xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Özellikle koşu yaparken en kötü stereo özellikli bluetooth kulakiçi kulaklık arıyorum fakat istediğim gibi bulamadım. Var mıdır önerisi yada kullandığı bir ürün olan tavsiye ederseniz sevinirim.. Ses kalitesi ve mikrofon olması önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 LG Tone (HBS700) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://www.head-fi.org/t/652188/bluetooth-iem-headphones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 LINK Şu nasıldır acaba değer mi? Daha ucuza başka bir siteden alacağım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 koşarken çıkacak ter yüzünden 3 ay dayanmaz alacağın kulaklık. mecburen kablolu su geçirmeyen spor kulaklıklarından alacaksın. adidas mx serisi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ben olsam hiç o kadar para vermem. üstelik ağır oluyor bluetoothlar. al kulak içi 30-40 liralık sony kulaklık yakana da klipsle tuttur mis gibi kullan. kulak içi kulaklıklar zaten gayet sağlam duruyor, kolay kolay düşmüyor çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 en büyük derdim koşarken sallanıyor, koluma çarpıp çıkıyor vs.. yoksa şuan kullandığım kulaklıklardan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 mp3 ü sağlama aldıysan tshirt içinden geçir işte kabloyu. kablo uzun gelir zaten boyundan geçir bir tarafını da. ben öyle yapıyorum rahatsız etmiyor. olmazsa klipsli bi kulaklık al yakana sabitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 imamizer said: mp3 ü sağlama aldıysan tshirt içinden geçir işte kabloyu. kablo uzun gelir zaten boyundan geçir bir tarafını da. ben öyle yapıyorum rahatsız etmiyor. olmazsa klipsli bi kulaklık al yakana sabitlersin. sıkıntının asıl kaynağı o zaten :) telefonda ki programla koşuyorum, telefon kol bandı ile kolumda duruyor, aşağıdan yetişmiyor yukarda da işte sürekli rahatsız ediyor. tam bir first world problem yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kabloyu koldan geçir boyundan cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar