Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Loxias said:

Sabah bi 30-40 dk oynadım. Engine DayZ'den bin kat stabil gibi. Crafting çok iyi. Optimizasyon çok iyi.

Tek korkulan tarafı P2W olur mu?

p2w olayını çözdüler gibi, yorumlar eski biraz. ilk dakika yorumları olduğundan insanlar ağlıyor. Birde milletin dötü kalkmış. Burnu havada çok yorum var. Kendi forumlarındaki konuları bir kontrol et. Orada airdrop ile ilgili patch notu ve birisinin yeni airdrop hakkındaki yazısı var.

Mosquito said:

ya millet point blanktan çatır çatır headshot atıo bana okla, ben geceremedim bi türlü ya sopaliolar cok fena beni

Birisinin elinde ok görürsen söyle indirsin abi. Acıma yan öylelerine arkanı döndüğün anda vururlar.
Yayı geren birisine vurursan bir tane yayın şarjı bozulur. Birazda pratik gerekiyor.. 100 metre öteden çatır çatır oklarla vuran oldu beni. Millet manyamış. Ben 10 metre ötemdeki zombinin kafa animasyonu yüzünden ıskalıyorum.. :D
Pratik gerek...

Şu loot işi düzelseydi millet cloth için birbirini öldürmeyi azaltırdı. Umarım o patch henüz gelmemiş patch in notlarıdır (loot drop hedesi)
Sosyal ağlarda paylaş

öldürdüğüm zombilerin içinde anahtar ve not buldum, şu şu bölgenin içinde şurada chest var orada kullan lootu al tarzı. Radyo istasyonunun orada olduğunu söyledi, gittim, 2 tane adam vardı saklanıp gitmelerini bekledim, gidince chestin üstünde kullandım ama boştu. herhalde o 2 adama da düştü aynı şey ve lootladılar :/

hoşuma gitti ama bu zombilerden loot chest location ve anahtarı çıkması olayını
Sosyal ağlarda paylaş

rexr0th said:

Aynı adamın Dayz review'i var mı ?

Eğer Dayz'i savunuyorsa direkt yanlı diyebilirsiniz.

Haklı oldukları konular var ama öldürmüş. Şuan ki haliyle oyun Dayz'in en azından ilk haline göre ( çıktığı günden itibaren oynamıyorum çünkü)
bin kat daha iyi ve zevkli.

Bu adam genelde hakkını veriyor reviewlerin, yorum yapmış son patchlerden sonra h1z1 yeni review yapıcam bazı şeyler düzeldi demiş.
Dayz videosu da var onun da kötü yanlarını eleştiriyor

Sosyal ağlarda paylaş

ormanın ortasında bi elemanın wooden shackine denk geldim. kapıyı kırıp, bi baktım adam baya zula yapmış. resmen ihya oldum.
hemen öncesinde de yeni doğmuşken sırt çantalı bi adamla ok kapışması yaptık, öldürdüm adamı şansa adamdan hunting rifle backpack fln gırla loot çıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

millet o chestten deli loot almış.

LINK

Xenocide said:

öldürdüğüm zombilerin içinde anahtar ve not buldum, şu şu bölgenin içinde şurada chest var orada kullan lootu al tarzı. Radyo istasyonunun orada olduğunu söyledi, gittim, 2 tane adam vardı saklanıp gitmelerini bekledim, gidince chestin üstünde kullandım ama boştu. herhalde o 2 adama da düştü aynı şey ve lootladılar :/

Sosyal ağlarda paylaş

hehe abi chesti açıp, içine anahtarı koyup, kapatıp açman lazımmış. eğer anahtar duruosa aynen tekrar dene bi. şurda gösterio ayrıca

http://www.youtube.com/watch?v=awE9idr0k_8

Xenocide said:

Sosyal ağlarda paylaş

denedim, olmadı.

sistemin nasıl çalıştığını bilmiyoruz tabi. Key birden fazla kişiye düşüyor, ilk gelip açan alıyor lootu gibi bi durum var ama illaki oradaki chest lootun respawn olması lazım. Benim 3 gün önce düşürdüğüm anahtar respawndan sonra işe yarayacak mıdır?

BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİŞEY BİLMİYOM AKE
Sosyal ağlarda paylaş

VP'deki radyo istasyonunun altında diyor key'de, K69 FM Radyo denen bir yere geldim, küçük bi kulübenin içinde chest var. hatta ben geldiğimde bi adam daha vardı orda, onda da key varmış ama ikimiz de başaramadık. aslında anahtarın üstünde "chest antenin tam altında" gibi bişey diyor ama antenin altında değil chest, yanındaki kulubenin içinde. o Veshan's Peak'de başka anten var mı ki acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...