DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ya etik olmayan bir şey yapmak istemiyorum ama işlerin ikisi ayrı şehirlerde, birinin kesinleşmesi için cevap beklerken diğeri bastırdı bi an önce karar ver diye mayısta işe başlayacağım kalkıp ikisini de kabul etsem sonra mayısa 10 kala kusra bakmayın pilanlar değişti desem çok mu ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 2sinde kabul et,yalan ettiğin şirkete şunu yolla http://inciswf.com/127283744663.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 2 sini de kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kablet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 şehri güzelse kablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 saatleri falan çalışma günleri nasıl bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ikisini de kabul et kesinlikle. hangisi aklına yatarsa ona devam edersin. diğerine de götünü yiyim ayağı çekersin. sıkıntı olmaz. olaya baktığın yeri değiştir abi, sen herhangi bir firmada çalıştığını düşün bir hata yaptığında arkanda durucaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Birini arkadasina ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ÜÇÜNÜ DE GABLET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 oy çokluğuyla kabul ettim arkadaşlar ikisini de sağolun varolun yalnız sonrası için güzel bi bahane lazım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 En güzel çözüm aile sebebiyle farklı şehire taşınmak,bakilmakla yükümlü birinin hastalığı misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bugün beni tam kaza yaptığım sırada 2. aşama için haber beklediğim işten aradılar ya ben kaza yaptım arıyım mı sonra dedim. geçmiş olsun siz de birşey var mı o zaman yarın sabah arıyım dedi piki didim şimdi meraktan ölüyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 adamlar senden son anda vazgeçse, kusura bakma başka birinin bu pozisyon için daha uygun olduğunu düşündükten öte (o da meçhul) bir açıklama yapıp geçecekler. boşuna ince düşünme. ikisini de kabul et, fırsatları tepme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bıyığa ilk defa hak veriyorum ama türöllüyör de olabilir emin değilim dikkatli bir şekilde hak veriyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Sözleşme imzalamadığın sürece np, sözleşme imzalarsan da deneme süresi falan var mı ona bak işte. Bildiğim kadarıyla karşılıklı o süreler. Onun haricinde bir sıkıntı olmaz. Hatta bi sene Garanti'nin müf. yard.lığını kazanan insanlar İş Bankasından da kabul alınca oraya geçtilerdi eğitim başlangıcında. İş Bankası Garantiye özür yazısı yazmış sonra. Oluyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 İkinci işi daha çok istiyolarsa git görüş. Şu anda çalıştığım yerden hemen ayrılamıyorum felan de bi süre izin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ikisini de reddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 millet bi tane bulamıyo sen 2 tane bulmuşsun kabul et tabi şaşkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar