Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 12 oldu sdfdsfds amk ne resim koyduysam artık tatava yapma bas geçe dönmüşüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 lan bende hiç match olmuyor bayadır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ulan hem filmden anlamıyor, hem futboldan, hem spor yapmıyor ama 12 match adaletine sıçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Benim matchlerim benle konuşmuyo ya... Bi geri dönüş yapan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Tipini beğenmemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Match yapmasın beyenmiyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kazara basmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ignore edebiliyor o durumdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 red profilini bi göster eğit bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: ulan hem filmden anlamıyor, hem futboldan, hem spor yapmıyor ama 12 match adaletine sıçam sdsfgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 beğenmediklerime bastım eşleşmeyi kaldırı. şuan 4 tanesiyle konuşuyorum. hepsinden cevap aldım bütün gece konuştuk şuanda devam yani sdfs bu arada giriş cümlesi olarak selam melam demiyorum. bi tanesine eşleşmişiz neden haber vermiyorsun diye msg attım. affet dedi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: ulan hem filmden anlamıyor, hem futboldan, hem spor yapmıyor ama 12 match adaletine sıçam ağlama lan sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 helal len red mantığı anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: ulan hem filmden anlamıyor, hem futboldan, hem spor yapmıyor ama 12 match adaletine sıçam bende 6 match vardı da, sırf geyikti hepsi 1 tanesi haricinde onla da daha çok yolumuz var pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ben tipi geçtim sırf ortak özellik olanları beğeniyom hala match yok. güzel kızları yanlışlıkla sola çekince çok üzülüyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 olum onun için hepsine eveti basacan, çok patata olanları sola sürükleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 SNA1L said: helal len red mantığı anlamışsın karşıdakine onun kuru götüne muhtaç olmadığımızı hissettirmek lazım sdfs silim nibir diyince karılar kaçıyor. bu arada foto olarak öyle kas vücut ya da toplu resimlre değil de daha sade ve ben odaklı tumblr erkeği fotoları seçtim sdfdsf. sonuçta anlık bişi ilk gördüğünde beğenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 tumblr fotosu ne olm oralara mı takılıyorsunuz allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 paticikte takılıyoruz lan daha ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 red yaş aralığını 18-20 seçip foto olarak tumblr justin bieberı koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 gol olursa yazın gözyaşlarımızla şeyapak biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kozalak said: lan bende hiç match olmuyor bayadır ya. Tinder bazen kafayı yiyor. Ben farklı telefon numarası ile aktif edip başka hat ile kullanıyorum yada face'den bazı ayarları değiştirdim diye mesala 3 aydır hiç match yapmıyor. Önceden oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pontipati said: gol olursa yazın gözyaşlarımızla şeyapak biz de gol oldu abi tinderdan merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 stormeagle said: kozalak said: lan bende hiç match olmuyor bayadır ya. Tinder bazen kafayı yiyor. Ben farklı telefon numarası ile aktif edip başka hat ile kullanıyorum yada face'den bazı ayarları değiştirdim diye mesala 3 aydır hiç match yapmıyor. Önceden oluyordu. valla var bi saçmalık. ben de hesabı sildim bi iki kez ondan yaptı belki de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hatta suan ugrasip test ettim. Tabletten kendi hesabimi bulup like ladim. Hic bir uyari gitmedi. 15dk kdr oldu. Demekki hic bir likegitmiyordu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar