quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Meta değişti hunter yüzünden zaar, herkes taunta abanan shaman deckine geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 çıktım bana loss verdi abv bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 huntarla kapışıom 1 hp kaldı mageleyim,ortada 4/4 2/2 minion var benim 2 tane asdasd,ipnedede 1/1 +1 veren iti,9 manadayım alex vardı zaten koydum 15 hp i bastım asdasd üstüne öbür el bide pyro çaktım ağlattım oçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Patidaşlarım, Hearthstone turnuvamızı bir kaç saat önce duyurduk, kayıtlar dolmak üzere, sizle paylaşmayı unutmuşum hemen belirteylim. Kayıt ve kurallar burdan: http://www.aliveingames.com/32-aliveingames-hearthstone-turnuvasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Sinir kat sayım artmaması için ranked oynamıyorum. Daily yapıp çıkarım. En kısa zamanda nerf gelir de oyun eski haline döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 1 tane legendary yok neyle gireyim ansfsdf ama iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ipad versiyon cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 2.lik ödülü 1.den daha iyi asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 amanin bovv http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/13665269?utm_content=external-sso&utm_medium=other&utm_source=App bu ne abi mass damage'im yoksa ne yapcam https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/PTZ867JLR16W1397005005104.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 slm ben nııb'ım yeni başladım dümdüz yardıyım mı grşrz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 daily questleri internetten buldugun basic decklerle bitirirsin rahat oyun başı... gold harcama yani arena yaparak harca ama mutlaka youtube'dan arena yapan adamların video sunu izle. Kart secimi balance vs... için. Biraz öğrendikten sonra yardır arenaya... bu da bizim milli arena kart secimi sıralamamız. Her zaman dogru bir sıralama olmuyor ama yeni başlayanlar için ideal https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Masticore said: amanin bovv http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/13665269?utm_content=external-sso&utm_medium=other&utm_source=App bu ne abi mass damage'im yoksa ne yapcam https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/PTZ867JLR16W1397005005104.jpg Bu kartlar sadece adventure mode için geçerli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 battle.net'ten alıntı: Once you earn these cards, you can start playing with them in your decks right away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Turnuva aente said: Patidaşlarım, Hearthstone turnuvamızı bir kaç saat önce duyurduk, kayıtlar dolmak üzere, sizle paylaşmayı unutmuşum hemen belirteylim. Kayıt ve kurallar burdan: http://www.aliveingames.com/32-aliveingames-hearthstone-turnuvasi.html GONDARCENGIZ said: 2.lik ödülü 1.den daha iyi asfasf nub cengiz katıldın mı? bu arada 2. lik ödülü birden pahalı değil, ay sonuna kadar steelseries ürünleri indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Dynun said: slm ben nııb'ım yeni başladım dümdüz yardıyım mı grşrz Ahah noob gel seni biraz döveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 katılmıcam şimdi buna fakirler kazansın üç beş bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Osirix said: battle.net'ten alıntı: Once you earn these cards, you can start playing with them in your decks right away. Oha abi çok saçma değil mi? Çok absürt kartlar var orada. Neyse hunter deck'lerinden kurtuluruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 önerisi olan var mı? legendary için dust kasıyorum daha çok var ama 1600 olunca yapcam bi tane. en uygun legendary ne olur bu deck için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 alakir tabi nolcaktı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ayrıca forked lighning ne abi 2 tane almışın bi de lightnin stormun neyine yetmio sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 lightning boltuda 1 yap. eccik encin al neyle dövüceksin adamı aco falan güzelde mesela 1 tane yeter, onun yerine git dark iron al yeti falan bile alsan daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Forked lightningleri sallayıp flametongue ve feral spiriti ikileyebilirsin. Acolyte, frost elemental, demolisherlar ve cobra yerine de argent squire, argent commander, unbound elemental falan koyabilirsin. İki mana tide da fazla bence bi tane stormforged axe kullanışlı oluyor. Legendary içinde Thalnos iyi ama oyun çevirme olayı ötekiler kadar olmadığından yapmak istemezsin muhtemelen. O yüzden ragnaros en iyi seçenek gibi daha çok decke girer al'akir yapsan başka yerde kullanamıcan. Bide win more kartı ama bloodlustta sıkıştırabilirsin bir tane. Board kontrol aldığında oyun bitiriyor ama gerideykende kart ziyanı tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Android'e ne zaman çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 tek merak ettiğim soru bu zaten offss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar