yazuach Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Oyuna bayıldım ya. Çok güzel olmuş. Gerçekten kolla kontrolleri mükemmel acayip eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Isınamadım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 exp gain 1/10 oranında düşücekmiş release de gg no rmk herşey iyi güzel ama hayatsız gibi sadece lvl almak için sabahlara kadar yaratık kesmek hiç eğlenceli deil o yüzden benden bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Ragnarok gibi birşey bekliyordum, tam bir hayal kırıklığı, yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Arkadaşlar elinde extra keyi olan var mı ? yada oynamadığınız account varsa çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kore mmo'sundan ne baska ne beklenir ki, sabahtan aksama kadar mob kesiceksin bir lvl icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 steame gelmiş bu oynanır mı f2p gösteriyo steamde ama f2p serverlar 28 nisanda mı ne acılacakmış öncesi para verenler içinmiş gibi bişiler okudum gerçi doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bende bekliyorum bakalım grafikler falan baya hoşuma gitti ama gameplay önemli özellikle grindfest olucaksa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Ben aldım 18 liralık en ucuz founder packi. 18 liralık packi bile alsanız bu ayın 29unda başlayabiliyorsunuz. Üstüne 15 dolarlık tp veriyor. Baya karlı geldi bana. Oyunun class sistemi muazzam. Gameplayi beğendim ve oyundaki genel havadan Ragnarok hissini aldım betada ben şahsen. Ki genel olarak yorumlar çok olumlu zaten. 75 liralık pack direk en çok satılanlar arasına girdi steamde. http://www.tosbase.com/game/classes/ Şu ana kadar bilinen classlar bunlar. Yapabileceğiniz class kombinasyonu aşırı fazla. https://www.reddit.com/r/treeofsavior/comments/3ipx6s/psa_new_class_advancement_system/ Buradan okuyabilirsiniz class sisteminin nasıl olduğunu. Özellikle gamepad ile oynamak inanılmaz zevkli oyunu. 29unda takıcam ds4ü pcye koltuğa yayılıp oynayacam oyunumu (:P). Bir an önce gelsin diye bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 loli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Open pvp var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Henüz ilk etapta EU server olup olmayacağı net olmadığı için ben almıyorum, cba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 aldim en ucuzunu yarin sabah 9 da acilacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 https://www.reddit.com/r/treeofsavior/comments/4canne/reminder_in_case_you_prefer_jp_voices_over_the/ Voice actingi japoncaya çevirmek için tuto. Default korean. Skill isimleri inglizce kalıyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 sıkıntıdan dolayı henüz açılamadı ama gün içerisinde açılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 1'de açılacak. 1 saat 40 dk var şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ragnorak a benzettim diye aldım 18 tl lik packi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ne guzelmis grafikler falan. tek sikintim su an icin screen scrolling bazen kesik kesik geliyor ama cok hafif o da sanirim yogunluktan.. her yer o kadar dolu ki. birde zoom out cok hafif daha fazla olabilirmis. buram buram grind kokuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 orsha da başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ooo afferim adamlara. eu server aciyorlar gecici olarak usa de sonra bir ara gecirilecek eu ya. free transfer vs var. tebriks. The new server information is as follows: Server name: Fedimian Open time: Within 4 hours (we will make an announcement up to an hour prior to opening the server) In addition, players who have already started progressing on **Klaipeda** or **Orsha** will be given a one-time Team transfer to **Fedimian** at the end of the Exclusive Access period. Server transfer to Europe will be completed in this order: (1) Take requests from players on **Klaipeda** and **Orsha** who wish to transfer to the temporary EU server (**Feminian**) within a week after our transition to F2P. (2) Transfer the Teams from **Klaipeda** and **Orsha** to **Fedimian** server first. This may take anywhere from the second to third week of May. (3) Relocate **Fedimian** server from the US East Coast to Europe by the third week or so of May. The dates stated are our rough estimates and may change depending on the circumstances. **Again, this server is going to be physically relocated to our future server in Europe, so if you get better connection from the US East Coast, please do not play on this server unless intended.** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ne kötü bi sitesi var heriflerin ya. bu tplerle tokenlerle ne alabiliyorsun? fazla f2w olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oyun çok minnos. settings den mouse la oynamaya ayarlayabiliyosunuz. xbox one joystickiyle de oynanıyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Tp ile alabileceğin en p2w item premium tokeni. 198 tp mi neydi fiyatı. 30 gün boyunca premium veriyor. Premiumun avantajıda sadece pvede geçerli. Onun dışında satılan şeyler kostüm, saç stili falan basit şeyler. Bide skill sıfırlama iksiri var ilerde zorunlu kalabileceğiniz yanlış build yaparsanız. Başkada birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Oyun çok tatlı ya şeker komasına gircem. Gamepad ile oynamak da çok natural hissettiriyor, ilk defa gamepadle oyun oynamayı sevdim spor oyunları dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oyun p2w das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar