dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Sparkcaster said: Yazılmış en iyi turkce romanlardan biri neden leş bir dasaa postuna meze oldu o kadar iyi diyorsun. e ben de okuyayim madem. di mi?
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Gecen Viceda gördüm ABD de tinder coachları var. Adamların amaç orda güzel hatun dusurmek tabi veya yakışıklı erkek.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Bizde delik olsun da camurdan olsun. Sivi camur Yari kuru camur Kuru camur Elma
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Amerikada ortalama altı fotomla 1 haftada 50 match geldi insanlarla muhabbet edebiliyorsun falan. Burda 1 senede match sayım 0
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 dasaaa said: Sparkcaster said: Yazılmış en iyi turkce romanlardan biri neden leş bir dasaa postuna meze oldu o kadar iyi diyorsun. e ben de okuyayim madem. di mi? Ben demiyorum nazim hikmet diyor
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hic olmadi dickpic koyun belki ise yarar =<
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ustune kas goz cizsem daha yakisikli olur diyorsun?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 benden daha tipsiz değil... beterin beteri var dasaaa'm.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Benden korkuyolar genelde jdndbbdnd
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Jaegerjaquez said: Benden korkuyolar genelde jdndbbdnd aga bana ekmek cikmiyor deme LÜT FEN.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 tatil geldi, hormonlar coştu. kız tavlamaya mevzuları tavan yaptı. Hadi senin tipin kötü kardeşim tamam da, bazısının tipi de düzgün. İşte ben en çok onlara üzülüyorum. [hr] temel dersler SELF 101: Temel kişisel bakım, Giyim kuşam, trend takibi dersi. CHAT 101: Mesajlaşmaya başlangıçtan, buluşmaya götüren süreç. seçmeli dersler PHOTO 101: Selfie nasıl çekilir, Hangi açıdan nasıl daha iyi görünülür. SEX 101: Nasıl vazgeçilmez olunur. ATTRACT 101: Karşı tarafı etkilemek için, bütün yollar. not1: ders programı, eksiklikler belirlendikten sonra, ihtiayaca göre belirlenir. not2: midterm ve finaller direk canlı gerçekleştirilir. not3: amaca ulaşma garantili ders verilir.
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 üç yıldan sonra bekar kaldığım için kurdum, baya da gözümü korkutmuştu arkadaşlarım "oğlum 6 ayda hiç match almadım" falan diye de program gayet çatır çatır çalışıyor beyler. antalya'da falan efsane akardı demek ki
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 senko said: benden daha tipsiz değil... beterin beteri var dasaaa'm. kiyas kabul etmeyiz ya. senin daha iyi bir durusun var. Sparkcaster said: Benden bile tipsiz ya abi kendinle mukayese etmen bile onurdur benim icin.
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi tipsizseniz kendinizi sadece tipinizle satabildiğiniz/pazarlayabildiğiniz bi app'yi niye kullanıyosunuz ki en baştan? 0 match alıp kendinize acımak içinmi?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 cikmaz demeyin, sansinizi deneyin. milli piyango? bir de acimak cok olmuyor bi sure sonra ya.
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hayır ne biliyim insanın en güçlü yönleriyle kendini karşı cinse pazarlaması en mantıklısı değilmi? e tipiniz yoksa niye diretiyosunuz abi tipimle kız bulucam diye.ayrıca ergenliği aşan kızların umrunda bile değil tip.
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 kız hesabı açacan takılcaksın bol bol eğlenirsin bu arda bu memlekette hiç kazayla cinsiyeti kız seçtiniz mi gelenleri/yazanları tahmin edemezsiniz
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 kesin yanlışlıkladır, ibnelikten değil
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi bana 19yasinda bir kiz yaziyor, whatsapp istiyor. la benim yasimda birisi ile konusman cok tehlikeli falan diyip kapaticam sanirim. en azindan vatandaslik gorevimi yerine getireyim.
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 WaNTeD said: kesin yanlışlıkladır, ibnelikten değil kız stalklıycma diye kız hesabı açmıştım unutmuşu öyle geçen lazım oldu bütün pala remziler kutumu doldurmuş
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 reşit olduktan sonra kız nesi sakıncalı ya.yok bulamıyorum diyip gelenede bahane üretiyor adam sdfs.
Öne çıkan mesajlar