Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ne cini ya ruh diye bişeye bile inanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ALLAHA İNANMIYORSUNUZ AMA O ASLINDA TABU-TEMSİL ALLAH YARIL DEDİ DENİZ YARILDI iki cümle arasındaki farkları bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 of garbagemış allah belamı versin oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 k1nJo said: neden abi? paralel evrenlere de inanıyor olabilirsiniz bizim göremediğimiz boyutlarda yaşayan varlıklara da, cinlere de. merak ediyorum ve soruyorum nesi garip bunun? bizimkilerle kesişen veya üst üste binen daha fazla veya daha az boyutlu evrenlerde yasayan sentient canlılar teoride mümkün evet, ama cinlere nedne ianıyım be. bu acıkamayla cin aynı sey dielki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ooo inanç tartışması alırım bir dal. abi neden garbage. bu arada Allah var beyler. bir sınır olması iyidir. bir sınır yoksa hiç sınır yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 2 adet cin fotoğrafı arkadaşlar lütfen dikkatli açın +21 http://2.bp.blogspot.com/-FmZfYPBP6to/UReh9rDayII/AAAAAAAABaQ/yB6P-mi6lD4/s640/etiCin2.JPG ayrıca her galaksinin bir adet sahibi var,ve bunlar türkmüş eskiden,evreni bunlar yönetiyo,her galakside birer başgan var.Geçen galaksilerbirligi maçına gittik mesela,herifler zaman-mekan tanımadan bi goller atıyolar şaşarsın bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 cinlere inanmayan arkadaslar, DABBE yi de mi izlemediler? cidden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://i.imgur.com/Suq23Q3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ben dabbeyi izledim,hatta bi arkadaş grubu gitmiştik zamanında,film o kadar saçma ve komik gelmiştiki bazı sahneler falan banyoda telefon bilmemne,boktan filmdi yani sdggdsgsd baya güldük bütün film,millet bize uyuz olmuştu.Bizde sizmisiniz lan bize surat asanlar? dedik ,hemen çıkışta bizim timuçin abiyi çağırdık (kendisi lord) abimiz geldi hemen lordluğunu yaptı,arkasından bunla beraber gelen 70 tane atlı ve 30 tane okçu bütün sinemadan çıkanlara saldırmaya başladılar,kadın çocuk yaşlı ayırmaksızın hepsini katlettiler,timuçin abi saolsun o gün öyle yırttık ordaki olaydan.Tabi bu olayın üstüne bizi gergedanına bindirdi ve modaya ali ustaya götürdü dondurma yemeye,bütün atlıları ve okçularıyla beraber,bütün sahili askerler kapladı ve hepsinin elinde dondurma gün batımını izledik hep beraber moda sakinleriyle,bu arada atlarda çok susamıştı hemen aşşada bulunan denize koştu kamiller,ama tuzlu su olduğu için bi dil atıp geri çıktılar,tüm bunlar olurken timuçin abi geldi ve kulağıma fısıldadı "artık inanıyorsun değil mi?" bende evet dedim.Arkadaşlarla evlere dağıldık,eve giderken yolda bi tane sümüklüböcek gördüm sümüklüböceği aldım ve sümüğünü sildim,ardından tekrar yere bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Astral seyahate çıkaracak cinleri görenler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bingildak said: http://24.media.tumblr.com/79ead98547ecd05d94f5f9498bfb1a5a/tumblr_mwt1pfKXL81rqf5p6o3_400.gif ne rol kesiyo be abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://img.izifunny.com/pics/20110916/640/baby-exorcism._1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 vivavale said: bu arada Allah var beyler. bir sınır olması iyidir. bir sınır yoksa hiç sınır yoktur. hiç sınırın olmaması neden kötüdür. eğer allaha sırf sınır olsun diye inanıyorsak demek ki sınırı kendimizi koyuyoruz. neden kendimize sınır koyuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 PAtide allahsız gün geçmiyor ki arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Gunese tapiyorum hem somut hem yararli hemde korkutucu her sey var.. Atalar dogru yoldaydi sonra ateistler gibi dinciler geldi is yolundan sapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 GONDARCENGIZ said: 2 adet cin fotoğrafı arkadaşlar lütfen dikkatli açın +21 http://2.bp.blogspot.com/-FmZfYPBP6to/UReh9rDayII/AAAAAAAABaQ/yB6P-mi6lD4/s640/etiCin2.JPG ayrıca her galaksinin bir adet sahibi var,ve bunlar türkmüş eskiden,evreni bunlar yönetiyo,her galakside birer başgan var.Geçen galaksilerbirligi maçına gittik mesela,herifler zaman-mekan tanımadan bi goller atıyolar şaşarsın bilader asdf güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 XX said: Baslamadan kilitlensin lutfen neden bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 allah sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 NERDE OKUDUN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Kim inanıyor kim inanmıyor diye anket mi yapılıyor fişleme mi? Geç..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ciddi bişey sorcam. İnanmayanlar bilimsel olarak açıklanamayan şeylere henüz o noktada değiliz gözüyle mi bakıyolar merak ettim. hani atıyorum 1600 yılındaki tıpla şuanki tıp çok farklı yerdeler gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 allaha inanmamak, inkar etmek=bilime, tıpa tapmak değil. ikisini reddeden de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Biyik said: allaha inanmamak, inkar etmek=bilime, tıpa tapmak değil. ikisini reddeden de var. Bilinmeyeni ne olarak düşünüyolar peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hangi bilinmeyen? bilinmeyen şeyi nasıl bilebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar