GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 1. sezon 6. bölüm shevqili qünlüq bqun yine cayıma tuz atarlar qorqusuyla dershaneye qitmdm .s .s cartoon networqde ben10 oynuodu onu izledm. sonra face qrdm qözde hala arqdaslık isteqimi qbul etmemiş .s ve baktm zayn maliq ile evli olaraq yapmış .s ben qim bu a.q dedim. sonra bqtm one direction'ın üyesymş .s inqilizmiş ama aynı urfalılara benzyr .d bhende saçımı onunqi qibi yapcm .s sonra dşndm ve aqlıma fiqir qeldi bende 1d hesbı açacaqtm, ve açtm profil resmime zyn'ı qoydm eqledm hemn qbul etti .d ve sa fndş yazdm son durumumu bqn yazdı bende beqndm, en choq hanqi sarqısını sevdqmi sordu qonustuq öyle .d sonra ana sayfamda bi shey gördm .s qözde rızanın durumunu bqnmş . rıza yenil hesp açtı snrm .s şey yazmştı .s kalbinde yer yoksa güzelim ayaktada giderim allahm nerdn buluyor bu sözleri yha .s bende hmn qooqle'a qzl asq sözleri yazdm ama qözde bqnmedi benimde moralim bozuldu .s .s 1. sezon 7. bölüm shevqili qünlüq bqn yine pazartsi .s duvarıma qalqtıqm qibi of yine pazartesi .s yazdm tabletimi alıp yola chıqtım .s yolda zikşen laqm fareleri qördm telefonun qamerasıyla ceqip sınıftqilere izletecektim 1 saat boyunca cheqtm hala ayrılmadılar o qadar qeyifle izliyordum oqulu tamamen unutttum taş attım erkeq farenin pipisine qeldi yarısı içerde qaldı yarısıda dişi farede .s oqula qeç qalınca çöp toplattılar bende topluyomuş qibi yapıyodm neyse oqula qittim herqes rızanın oquldan atılmasını qonuşuodu ben aqsine qonuyu deqistirp videoyu izlettip telefonu alıp qaçtı piçler qızlara izlettirdiler qözde de qördü pis sapıq .s dedi sanırm artıq benden tammn soqudu .s ve sanrm beni artıq hayvan sapıqı sanyr .s nese oquldan chıqtıq eve doqru qittm .s faqe hesabmdn qendi hesabmdaqi pylaştıqlarımı bqndm .d .d eleqtriqler qesildi sonra .s rıza ile qözde arasnda ne var acaba die düsünmeye başladm .s nese elqtriqler qeldi aqsam yemeqnde qarnı yarıq vardı .d biz sınıftaqilerle hep bunla qarnı yaraq die dalqa qecerdiq .d ilq bnm fkrmdi tabi .d nese fb ts maçı vardı onu izledim sonra yattım .s 1. sezon 8. bölüm shevqili qünlq buqn normalden bir qün erqnden qalqtm .d nedn mi sevqili qünlq buqn nobtçym xd xd sınf defterini alacm hemde nöbetçi qolluqu ile choq qarizma lan .d erkendn kalktm sachıma 2 avuc jole süreceqtm jole qalmamış bhende yumurta sürdm sonra tuvalet kaqıdını alıp qoluma sardm .d ayna qarsında prova yptm nöbetçi qolluquymuşcasına dvrndm en iyi poz nasl duruo ona baqtm ve en iyl elim belimde duruomuş .d nese servs qeldi sabah olmasına raqmen hava qavur amı qibi yanıodu .s .s nese oqula qittim qözde tenefüse chıqmazdı qenelde birr umt beqledim ama chıqmadı .s nese son ders defteri almaya qittim baqtm oraya dqr nöbetçi qidiodu .s yalvardm qabul etmedi bhende 5 lira vrdm qarsılıqında defteri ben alacaqtm sınıfa artist bi hareqetle qrdm qözdeye baqtm ama o telefonuna baqıodu .s nese bn chıqısa qittim herqes chıqıodu sınıfın en piç chocuqu olan emre elinde simitle kafama baqaraq yürüdo ve elindeqi simiti qafama banıp aqzına attı .s qafama sürdqm yumurta sıcaqtn pişmişti .s herqes bana qüldü .s ordan uzaqlaşacaqtımqi rıza ile qözdeyi qördüm rıza chıqısta beqliomuş qözdeyi 2 şey üst üste qeldi eve qeldiqm gibi bu satırları yazdm kötü bi qündü ve ben uyuyacm i qünler qnlüq .s 1. sezon 9. bölüm shevqili qünlüq .s kötü bir qecen qünün ardındn slm .s dün choq qötüydü yetmdi qabus qördm .s rüymda rıza yendn oqula baslıyordu .s qözdeyi ders çalışmaq icn eve davet edyrdu .s ben ona aqlarkn emre gelip simidi qafama bandırıp bu omlet bir hariqa dstm diodu .s bunu share'da qörmştm ordan aqlıma qirdi .s share demisqn rüyamn devamında share bnm resimleri paylaşıp beni rezil ediodu .s nese qabustan uyandm .s o yumurta faciası bidaha basıma qelmsn die eve 20 tane jole aldm .s hershey üst üste qeliodu .s berbt qünler yasıodum .s sırf qözde bana baqmıo diye ateist olmayı bile düşndm .s ama olursam annem beni terliqle döverdi .s hem feme qidiyodm .s hocalarda qızardı .s bi qaç deişiqliq yapmalıydm .s deqisiqliqe prfl resmime v for vendetta resmi qoymaqla başladm havalı duruodu .d hernese qünlüq bqn erqendn uyanıp bunları dşndüm .s sonra oqula qittim ve deqisiqliq olsun diye qıravatı assa cheqtim. oqula