Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Evet arkadaslar, esime yeni telefon vermis vodafone, 10 aylik HTC one fazlaya cikti. Garantisi faturasi falan var. Telefon Almanyadan alinma, isteyene kayitli 800, isteyene kayitsiz 650 tl. 23 nisan - 21 mayis arasi Turkiyede olacagim, Izmir ve mersine istenirse elden teslim ederim. Baska yerlere kargo yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 fiyat cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 öğleden sonra falan satılır bu :p iyi satışlar dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Teklifler var, kayitsiz alacaklari ve elden teslimi tercih edecegim, ugrasmamak adina. Belirteyim de sonradan ilk ben istemistim falan olmasin. Tamam anlastik demeden kimseye soz vermiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ceplerini bi yoklasana hacı G2 falan da çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 kayıtsız olunca burda kullanılmıyor heralde telefon ? nasıl kayıt ettiriyoruzkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Kayitsiz kullanilmiyor. Son bir ayda fln yurtdisina cikip girmis ve 2 yilda bir kullanabilecegi kayit hakkini harcamamis birinin pasaportu lazim. Sonra vergi dairesine para veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ha bu arada kayıtlı istersek , 800 liranın içinde bu vergi idaresine verilen ücret dahil dimi? Birde almanya vodafone cihazlarının garantisi türkiye vodafone da geçerli oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 kayıt olayı baya sıkıntılı ya. eşinde dostunda veya sende giriş çıkış yoksa birinin pasaportu üzerine kaydettirmen gerekiyor. parasını veriyorsun o problem değilde asıl problem ilk işlemden sonra telefon açılıyor. yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay sonra kontrolleri yapılıyor eğer doğru yapılmadıysa işlem telefon tekrar kapanıyor. verdiğin para çöpe gidiyor, telefonu da kullanamaz hale geliyorsun. alengirli işler yani, dolandırıcılık dönüyor fena bir şekilde. benim htc'de usa'den geldi, kendi pasaportumun tarihi yetişmediği için araştırmıştım içim bayıldı sonunda bekledim 2 ay sonra kendim girdim çıktım öyle kaydettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj yolladım. Elden kayıtlı almak için. Telefonda htc one in kronik sorunları varmı? Kamera ekranının pembelesmesi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 telefonu esim kullaniyor, herhangi bir sorun yok benim bildigim kadariyla. Kayitsiz almak isteyen bir arkadasla konusuyoruz, o bi neticelensin sana donecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 aa bende mesaj atmıştım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Önce ben yolladim:) hem elden alma teklifi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hayır ben ben asdasdaf.Sen mesaj yolladığım yazdığında, ben çoktan ö.m. atmıştım. neyse artık cüzdanı kabarık olan kazansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Açık arttırmaya mı başlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Dark_soul 1 saat daha önce yazmis :) miyaw Mersin'de elden alirim diyor aciklik getireyim konuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ele vermek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 fiyat cok iy iderken goreceli olmus biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Chastor da kayitsiz alirim demis :) cok kafam karisti su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 fazla naz aşık usandırır vereceksen ver birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 23 nisanda geliyorum zaten Turkiyeye. en erken o zaman verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 htc one m7 mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ya iste gecen sene cikan, m8 degil bi eskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 dark soula sattim, ilk ciddi mesaji o atti miyaw kusura bakma artik sen de 1 saatle kacirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar