Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor kullanım için kulak içi kablosuz kulaklık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özellikle koşu yaparken en kötü stereo özellikli bluetooth kulakiçi kulaklık arıyorum fakat istediğim gibi bulamadım. Var mıdır önerisi yada kullandığı bir ürün olan tavsiye ederseniz sevinirim.. Ses kalitesi ve mikrofon olması önemli
Mesaj tarihi:
koşarken çıkacak ter yüzünden 3 ay dayanmaz alacağın kulaklık.

mecburen kablolu su geçirmeyen spor kulaklıklarından alacaksın.

adidas mx serisi mesela
Mesaj tarihi:
ben olsam hiç o kadar para vermem. üstelik ağır oluyor bluetoothlar. al kulak içi 30-40 liralık sony kulaklık yakana da klipsle tuttur mis gibi kullan. kulak içi kulaklıklar zaten gayet sağlam duruyor, kolay kolay düşmüyor çıkmıyor.
Mesaj tarihi:
mp3 ü sağlama aldıysan tshirt içinden geçir işte kabloyu. kablo uzun gelir zaten boyundan geçir bir tarafını da. ben öyle yapıyorum rahatsız etmiyor. olmazsa klipsli bi kulaklık al yakana sabitlersin.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

mp3 ü sağlama aldıysan tshirt içinden geçir işte kabloyu. kablo uzun gelir zaten boyundan geçir bir tarafını da. ben öyle yapıyorum rahatsız etmiyor. olmazsa klipsli bi kulaklık al yakana sabitlersin.

sıkıntının asıl kaynağı o zaten :) telefonda ki programla koşuyorum, telefon kol bandı ile kolumda duruyor, aşağıdan yetişmiyor yukarda da işte sürekli rahatsız ediyor. tam bir first world problem yani :)
  • Yeni Oluştur...