qittm piç emre baqıp baqıp qülüodu .s yanında qızlar olmasa dövrdm ama nyse .s ilq 2 ders bedendi .d herqes futbol oynuodu ben ve samet qızlarla voleybol oynuoduq .d ztn voleybol oynayan erqeqler qızlarla yqınlaşmaq için oynarlar .d bide futbolda hep bheni qaleye sokuorlar .s bhende ibneliqine çalıma qiriom .d 3 qol yiyen normalde qaleden cıkar ama bn yiyince oyundan chıqarıp yerime qözlüqlü, sınıfın en sessiz chocuqu, en önde oturan ödevleri hep o hatırlan tip olan mustafayı oyuna alıorlardı .s qenelde sonradn oyuna qiren hep o tipler olur .d bn ona mustafa mısır qafa diodum xd xd nese qözdeye jest yapmaq için voleybolda qözde ile aynı taqımdaydm .d bu arada onun 2 qün sonra doqum qünü ona one direction tişörtü alacam .d nese bn tüm sayıları qarsılayınca aferin dedi bana .d o an heyecndn ne diyecemi bilemedim ve sanada dedim aqzımdan tüqürüq chıqtı qözdenin suratına qeldi ve qosaraq lavaboya qitti bhende arqasında qostum bende qızlar tuvaletine qirince cıqlık attı müdür yardmcısı olum napıon burda dedi bhende tuvaletleri qarıstırdm diyince qözde qüldü .d .d dışarı chıqınca qözdedn özür diledm sorun dql dedi qülereq .d o an dünyalar bnm olmuştu .d .d nese son 4 ders boyunca baqıstıq baqıp baqıp qülüodu ders chıqısında takip ettim yine rıza chıqısta beqliodu bnm servis qalmaq üzereydi .s camdn baqaraq uzaqlastm .s yarn onları taqip etmeye qarar vrdm .s buqün bunlar oldu sevqili qünlüq. i qeceler 1. sezon 10. bölüm shevqili qünlüq .d buqün büyüq qün .d rıza ile qözdeyi taqip edecm ama önceliqle oqula qitmem lazım .d servise bindm oqulda qözde ile aynı sırada oturuodm sınıftaqi pic erqeler "ooo" cheqmeye basladılar .d .d artıq bnm arqadaslıq istqimi qabul etmişti ona share'da qördqüm esprileri yapıodum .d qülüodu .d aramız baya iyiydi .d nese dersler bitti ben saqlanaraq taqip edeceqtim qözde ile rızayı caddenin qarsısından onları izliodum konusharaq qidiodu qıza meybuz ısmarladı faqir pic .d .d ben olsam maqnum alırdım .s ah qözde ah .s nese ztn yarın doqum qünü .d sonra internet cafeye qitiler tüm masalar doluydu .s ama aman allahm tek bos masa 6'ydı .s qorqunç diyaloqlarn olduqu masa .s masa 6'ya doqru ilerleyince bir sessizliq oldu bir teq qözde ile rızanın sesi qeliodu .s tam onlar baqacaqqen ben eqildim .s nese cafede tüm diqqatler bnm üstümdeydi bnm bir an önce parayı qasaya vermemi beqliorlardı .s nese ben actım youtube'a amatör arabesk rap yazdm ve chıqan ilq şarqıyı dinledim onları seyretmeye basladım nese aralarında bir qonusma qectiqini farqedince sarqıyı durdurdm qözde rızaya sis atmasana be salaq .s diodu .s evet cs oynuyorlardı ve rıza herzamanqi piçliğini yapıodu .s nese bunlar chıqtı hemen arqasından ben chıqtım .s ve parayı kasaya uzatırqen "abi masa6" dedim ve o an kahkaha qoptu qafede .s nese bunlar parqa doqru qitti bi banqda oturuorlardı .s naptıqlarını anlamam lazımdı duvar arqasına qizlendim ve bu piç rıza qözdeye idda oynamayı öqretiyordu o an beni qülme qirizi tuttu sesi duyunca bunlar qafasını cevirdi bende tam uzaqlasırqen qedinin kuyruquna bastıp ve qedi mauv dedi ve önlerine sıcradı sesin qediden chıqtıqını sandılar .d nese ben qözdeye one direction t-shirtü almaya chıqtım qüzel bitane aldm .d ve eve qeldim, bqun bunlar oldu shevqili qünlüq yrn qörüsürüz .d alıntıdır fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 turkce versiyonu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 choq ii yaf defamını beql1orm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Çok mu arıyorsun böyle şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bozacının şahidi şıracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://i.imgur.com/dMDdQOI.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 inyormaynd said: Çok mu arıyorsun böyle şeyleri? bi tane sorunlu tanıdık paylaşıyo ondan araklıyorum maksat eziyet olsun siz değerli pati üyelerine dfgsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 choq shekik haniy dhevamı phan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Aiko said: http://i.imgur.com/dMDdQOI.gif kıyamaaaaaaaaaaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Benim okuduğum lise lise değil miydi diye düşündüm uzun uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar