Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 var evreni merak etsen ışık hızında araca atlasan gezmeye çıksan %1 i bitmeden ömrün biter. şimdi söyle sen mi büyüksün ha? hayır. evren büyük. evren. evrenin yanında bir hiçiz anlıyor musun. yanında pul kadar değerimiz yok.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yaşar ustanın kılına zarar gelsin, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş aquila hiç düşünmeden çeker vurur bizi. anlıyor musun? vurur ve dönüp arkasına bakmaz bile...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Ulan sanki herkes atmosferi geçti gitti baktı geldi, yok evren şöyle büyük böyle geniş yok sonu yok felan, gittin mi gardeşim gözünle gördün mü yoook eee, hani gözünle görmediğin tanrıya inanmıyon ya. 60lardan beri giden gelen hepi topu bi avuç insan, ne belli Amerikan-Rus ortak kararı almadıkları. Teleskopları zaten geç bi kısım zarhoşun esrarkeşin karşı apartmanı röntlediği şeyler işte, kaldı mı dokhuz!
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Eskiden her boku takan ben şimdi öyle rahatım ki.
Murray Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Ben de böyle hiçbirşeyi kafama takmamayı o kadar isterdim ki arkadaş, obsesiflik de var hastalık takıyorum, insani ilişkileri takıyorum falan. Öyle uzayda tek bir noktayım gibi bir yargıyı doğru bulmuyorum yine de, bir insanın hayatını benmerkezci sürmesi kadar doğal bir şey olamaz çünkü rolü o. Aksi takdirde insan kendini bu sefer de aşağılamaya, sistemin ona dayatacağı rolü üstlenmeye gider. Denge olacak abi, insan bazı konularda kendine önem verecek bazı konularda vermeyecek. Bu dengeyi kuramayanlar zaten ya depresif, takıntılı oluyor ya fanatik.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 SNA1L said: terapiste git konuş rahatla abi Ondan sonra fatura strese sokabilir :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Salvia Divinorum'u rabbit hole eşliğinde alırsan zaman ve mekanı kaydırıp bir solucan deliği içerisinde evrenin en uzak köşelerine seyahat edebilir, ufkunu genişletebilirsin. Dene derim...
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Önce bu forumdan başlaman gerek. Trolleyenleri absorbe edebildiğin kadar özgüven point kazanırsın.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Suark said: Astronomiyle uğraşmak bu. bi de arada lsd yapıştır.
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 darkwingduck said: para demeye gelmiştim denmiş. evet evet kesinlikle para.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 allahu akbörk gerekli. sevdiğin biri mi öldü? sorun değil cennete gidecek daha mutlu olacak. fakir misin? hiç problem değil cennette herşey full + full. biri size kötülük mü yaptı? allahından bulur boşver. kızınıza tecavüz mü ettiler? tecavüzcüsüyle evlendirin gitsin.
Öne çıkan mesajlar