masa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 RamsesII said: zamanı geriye alsam keşke, tanga damlaya denk gelsem. Neler olabileceğini hayal bile etmek istemiyorum... Şu olayı anlatmazsan ayıp edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 hahahaha abi durun ben anlatayım şimdi bi ara biz bu ramsesle takılıyoruz benim çevre binbeşyüz karı kız tamam mı şekil o biçim genciz güzeliz ben ramsesin elinden tutuyorum ortam görsün seks hayatı aktifleşsin falan biri gidiyor biri geliyor ama biri bi geliyor oturdu mu hep tanga ortada yıl 2006 2007 olsun hadi yok la belki 2009 neyse kız geldi mi bu ramses boncuk boncuk terlemeye başlıyor ama nasıl terleme heycandan 2 kelime yok devamlı motor alıcam şunu yapıcam bunu yapıcam tek dediği o : )) kız gidiyor sonra bunun çene düşüyor falan kızda bi ilgili bunla konuşuyor monuşuyor ama bu tık yok : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 olm deseydiniz ya kiza, bunun dili tutuluyo seni gorunce, bi el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Ohaaa bi saniye. Aynı damladan bahsediyoruz sanırım. Zaman aralığı da tutuyo. @Ramses Sen zamanı geri alamıyon ama zamanı geri almak zorunda kalmayanlar şu anda var ya... ÜFFFF!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 aquila said: olm deseydiniz ya kiza, bunun dili tutuluyo seni gorunce, bi el at diye. bilmeyen yok ki zaten kızların hoşuna giden o ama işte alıpta elimizle koyamıyoruz ki az da uğraşması lazımdı olmadı nasip değil işte ne yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 @Aceace hakket mi la abi kızın durumu düşünemiyorum ya tanga damla diye koca izmirde ün salmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Yani tam olarak emin değilim ama ben dokuz eylülde okurken bir adet damla vardı ve hem okulda hem de Alsancak'ta tangası sayesinde bizim aramızda gaayet popüler olmuştu. Zaman aralığı da tutuyor. (2005-2010 ama daha bir 2006-2007 civarları diye hatırlıyorum) Gerçi okula çoooook nadir geliyodu. Belki okumuyodur da öylesine geliyodur. Belki de okuyodur da okumuyodur. Bilemicem o kadarını. Ama oturduğu zaman tangasının rengini hep öğreniyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 String olm o tanga degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Senin bu konuda takıldığın kısım bu mu yani esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 izmir’de stringe tanga denir cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Ortamlarda da tanga dersiniz falan, rezil olmayin yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 tanga damlanınkiler etli oluyor string değil o yüzdne. baya tanga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Panties_styles_-_en.svg/300px-Panties_styles_-_en.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 cok lazimsa m&s de brazilian da indirim var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 ya kıcının arasına giren don işte ya ne kastınız adı ne ise ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 abi giren don diye satmaya kalksan kimse almaz sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 kadınlar alır abi her şeyi alır onlar yeter ki indirim var de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Aceace said: Ohaaa bi saniye. Aynı damladan bahsediyoruz sanırım. Zaman aralığı da tutuyo. @Ramses Sen zamanı geri alamıyon ama zamanı geri almak zorunda kalmayanlar şu anda var ya... ÜFFFF!!!!!!! kardeş instagramı varsa DM den yüriyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 UISAHODUIADHOUAHDUIOHASUIDHAUHDOSAHDOUIA Valla bende yok. İçinde kalmış anlıyorum. Olsa dükkan senin. Hem belki evlenince tangayı bırakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 pub story ney gençler la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 okey tavla pişti atarken karı düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 sabonis said: pub story ney gençler la? Abi sitesine gir bak, biraz anlatıyor. Senin medeni durumun nedir, yaş kaç? Ona göre ben sana söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 adam evli 2 çocuğu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 sabo geç bunları, sana gelmez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Sabo'nun bi kedisi bi de köpeği var. Evlat gibi seviyor. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar