Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 token şunları vreiyormuş, oyun mekaniklerini hiç bilmediğim için kesin bir şey diyemem ama kağıt üstünde bazı şeyler p2w duruyo said: Able to learn up to 2 attributes simultaneously - Reduced Market commission fee (30% {img white_right_arrow 16 16} 10%) - Able to list up to 5 items on the Market - +3 increased character movement speed - +20% EXP from hunting monsters (Stacks with the EXP Tome effect) - Able to use Premium Gestures - Increased maximum buff count - Able to use Personal Trade up to 30 times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 en baştaki dışında benim gözüme batan bişey olamdı. Diğerleri her f2p oyunda var zaten, patron status falan adı altında. https://forum.treeofsavior.com/t/tip-for-queue-3/157385 Bu arada şöyle bi bug var login ekranında, sürekli log out log in yaparak queue time'ı baya 1500lerden 50'lere falan indirebiliyosunuz bi 10-20 kere yapınca. Oluyo cidden. Orda adam log out olamdan sadece channel değiştirerek de oluyo demiş ama ben sadece log-out log-in spamlayarak girdim, channelı her seferinde farklı seçiyo zaten otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 +3 movement speed, increased max buff amount. zaten premium almak zorunda bırakır adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Bu arada yeni başlayacak olanlar team name'ini düzgün seçsinler, account name gibi bişey o. Orda yazmıyor ama değiştirmek de paralı. Forumda dikkat etmeyip de myteam falan yazan bissürü adam var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Mortis said: oyun p2w das AĞIR P2W hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Müzikler inanilmaz güzel yalnız. Crystal mine diye biyere gönderdi quest, bildiğin techno/trance music çalıyor içerde. Şaka değil, böyle bi soundtrack olamaz, ağzım açık kaldı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oyunda blacksmith falan olmak var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Oyunda sadece crafting ve ticaret üzerine yoğunlaşabileceğiniz classlar mevcut. Bildiklerimi koyayım buraya; http://www.tosbase.com/game/classes/Pardoner/ http://www.tosbase.com/game/classes/Squire/ http://www.tosbase.com/game/classes/Alchemist/ Bunlar benim wikiden gördüklerim. Bunların dışında skilleri belli olmayan, keşfedilmemiş gizli classlar falan var. Daha fazla vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 şu oyunu oynamayıp gram bilgisi olmayıp p2w diyenlerden oliyim dedimde asdf silesim geldi yazdığımı. Abi ben de simdi indiriyorum bakayim oyun neymiş ne değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 fANMÖSÇDFMNASDF ABİ NASI GİRCEM OYUNA? 18 liralık pack mi almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Oyun early accessde. Şimdi oynamak istersen en az 18 liralık packi alman lazım. Onun dışında 28 Nisanda f2p olarak release olacak. O zamanda oynayabilirsin sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 alim ya 2 saate refurnd ediliyordu di mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Muzikler su ana kadar beynimi silkti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Refund etcem sanırım :D nesi çekici abi bu oyunun merak ettim acıkcası. Cleric oynadım. F2P olunca oynarım sanırım 18 tl veresim gelmedi ne gibi + larım olcak 18 tl ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hattok said: Refund etcem sanırım :D nesi çekici abi bu oyunun merak ettim acıkcası. Cleric oynadım. F2P olunca oynarım sanırım 18 tl veresim gelmedi ne gibi + larım olcak 18 tl ile? aynı şekilde iade talebinde bulundum bende. çok kalas kalmış karakterler. bilhassa melee warrior gibiler. videolarında ki gibi bir keyfi mevcut değil değmez 18tl bile. wallet'e eklettiriyorum parayı dursun bi discounta helal ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 abi Archery cok iyi Kite falan çok başarılı ya. Koşunca Göt de gözüküyor daha ne isterim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Şu hentai style art bir bana mı çekici gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 yok vardır elbet çekici gelmeyenler. yalnız değilsin. ama genelde bu tarz oynayanlara çekici geliyor. ben dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 hentai style ne abi das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Bu akşam başlayacağız abimle birlikte. Umarım ragnarok gibidir. Çok keyifli günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Mortis said: hentai style ne abi das auhsdfuha XD Ecchi deniyor ona kankuş. Bu arada oluşum falan varsa nası ulaşcaz edicez falan yardım pls. Varsa discord falan bişeyler paslayın. Archery,Ranger yaptım 3. yüde Silah kullanan bişey yapcam. Pistol kullanmak istiyovum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 evet. Ya ben paticiğe güvenip oyun almicam daha :D Kimse olmuyor oluşum olmuyor Black desert düşünüyordum onu da almicam :D Lol iyi ya yeter başka oyuna gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bedava olacak oyunu niye alıyorsunuz ki zaten? sonra burada vik vik. Ben bekliyorum, almadım almamda. Ay sonunda oyun bedava. Oynarım, kötüyse silerim. Bu kadar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Verdiğim paraya mı laf ettim? Ben burda birlik beraberlik olmamasından yakınıyorum. Fakir gibi 18 liranın peşine düşecek biri değilim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar