Loxias Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sabah bi 30-40 dk oynadım. Engine DayZ'den bin kat stabil gibi. Crafting çok iyi. Optimizasyon çok iyi. Tek korkulan tarafı P2W olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mosquito said: ya crowbar bulan varmı? hiç denk gelmedi craft için lazım ya ben crowbar buldum bikaç kere de, wrecked car'lardan metal salvage ediyomuşuz crowbarla, nasıl ediyoruz bulamadım. vuruyorum arabaya bişey olmuyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ya millet point blanktan çatır çatır headshot atıo bana okla, ben geceremedim bi türlü ya sopaliolar cok fena beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tiLi said: moriarty said: yama nerde kaldin abi iknaya gelmedin oyunu alalim diye asdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Büyük ön yargım var benim bu tür oyunlara karşı. Maksimum 1 hafta oynanır sonra bayar ya. Ne yapılabilir en fazla. Neden bu kadar hype döndü onu da anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Loxias said: Sabah bi 30-40 dk oynadım. Engine DayZ'den bin kat stabil gibi. Crafting çok iyi. Optimizasyon çok iyi. Tek korkulan tarafı P2W olur mu? p2w olayını çözdüler gibi, yorumlar eski biraz. ilk dakika yorumları olduğundan insanlar ağlıyor. Birde milletin dötü kalkmış. Burnu havada çok yorum var. Kendi forumlarındaki konuları bir kontrol et. Orada airdrop ile ilgili patch notu ve birisinin yeni airdrop hakkındaki yazısı var. Mosquito said: ya millet point blanktan çatır çatır headshot atıo bana okla, ben geceremedim bi türlü ya sopaliolar cok fena beni Birisinin elinde ok görürsen söyle indirsin abi. Acıma yan öylelerine arkanı döndüğün anda vururlar. Yayı geren birisine vurursan bir tane yayın şarjı bozulur. Birazda pratik gerekiyor.. 100 metre öteden çatır çatır oklarla vuran oldu beni. Millet manyamış. Ben 10 metre ötemdeki zombinin kafa animasyonu yüzünden ıskalıyorum.. :D Pratik gerek... Şu loot işi düzelseydi millet cloth için birbirini öldürmeyi azaltırdı. Umarım o patch henüz gelmemiş patch in notlarıdır (loot drop hedesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 öldürdüğüm zombilerin içinde anahtar ve not buldum, şu şu bölgenin içinde şurada chest var orada kullan lootu al tarzı. Radyo istasyonunun orada olduğunu söyledi, gittim, 2 tane adam vardı saklanıp gitmelerini bekledim, gidince chestin üstünde kullandım ama boştu. herhalde o 2 adama da düştü aynı şey ve lootladılar :/ hoşuma gitti ama bu zombilerden loot chest location ve anahtarı çıkması olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 rexr0th said: Aynı adamın Dayz review'i var mı ? Eğer Dayz'i savunuyorsa direkt yanlı diyebilirsiniz. Haklı oldukları konular var ama öldürmüş. Şuan ki haliyle oyun Dayz'in en azından ilk haline göre ( çıktığı günden itibaren oynamıyorum çünkü) bin kat daha iyi ve zevkli. Bu adam genelde hakkını veriyor reviewlerin, yorum yapmış son patchlerden sonra h1z1 yeni review yapıcam bazı şeyler düzeldi demiş. Dayz videosu da var onun da kötü yanlarını eleştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ormanın ortasında bi elemanın wooden shackine denk geldim. kapıyı kırıp, bi baktım adam baya zula yapmış. resmen ihya oldum. hemen öncesinde de yeni doğmuşken sırt çantalı bi adamla ok kapışması yaptık, öldürdüm adamı şansa adamdan hunting rifle backpack fln gırla loot çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 millet o chestten deli loot almış.LINK Xenocide said: öldürdüğüm zombilerin içinde anahtar ve not buldum, şu şu bölgenin içinde şurada chest var orada kullan lootu al tarzı. Radyo istasyonunun orada olduğunu söyledi, gittim, 2 tane adam vardı saklanıp gitmelerini bekledim, gidince chestin üstünde kullandım ama boştu. herhalde o 2 adama da düştü aynı şey ve lootladılar :/ hoşuma gitti ama bu zombilerden loot chest location ve anahtarı çıkması olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ahahah reddit yorumlari komediymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hadi be kaçırdım desene o lootu :/ oralarda log out oldum acaba tekrar girip denesem respawn olmuş mudur? ya da o key düşünce o bölgeye ayrı bi chest mi spawn oluyor nasıl işliyor ki acaba sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tabi canım adamlarda aynı yerde spawn olacak şekilde ayarlamıştırki daha rahat sömürülsün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ya bende de pisspot water tower altında chest var diyen bi mektup buldum ama pittpot water towerı bulamadım nerden bulcaz ki bunu şehrin yanındaki su deposunda yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 şu işini görürmü bilmem ama : http://mica.io/H1Z1/map.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hehe abi chesti açıp, içine anahtarı koyup, kapatıp açman lazımmış. eğer anahtar duruosa aynen tekrar dene bi. şurda gösterio ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=awE9idr0k_8 Xenocide said: öldürdüğüm zombilerin içinde anahtar ve not buldum, şu şu bölgenin içinde şurada chest var orada kullan lootu al tarzı. Radyo istasyonunun orada olduğunu söyledi, gittim, 2 tane adam vardı saklanıp gitmelerini bekledim, gidince chestin üstünde kullandım ama boştu. herhalde o 2 adama da düştü aynı şey ve lootladılar :/ hoşuma gitti ama bu zombilerden loot chest location ve anahtarı çıkması olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 haa bak bunu yapmadıydım. deniyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 denedim, olmadı. sistemin nasıl çalıştığını bilmiyoruz tabi. Key birden fazla kişiye düşüyor, ilk gelip açan alıyor lootu gibi bi durum var ama illaki oradaki chest lootun respawn olması lazım. Benim 3 gün önce düşürdüğüm anahtar respawndan sonra işe yarayacak mıdır? BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİŞEY BİLMİYOM AKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 yok ya öyle bişi yok hatta millet campliomus oraları anahtarı içine koyup, kapatıp açınca yada bikaç saniye sonra loot gelio işte. chestin doğru chest olduğundan emin misin yerinin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 VP'deki radyo istasyonunun altında diyor key'de, K69 FM Radyo denen bir yere geldim, küçük bi kulübenin içinde chest var. hatta ben geldiğimde bi adam daha vardı orda, onda da key varmış ama ikimiz de başaramadık. aslında anahtarın üstünde "chest antenin tam altında" gibi bişey diyor ama antenin altında değil chest, yanındaki kulubenin içinde. o Veshan's Peak'de başka anten var mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 lirik tam bir sayko ya adama iyi davranıyo adam arkasını döndümü oklayıp öldürüyor hahaha off çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 more hype pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Killing them softly Curunir said: lirik tam bir sayko ya adama iyi davranıyo adam arkasını döndümü oklayıp öldürüyor hahaha off çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 şu yay işi çok tehlikeli ya.. milletin elinde gördüğüm zaman arkamı dönemiyorum. Anında gerip sokuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 şu streami izliyorum http://www.twitch.tv/itmejp adamlar düzeni kurmuş araba parçalarını da halletmiş 3 kişi dolanıp geleni gideni öldürüyorlar off ne komediler donuyor oyun zevkli ya birde sanırım bug var araba yan yatıp sürüklenince patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar