Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek kulağında cisimler

Mal

Öne çıkan mesajlar

şu topiği hatırlayanlar bilir

http://forum.paticik.com/read.php?62,4693710,page=1

resim silinmiş iyide olmuş acaip iğrençti. burda devamlı gördüğüm bi köpekte çıkmış bundan. kulağının içinde gri pembe balon gibi sıkılsa patlayacak gibi neyse artık iğrenç bişeyler. adı nedir bunun ilacı var mıdır? varsa alıp veriyim.
Sosyal ağlarda paylaş

dün telefon ettim kene dedi. nette araştırdım evet keneymiş. aşı yada ilacı var kendiniz verirsiniz dedi. ne kadar dedim ilaç, prensip olarak telefonda fiyat vermiyoruz dedi. tipime bakıp ona göre fiyat belirleyecek heralde.

neyse nette hep mazot demişler. mazotla silince kokusundan bırakıyomuş keneler. mazot dökecektim ama bugün gittim baktım yoktu keneler. ya denize girdi tuzlu sudan bıraktılar yada hayva zayıftı emecek kan kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

onun ilacı 20 30 lira bişey.kilosuna göre değişiyor tabi de, en güzeli sprey var, daha kısa sürüyor etkisi fakat çok olduğu için daha ekonomik, fiprovet benim kullandığımın adı.

bu spreyden alıp her bi yerine sık hayvanın abartmadan tabi, gerçi veteriner söyler sana nasıl kullanıcağını, 15 günde bir tekrarlarsan pire kene sorunun kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...