Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işler bok gibi.

buluştugum, benden büyük olan tam bir agrıza ve gereksiz bir tip çıktı. (ısmarladıgım içecege verdigim paraya acıyorum su an, alman usulü yapsaymışım keşke)

1 tanesiyle sexting gidiyoruz. ( uzakta kendisi, yazın görüşücez ortak bir noktada, bir ihtimal )

1 diğeri de tam bir pısırık, ne istedigini bilmiyor dümbük.
Mesaj tarihi:
la hepsine layk nedir aq.

bi kızla konuştum 300 meçi varmış laykladıklarının hepsi kabul edilmiş.. havalara bak.
ben daha elitist davranıyorum.. en azından meçlendikten sonra konuşmayacaksam, ki konuşmuyorum genelde.. nope diyip geçiyorum.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

bu öptürür mü diyorsunuz?

sen degilmiydin ya vicot yaptım kolum bilmem kaç cm oldu fln diyen.

sen hala netten mi düşürmeye kasıosun abi. gittiğin spor salonunda da mı yok.

ne biçim iş ya
Mesaj tarihi:
bizi hep kandırmışlar sonu yok bu işin.

önce dediler kızlar güldüren, esprili erkeklere verir. güldürdüm yetmedi. işgüç lazım parasız olmaz dediler, iş güç sahibi oldum. araban olacak dediler, aldım. en son dediler fit, atletiki kaslı erkeğe verirler. fit atletik kaslı oldum.

ha bi de biara eğitimli, bilgili erkeğe tav olurlar dediler seneye doktoraya başlıyorum kabul edilirsem asdfghj
Mesaj tarihi:
imamizer said:

önce dediler kızlar güldüren, esprili erkeklere verir. güldürdüm yetmedi. işgüç lazım parasız olmaz dediler, iş güç sahibi oldum. araban olacak dediler, aldım. en son dediler fit, atletiki kaslı erkeğe verirler. fit atletik kaslı oldum.

ha bi de biara eğitimli, bilgili erkeğe tav olurlar dediler seneye doktoraya başlıyorum kabul edilirsem asdfghj

abi işi gücü, ekonomik durumu, arabası ve fit fiziği olan bi adamsan ve hala yalnızsan sana kötü haberlerim var
Mesaj tarihi:
imamizer said:

abi erkeklere falan bak sen biraz bence
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi işi gücü, ekonomik durumu, arabası ve fit fiziği olan bi adamsan ve hala yalnızsan sana kötü haberlerim var

benim derdim farklı ya. işte takılmak, flört etmek, seks değil onlar bulunuyor. ilişki boyutuna getirememek, getirebilecek insana denk gelememek, kızların çoğunu sığ, aptal ve sıkıcı bulmak.

anlayamazsınız. esh anlar beni bi ihtimal.
  • Yeni Oluştur...