Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 şu topiği hatırlayanlar bilir http://forum.paticik.com/read.php?62,4693710,page=1 resim silinmiş iyide olmuş acaip iğrençti. burda devamlı gördüğüm bi köpekte çıkmış bundan. kulağının içinde gri pembe balon gibi sıkılsa patlayacak gibi neyse artık iğrenç bişeyler. adı nedir bunun ilacı var mıdır? varsa alıp veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 adamlar okulunu okuyor bunun. götürün baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 en yakın vet 7-8 km uzaklıkta götürmek için araba lazım felan. götürememde gidip anlatıyım vete doğru. sokak köpeği bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 dün telefon ettim kene dedi. nette araştırdım evet keneymiş. aşı yada ilacı var kendiniz verirsiniz dedi. ne kadar dedim ilaç, prensip olarak telefonda fiyat vermiyoruz dedi. tipime bakıp ona göre fiyat belirleyecek heralde. neyse nette hep mazot demişler. mazotla silince kokusundan bırakıyomuş keneler. mazot dökecektim ama bugün gittim baktım yoktu keneler. ya denize girdi tuzlu sudan bıraktılar yada hayva zayıftı emecek kan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 onun ilacı 20 30 lira bişey.kilosuna göre değişiyor tabi de, en güzeli sprey var, daha kısa sürüyor etkisi fakat çok olduğu için daha ekonomik, fiprovet benim kullandığımın adı. bu spreyden alıp her bi yerine sık hayvanın abartmadan tabi, gerçi veteriner söyler sana nasıl kullanıcağını, 15 günde bir tekrarlarsan pire kene sorunun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 işte bugün baktım temizdi kulağı. dün gördüğümde fasulye tanesinden daha büyük 4-5 tane vardı. düşmüş heralde geri çıkma ihtimali var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sahilde kalıyo köpekler 2 tane yavrusu var büyüdü yavrular. sahilin sahibi var şezlongçu o yemek veriyo belkide o aldı kulağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ha senin değilmiş köpek.çok mu zayıf ki hayvan?normalde damlanın süresi 2 ay.dediğim şey baya uzun gidiyor ben alalı yıl oldu ki bnede hayvan sayısı fazla.hala bitmedi.50 lira bişey.yaz zamanı çok olur kene pire, al da rahatlasın hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 zayıf ama cinsi öyle. yavruları emzirmeyi bırakalı 1-2 ay olmuştur. bakıyım tekrar çıkarsa yaparım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar