Theridone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Abi sen hatun meselesinden ununu eleyip elegini asmadin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Onenli olan hic dusmemek degil, her dustugunde tekrar ayaga kalkabilmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Samsun'da elin amerikasıyla match olduk. Neyse beyler, ben arayı yapayım şunla Amerikadan yazarım size. Şimdilik eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Nekro said: yasiyorsa demek istemis yazar. cpt obv nick-post uyumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 İşler nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 beyler patiden bağyan arkadaş denk geldi biraz önce sfasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 işler bok gibi. buluştugum, benden büyük olan tam bir agrıza ve gereksiz bir tip çıktı. (ısmarladıgım içecege verdigim paraya acıyorum su an, alman usulü yapsaymışım keşke) 1 tanesiyle sexting gidiyoruz. ( uzakta kendisi, yazın görüşücez ortak bir noktada, bir ihtimal ) 1 diğeri de tam bir pısırık, ne istedigini bilmiyor dümbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 dümbük mü? kimlere yazıyon sen hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 lafın gelişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 pisirik ve dumbuk diyince kiz canlanmadi gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 dumbuk ozellikle biraz tedirgin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kozalak said: beyler patiden bağyan arkadaş denk geldi biraz önce sfasda. oha lan kimsenin ilgisini çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 la hepsine layk nedir aq. bi kızla konuştum 300 meçi varmış laykladıklarının hepsi kabul edilmiş.. havalara bak. ben daha elitist davranıyorum.. en azından meçlendikten sonra konuşmayacaksam, ki konuşmuyorum genelde.. nope diyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kozalak said: beyler patiden bağyan arkadaş denk geldi biraz önce sfasda. kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: bu öptürür mü diyorsunuz? sen degilmiydin ya vicot yaptım kolum bilmem kaç cm oldu fln diyen. sen hala netten mi düşürmeye kasıosun abi. gittiğin spor salonunda da mı yok. ne biçim iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bizi hep kandırmışlar sonu yok bu işin. önce dediler kızlar güldüren, esprili erkeklere verir. güldürdüm yetmedi. işgüç lazım parasız olmaz dediler, iş güç sahibi oldum. araban olacak dediler, aldım. en son dediler fit, atletiki kaslı erkeğe verirler. fit atletik kaslı oldum. ha bi de biara eğitimli, bilgili erkeğe tav olurlar dediler seneye doktoraya başlıyorum kabul edilirsem asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu arada instamessage da profil password girmek gerekiyordur herhal, riskli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 KillJoy said: kozalak said: beyler patiden bağyan arkadaş denk geldi biraz önce sfasda. kim? patinin ender güzel kızlarından biri. ama uzun zamandır yazmıyor patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: bizi hep kandırmışlar sonu yok bu işin. önce dediler kızlar güldüren, esprili erkeklere verir. güldürdüm yetmedi. işgüç lazım parasız olmaz dediler, iş güç sahibi oldum. araban olacak dediler, aldım. en son dediler fit, atletiki kaslı erkeğe verirler. fit atletik kaslı oldum. ha bi de biara eğitimli, bilgili erkeğe tav olurlar dediler seneye doktoraya başlıyorum kabul edilirsem asdfghj abi işi gücü, ekonomik durumu, arabası ve fit fiziği olan bi adamsan ve hala yalnızsan sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 istanbul mu? angara mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ismini vermeyeceksen merak ettirmenin alemi ne şimdi arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: bizi hep kandırmışlar sonu yok bu işin. önce dediler kızlar güldüren, esprili erkeklere verir. güldürdüm yetmedi. işgüç lazım parasız olmaz dediler, iş güç sahibi oldum. araban olacak dediler, aldım. en son dediler fit, atletiki kaslı erkeğe verirler. fit atletik kaslı oldum. ha bi de biara eğitimli, bilgili erkeğe tav olurlar dediler seneye doktoraya başlıyorum kabul edilirsem asdfghj abi erkeklere falan bak sen biraz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Dworgian said: abi işi gücü, ekonomik durumu, arabası ve fit fiziği olan bi adamsan ve hala yalnızsan sana kötü haberlerim var benim derdim farklı ya. işte takılmak, flört etmek, seks değil onlar bulunuyor. ilişki boyutuna getirememek, getirebilecek insana denk gelememek, kızların çoğunu sığ, aptal ve sıkıcı bulmak. anlayamazsınız. esh anlar beni bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imam yine çelişiyosun aq kendinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ilk post eğlencesineydi ciddiye alınınca dertleşiyoruz madem diye işin aslına girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar