masa Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/28379902.asp hürriyete bile haber olmuş. ben daha girmediydim bu tindera. Başka alternatifi yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bozuldu yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Ya bu app leri hakikaten kullaniyor musunuz abi? Insan tirsar bisuru manyak etrafta. Sonra da histerik ex diye baslik aciyorsunuz. Oldschool dating e noldu boyle? Barda falan tanisiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 şimdi aklıma 80630 geldi bir gireyim bakayım dedim yıllardır girmiyordum ha : ) hakket yeni bir şey bulursanız ses edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Yeni matchmaking programları/siteleri biliyo musunuz? Bunlar da apaçiler çok, yakışıklılar da var bana ekmek çıkmıyo. Yeni keşifleriniz varsa söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 RamsesII said: yakışıklılar da var bana ekmek çıkmıyo. ne diyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yakışıklılar kızları kapıyo bize bakmıyolar demek istedim, anlam karmaşası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 aciklama asil mesajdan beter olmus hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ramses ayarlari bozmus. bi reset atmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 DoruK said: aciklama asil mesajdan beter olmus hahaha AHAHAHA hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 arcane said: bi yaşın üstü single hayatı öyle abi. mecburen internet. oo aramızdaki okcupidciler dökülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Arcane how to bir rehber versene okcupid profil için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hemen konuyu değiştiriyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ne değiştiricem abi allah allah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 how to'sunu bilmem abi. iki sene önce kısa bir dönem yüklendiydim. ama şunu tekrar belirteyim, şans daha yüksek orada bence. X tane soru doldurunca, profil hazırlayınca insanlar daha ciddiye alıyor. şöyle bir tip verebilirim. bisexual yazan kadınların hatırı sayılır kısmı aslında sadece kadın peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 finding people near you diyor başka da bişey demiyor açıp kapattım gene aynı wat do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 çok tipsizlerde oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 her kör satıcının bir topal alıcısı vardır appsi degil mi bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 benim cevaplarimi begenmeyip okcupide almamislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Quel-Thul said: her kör satıcının bir topal alıcısı vardır appsi degil mi bu zaten ben de işe yaramadı. hem kör hem sağır olduğumdan sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 yok abi işler çok kesat, kuru çeşmeye döndüm okcupid'de resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 eskort numarası var mı? pardon ÖM olucaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bu iş türkiye de boş iş ha şöyle eğer ilk kullananlardansan iş düşüyor yoksa ismi sanı duyulup yaygınlaştımı nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 tombikli şeyler düşüyo ya kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Curunir said: bu iş türkiye de boş iş ha şöyle eğer ilk kullananlardansan iş düşüyor yoksa ismi sanı duyulup yaygınlaştımı nafile ilk kullanan kizlarin kafa rahatsa tabi sans yuksek. kullanan sayisi artinca turkiye gercegi ile karsilasirsin gecen sene yazin bi burada denedim, bir turkiyede. burada toplam 5 kiz buldu. yarisi onun arkadasi bunun arkadasi biryerlerden tanidik. turkiyede sayisiz hatun cikti ama faydasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar