Rerore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ben demiştim de Fb den mi öğrendin yoksa drama m döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 DA2019 said: Burdayım da milletin trollemesi bitsin diye bekliyorum. Ekledim konuştuk, telefonlarımızı aldık falan. Yarın da dersane sonrası sohbet için kahve içmeye çağırıcam. Hayırlısı artık. Mesajı yeni görmem kötü olmuş ama takipteyim ne oldu ne bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Başlığı kitleyebiliriz. Klasik kızsal tripler vs. Ben de eski bi arkadaşım görüşmeye başladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 friendzoned? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 "Yeni bir ilişki için hazır değilim" beğenmemiş elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 sunumu yaptırdı sepetledi di mi sonra :D kahveyi de ödetti tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ben dedim abi facebooktan ekleyince ilgilenmese bile küçük kaçamaklar yapacağı "stranger" öss hazırlık dershane arkadaşına döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar